spontanitet när den är som bäst

jag och andreas fick ett litet ryck igår eftermiddag. vi bestämde oss för att vi skulle åka till göteborg under helgen.. har bokat en natt på gothia towers (första gången för lilla mig..) mellan lördag och söndag. en liten miniweekend sådär. trodde absolut inte att det skulle finnas något ledigt rum två dagar innan men det är väl lågsäsong nu så det fanns allt rum lediga!

åker vid åtta imorgon bitti och åker väl hem efter sex på söndag kväll. tar bilen iaf.. orkar inte riskera att hamna på ett försenat SJ-tåg. dom verkar ju ha lite problem med att hålla tiderna nuförtiden.. om man tar bil behöver man ju inte passa några tider heller så det blir perfa det.

på lördag kväll blir det bio på bergakungen, i deras VIP-salong haha. där inne finns 44 platser med extra breda fotöljer i skinn som man typ halvligger i, extra benutrymme, en egen bar. läsk och snacks ingår i priset.. kostar 190 kr/person vilket är skitdyrt men va fan, man lever bara en gång. filmen vi ska se är rallybrudar, tror den är skitkul haha..

efter bion blir det mat på chez amis vid halv nio.. sen är det inget annat planerat övrig tid i göteborg utan då gör vi vad vi har lust med. naturhistoriska muséet och universeum ska dock hinnas med, det var ett par år sedan man var på dom ställena.

är inte direkt på något shoppinghumör utan ska bara ha en vintermössa hahah.. sen får vi se men det blir nog inget större. är inte direkt en shoppingresa vi åker på utan tänker bara ta hand om varandra ett tag. ska bli underbart!

Kommentarer
Postat av: HannahSthlm

Ha det så mysigt i Götebrog då:-)!

2008-10-10 @ 13:54:30
URL: http://www.hannahsthlm.se
Postat av: camilla

hoppas ni får det trevligt:) kram

2008-10-10 @ 17:16:59
URL: http://lillaeg0.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback