tjena

hgj









Shiet, det DÄR måste svida.

britney spears - gimme more

Klicka HÄR om ni vill lyssna på Britney's comebacksingel.

smider planer för något stort

Fika igår med Isabell alltså. Satt på 3D i cirkus två timmar - igen! Börjar bli en vana det där med maratonfika haha! Men trevligt trevligt! Kallt som satan var det ute men de har ju lagt ut filtar på uteserveringen där så det funkade ändå.

Har börjat planera lite smått inför en grej som vi ska göra. Ska bli asroligt verkligen! Vi siktar på den 25 eller 26 oktober vilket inte är alltför långt bort. Kommer säkert gå skitfort! Imorgon blir det tacos & film och då ska vi fortsätta kika lite på det här och ta några första steg. SPÄNNANDE!

Usch. Sitter här och har försökt få i mig lite frukost, tidiga morgnar är VERKLIGEN inte min grej alltså. Jobbar ju alltid på eftermiddagarna/kvällarna förutom varannan söndag så detta är kämpigt för lilla mig kan jag säga. Ska cykla iväg till jobbet om en stund sen blir det jobbajärnet hela dagen idag.

day off

cream
Så var min lediga dag nästan slut då - tusan att det ska gå så fort. Har i alla fall tagit det lugnt här hemma men ändå fått en del gjort. Städat rummet till perfektion, kikat lite på tv.

Har även försökt bli av med mina överblivna kursböcker från när jag läste Engelska i Karlstad. Har fått ett napp på en av böckerna nu så hoppas att personen fortfarande är intresserad. Böckerna ligger bara här hemma och samlar damm i alla fall så måste bli av med dom.. Och än så länge har jag bara fått sålt en bok, så det bådar inte gott. Haha!

Nä, nu blir det cykeln ner till stan för en liten fika med Isabell. Alltid lika roligt! Solen skiner ju också så det är perfekt fika-väder idag, tackar!

lev livet i rosa

emmy
Emmy Rossum på 2007 Teen Choice Awards i en galet söt rosa färg.

dra ett strå till stacken

Förresten har jag gått och blivit Världförälder inom UNICEF de senaste dagarna. Sånt känns väldigt bra!

Pink - Dear Mr President

roligt från konsumbloggen.com

konsum

ofrivillig bloggpaus

Har inte blivit något bloggande på ett tag nu. Varför? Mitt modem gick sönder i fredags, kul liksom. Har haft blogg- och internetabstinens så det kliat i fingrarna alltså. Nädå, så farligt har det inte varit men visst märker man vad man saknar internet när man inte har tillgång till det. Weird..

Så hämtade ut modemet på jobbet förut efter jag slutat och har knepat & knåpat med diverse sladdar och skivor. Gud vad teknisk jag är när jag verkligen vill det, haha!

Vad har jag gjort när jag inte haft älskade internet att tillgå da? Jag har kikat på en pinsam mängd friidrott (skulle aldrig erkänna exakt hur många timmar jag kollat på det, men you get the picture!), varit i Karlstad ensammen och shoppat lite grejor, jobbat en del och festat vad som känns som görmycket. HC i lördags var fan det roligaste på mycket länge! Hysteriskt!

Imorgon är jag ledig igen vilket känns väldigt gött! Sen på kvällen blir det fika med Isabell då vi ska diskutera en ganska så stor idé jag kom på idag. Spännande!


maratonfika & ledighet

Värmen fortsätter att hålla i sig tydligen, det är nu man skulle haft semester alltså! Jesus.. Märks iaf att allt börjar återgå till vardagen på jobbet i alla fall, känns lite skönt på något sätt. Vet inte riktigt varför.

Var som sagt och fikade med Isabell igår efter jobbet. Tog mig en macka & en stor smoothie i värmen som satt väldigt fint! Planerade lite inför morgondagen också då det blir klackarna i taket för vår del! Gött att After Work-kvällarna snart är slut så det blir lite dansglädje där inne igen. Thank God! Haha!

Satt i alla fall i två timmar på 3D och snackade om alla möjliga helt oviktiga saker. Kul var det dock! Som alltid med den bruden!

Idag blir det jobbajobba igen, sista arbetspasset för mig den här veckan. Så himla skönt ska det bli! Sedan jobbar jag inte igen förrän på tisdag. Gottgott!

nu syns det allt

hgfh
Babybump!

100% luftfuktighet

fdsfdsShit, det extra långa arbetspasset igår känns idag. Är superdupertrött och har huvudvärk. Fast huvudvärken handlar nog mer om att det är kvalmigt som satan ute och att jag dricker alldeles för lite vatten. Höll på att gå under på jobbet idag! Enerverande!

Tog mig en lång och välbehövlig dusch när jag kom hem från jobbet vid kvart över sju. Inte för att man känner sig så fräsch särskilt länge när det som sagt är så kvalmigt ute, men ändå.

Imorgon blir det jobba igen (rolig vardag jag har va? hahah..) som vanligt, och efter det en liten fika med Isabell - planera lite inför helgen om inte annat. Jag tänker ta mig en tur till Karlstad på lördag under dagen, blir dock ensam eftersom ovan nämnda brud jobbar då, men det kan ju vara skönt att strosa runt där lite själv också. Ser jag fram emot!

Nu: So You think You can Dance!

överklassbarn


knappt så man hänger med här

Tisdag idag då och tillbaka till vardagen. Som vanligt var den tokmysigt hemma hos Andreas där jag bara kan ta det lugnt och sova länge på morgnarna. Det gillar vi!

Idag ska jag jobba igen då, från 11.30 - 22.15. Bytte till ett aningens längre pass än vad jag brukar köra med, så Isabell får klara sig själv idag hehe. Jobbade ju som sagt ett långt pass i lördags också, så det kommer säkert gå jättefort idag. Gäller att köra på bara!

Den här veckan kommer gå så fort! Igår måndag var jag ledig och idag jobbar jag hela dagen. Sen imorgon är det redan onsdag. Shit, knappt så man hänger med.

"vem har du i svenska?"

Höhö, lillebror började på Karlbergsgymnasiet idag. Det tycker jag är lite roande! Ska bli kul att se vilka lärare han fått. Jag frågade direkt "Vem har du i Svenska?". Han visste inte. Jag väntar med spänning. Alla från SP 03-06 vet vad jag pratar om va.

david guetta - love is gone


Bäst just nu!

britney hårlös

britneyhairless



Tycker faktiskt att hon ser väldigt mycket bättre ut såhär, än med antingen peruk eller det där taskiga löshåret hon kör med. Skippa allt det där Britney!

vackert


Nästan så man börjar grina..

attityd

yryt

jhkjhk
T-SHIRT Hell kan man köpa onda t-shirtar. Vissa är riktigt roliga haha!

rolig tös detta

HAHAHA!

varför händer det inte mig?

Idag var det en tant som köpte tia-lotter av mig idag när jag jobbade imorse. Jaha, en tia-lott skulle hon ha. Hon köper alltid tia-lotter denna tant, och i princip varje gång som hon gör det så gör hon det i utbyte mot en gammal lott som hon vunnit pengar på, ni fattar. Lite allmän tur sådär tydligen.. Men idag kom hon tillbaka till mig FYRA gånger på raken och skulle ha en tia-lott, hon hade alltså vunnit pengar på varje lott. Jag fattar inte, varför kan jag inte vinna nått själv när jag köper en lott? Måste jag köpa en av mig själv kanske?

pretty picture

ballet
Victoria Tennant i "Romeo & Julia" från 1998.

early morning

heartstone
Idag är jag än en gång uppe pinsamt tidigt för att vara söndag. Känns som att alla ligger & sover utom jag hehe.. Jobbade hela dagen igår och idag blir det mera jobb, men slutar så tidigt som halv ett så det går ju bra ändå. Tar mitt pick & pack och åker till Andreas efter det, någon gång i eftermiddag. Hos honom blir det mys och god mat. Blir lite kalas också eftersom han fyllde år förra veckan. Jag är som vanligt sent ute med både gratulationer & presenter hehe, men idag så. Hoppas att det jag köpt går hem, men det tror jag allt!

Tillbaka till Åmål igen imorgon kväll/eftermiddag, sedan jobbar jag hela dagen igen på tisdag till fredag. Da BuzzHC på lördag också, hoppas att Linda kommer hem då! Tror det kan bli kul!

lite nytt

Klicka HÄR för att lyssna på The Hill's & Laguna Beach-tjejen Heidi Montag's singel. Pojkvännen rappar by the way, sååå dåligt. Annars är låten helt okej.

Och klicka HÄR för att lyssna på Nicole Scherzinger's (Pussycat Dolls) första solosingel. Blev aningens besviken faktiskt, fattar ju inte ens vad hon sjunger..

starting to show

fj
Verkar som att gravididets-boobisarna börjat synas på henne, ärligt talat
gör det att hon ser mycket hälsosammare ut.


photoshop vart det här?

britn
Såg inte vem det var först..

dansadansa

Shit, är verkligen HUR trött som helst efter att vart med på dansläger idag. Sprungit efter en massa småbarn hela dagen verkligen. Puuuh, det var lite krävande det hehe! Gick bra i alla fall - alla var jätteduktiga! Själv blev man tvingad till att lära sig en liten kombination av en koreograf som var där, och jag som inte tagit ett danssteg på över två år blev såklart livrädd och började fan nästan grina. Haha.. Kändes så sjukt ovant och jag visste inte vad jag skulle göra med mig själv. Jisses, obehagligt! Men kul!

Sprang runt på stan en stund efter det och letade födelsedagspresent till Andreas som fyllde 22 förra veckan. Träffar honom på söndag så får ge honom presenterna då. Det blev allt ett par paket och lite annat smått & gott!

mandy moore - umbrella

Mandy Moore sjunger sin version av Umbrella. Rysningar!!

dagens snyggaste


Metallic strap jersey Dress
Tfnc/ASOS.com - ca 671 kr



Ja, tänk om man kunde ha
sånna här vackra skapelser
i sin ägo. Jag skulle dock se
toklöjlig ut i denna..


idag är jag helst på jobbet

Alltså, igår var det ju hur fint som helst ute (minus att det var aningens kyligt under kvällen) när vi satt hemma hos Linda. Och nu ser det ut såhär ute! Fattar inte. Man borde väl vara van vid det här laget men jag är fan så positiv nuförtiden att jag ICKE tänker vänja mig vid dåligt väder. En dag som denna jobbar man helst tror jag, kom precis hem från jobbet så. Ska knåpa ihop dans 3 av 3 nu alldeles snart men har aningens ångest. Har verkligen ingen inspiration alls, känns skittrist. Men får la kika lite på de avsnitt av So you think you can dance som jag har på datorn, där finns det mycket inspiration att hitta!

tjejkväll

Jobbade järnet idag som sagt och fick sedan sitta och vänta på Isabell i tusen år kändes det som då hon var på möte. Men hey, jag vet hur det är! Åkte hem sen och bytte om från arbetskläderna och sen direkt till Linda. Tacos, dricka och en hel del snack blev det innan jag drog mig hemåt. Har nu gjort nummer 2 av 3 danser. Tar inte sådär jättelång tid och blir inte så komplicerat då det är lite yngre töser jag ska instruera, eller vad man ska kalla det. Är klar nu i alla fall och ska gå och lägga mig, första jobbdagen efter sjukan kändes i kroppen.

ta nya tag

Yes, nu är man äntligen frisk igen då - vilket betyder jobbajobba idag & imorgon. Har nästan saknat jobbet litegrann, så det känns bra att komma tillbaka till vardagen och verkligheten igen efter ett antal dagar hemma. Plocka varor idag blir det fram till klockan 18.00, sen blir det hem till Linda vid 19.00 för en liten tjejkväll med töserna med anledning av att Linda flyttar till Göteborg alldeles snart. Usch, blir ledsen när jag tänker på det - men är såklart glad för hennes skull. Guuuud, det blir bara jag & Isabell kvar då nu när Stina hoppas på att kunna flytta till Göteborg hon med. Menmen, that's life and you have to deal with it!

Kan nog förmodligen inte stanna sådär jättelänge hos Linda. Måste hem och fortsätta jobba med danserna jag ska lära ut på ett dansläger på torsdag. Jag är inte inspirerad för fem ynka öre. Gud ge mig styrka!

no kidding?

Hmm. Det där var det första jag tänkte när jag såg det där påstådda klippet från havets djup på nyheterna. Jag tillhör ju den lilla skaran människor som sett Titanic säkert över pinsamma 10 gånger. I should know, haha!

hoppas det är över nu

Luftrörskatarr heter det, det som plågat mig de senaste veckorna. Gött att man vet vad det är nu i alla fall. Så blir det förhoppningsvis inget mer sjuk-prat i den här bloggen i alla fall, för jag vet att det är tråkigt att läsa om haha. Börjar i alla fall återhämta mig nu till slut, har gått på penicillin sedan i tisdags och det är fan tur det för tror inte att jag hade fixat detta annars.

i bengtsfors

Är äntligen hos Andreas nu. Kastade mig i sängen så fort jag kom hem och tog mig en liten vilopaus innan vi åkte och köpte mat + mys till ikväll. Gottit! Imorgon ska han jobba tidigt stackarn men jag ska chansen att inte gå ur sängen förrän efter tolv, för första gången på jag vet inte hur länge. Behöver ta igen ett antal timmar av sömn som missats de senaste veckorna på grund av roligheter hehe..

bort från detta

Fy fan säger jag bara. Blir ALDRIG frisk från den här förkylningen alltså.. Går upp och ner hela tiden typ var tredje dag. Helt sjukt! Fattar inte vad som händer.. Det är så himla utmattande också så jag är så vansinnigt trött. Men jag smittar inte som tur är, så ska åka till Andreas idag efter jobbet och kommer hem måndag kväll. Fucking underbart!

will.i.am - i got it from my mama


nu får det vara nog

Utgång i Säffle i onsdags = inte roligt alls! Fattar inte hur jag kunde låta Linda övertala mig haha.. Menmen, kul att göra något annat för en gångs skull. Utgång igår på HC = helt okej kväll med mycket roligt folk. Satt hemma hos Linda först med henne, mig, Isabell, Emma Friberg, Lindas bror + två kompisar. Tryckte sedan in oss i en liten Volvo allihopa och åkte ner till stan. Resten är som det brukar vara typ hehe. Kändes som det var kanske den sista roliga torsdagen för den här sommaren, men det klagar jag inte över för nu är jag trött haha! Hade i princip ingen röst igår morse då jag skulle upp och jobba. Det + en jädra förkylning = jag tror att kroppen börjar säga ifrån om att den inte gillar alkohol & sena nätter vecka efter vecka. Haha.. Men kul har det vart! Nu blir det dock sjukt lugnt fram till Kräftkalaset som är nästa helg, för då blir det åka av!

Precis kommit hem från jobbet nu och har nyss slängt i mig lite mat. Lär väl inte gå och sova inom de närmsta timmarna känns det som, så det blir nog tv:n för mig en stund nu. Jobba imorgon & även på söndag. Sen åker jag till Andreas - I miss him like crazy!

stenhuset nästa

ggfd




Uuuuh.. Är nästan så att jag inte vill erkänna att jag ska till Säffle och parta idag med töserna. Jag gillar inte Säffle.. Hmm.. Menmen, är det tråkigt/vi inte står ut så åker vi tillbaka till Åmål igen istället. Kvällen lär inte bli förlorad. Plågas dock att jag börjar jobba pinsamt tidigt imorgon bitti, men det fixar jag!