kungabröllop försommaren 2010


tv4 visar i stort sett bara samma sak nu under eftermiddagen. för en liten stund sedan offentliggjordes det att kronprinsessan victoria och hennes pojkvän daniel har förlovat sig efter 7 års förhållande (det var på tiden det..). de kommer gifta sig under slutet av våren/försommaren 2010 och då förmodligen i stockholm.

daniel kommer få titeln "prins daniel, hertig av västergötland". det var ju väldigt fint det, hehe..

klockan 17.oo idag kan ni som är intresserade slå på tv4 som då sänder en presskonferens med victoria & daniel angående deras förlovning och kommande bröllop.

måndag i karlstad

konstigt, det känns inte som måndag idag alltså.. vilket leder till att veckan känns längre, kul liksom. sitter i skolan vid en dator nu i alla fall eftersom mitt internet hemma har lagt av. inte helt.. men det går så jääääkla långsamt så jag har helt enkelt inte tålamod. måste stå ut med detta i en vecka nu, jorå..

har haft föreläsning nu på morgonen. mycket givande.. inte.. man prioriterar lite annorlunda nu när tentan börjar närma sig så smått. fyy vad jag inte har lust att plugga nu alltså.. menmen, det är bara att ta sig igenom dessa kommande två veckor. bara att bita ihop!

idag ska jag plugga, fixa tvättid och träna. mycket glamoröst liv jag lever va? haha..

den här veckan blir det skolan, träning och plugg. typ det.. imorgon ska hela gänget baka semlor, gott det ska bli! hoppas även kunna pricka in en liten lunch/fika med marielle, och en med pauline! nu får det fasiken bli av alltså, haha.. börjar känna mig lite efterhängsen hihi!

helgen vet jag icke vad den bjuder på än så länge. men jag har omåttligt partysugen så om någon är på humör för lite kalas så kan ni la hojta till? * skrattar *

deltävling leksand

eftersom mitt internet pajat, som vanligt får jag tycka till (som jag väldigt gärna gör hehe..) under tävlingens gång istället. mycket tråkigare men jag måste ju dela med mig ändå hihi.

♥ BWO - you're not alone
alltså, det hade ju varit roligare med en snabb låt från det här gänget.. men det har ju inte funkat för dem tidigare år de vart med så man får ju förstå att de vill ändra koncept. låten är fin och texten likaså, men jag tror inte att det kommer gå bra för dem i år heller. kan dock bli en sjujäkla radiohit under våren & sommaren.

♥ sofia - alla
grekiska toner har vi inte blivit direkt bortskämda med i den här tävlingen, så det är roligt att höra sånt nu ikväll. jag är väldigt svag för den sortens musik så jag gillar verkligen den här låten. tydlig refräng som fastnat trots att man inte förstår språket. den får nog svårt i den här tävlingen dock. fast det var häftigt med trummorna på scenen.

♥ maja gullstrand - här för mig själv
nää alltså den här sortens musik har vi ju redan hört under tidigare deltävlingar och jag får nog säga att de vart bättre än denna.


♥ mikael rickfors - du vinner över mig
tänker inte ens kommentera detta.. kan vi inte ignorera g:son i år? fyy vad tråkiiiiiigt.

♥ emd - baby goodbye
jag hoppades ungefär lika mycket på det här gänget som på måns zelmerlöw och jag får nog säga att e.m.d inte gjorde mig lika besviken som måns. tycker den här låten är riktigt bra faktiskt! men om de går vidare till finalen så SNÄLLA kan dom väl skippa dom där astöntiga kläderna. byt scenkoncept helt och hållet istället. blir så jäkla rörigt med allt det dära.. dom behöver det inte för låten är bra som den är.

♥ molly sandén - så vill stjärnorna
jättefin låt alltså men alldeles för svag refräng..

♥ velvet - the queen
den här tjejen är verkligen hur bra som helst. vilket gör det så himla tråkigt att hon år efter år blir tilldelad så svaga låtar.

♥ rigo & the topaz sound ft. red fox - i got you
vet inte vad jag ska säga alltså.. ingen kommentar får räcka. vad är detta för något egentligen?

rihanna & chris brown

kändissajten TMZ.com har nu ett tag haft en bild på deras startsida på hur sångerskan rihanna såg ut kort efter hon blivit misshandlad av sin pojkvän sångaren chris brown. klicka HÄR om ni vill se bilden. varnar er dock för det är ingen trevlig bild alls.. tror minsann att mitt hjärta hoppade över ett slag när jag såg den. det är hjärtskärande att se hur hon har blivit behandlad..

jag hoppas verkligen att kräket får ett ordentligt straff för det han har gjort mot henne. jag hoppas att han inser att hans karriär är slut från och med nu, han har inget mer att hämta där.

i den offentliga ursäkt chris brown publicerat ber han om ursäkt för ett misstag. misstag säger han? att misshandla en kvinna är inget misstag, det är ett tecken på ett jävligt sjukt beteende som faktiskt inte går att ursäkta med några medel.

rihanna har ju nu blivit lite av ett ansikte på den hemska kvinnomisshandel som förekommer i vår kanske inte så civiliserade värld.



...


...


vilken humor man har..

martina berättade en liten rolig historia för mig & lina idag:
"det var en busschaufför som inte kunde säga S, utan han sa F istället. när han en dag skulle ropa till resenärerna som trängde sig på bussen sa han alltså:
- fåjaa fåjaa lugna ner er, alla får fitta!"



det tyckte jag & lina var sjukt roligt.
djees..

premiär för H&M home



nu har det varit premiär för H&M's nya avdelning HOME, som är deras inredningsavdelning. har kollat lite snabbt och det finns mycket snyggt, bland annat den HÄR skitcoola mattan. dock får jag nog säga att priserna på deras inredningsprylar inte riktigt matchar priserna på deras kläder, vilket är lite tråkigt.

torsdag i karlstad

så var denna skolveckan slut för denna gången. gött som faan! hade hälsomässa hela dagen idag och det var väl lite blandad upplevelse. var kul i början och så men inte efter ett tag när man upprepad allt man sagt typ sex gånger.. tjena.. var man inte trött på sig själv innan mässan så var man det efter kan jag säga. blää.. vill aldrig mer se den där förbannade andnings-rektangeln nått mer.

men det var kul att se vad alla andra hade hittat på. särskilt stationen med motion för rörelse- och funktionshindrade. man får lite ny respekt för sådana människor kan jag säga.

höll på hela dagen som sagt. nu har jag precis kommit hem från stan.. tog sällskap med lina & martina dit ner, sen gick jag en egen liten sväng. köpte två toppar med lite roliga tryck från gina tricot + ett par svarta leggings med dragkedjedetalj från hm. vill SÅ gärna ha de svarta byxorna med dragkedjor från VILA alltså, vill ha vill ha vill ha..

nu blir det tv:n för min del. trött.

i dina blå ögon

i dina blå ögon speglas jag
i dina blå ögon.. finns havet och himlen

onsdag i karlstad

idag är det onsdag och mitt i veckan. för mig var det dock sista dagen i skolan så det känns ändå som det börjar gå mot slutet här.. sovmorgon blev det idag. sen mötte jag upp en tjej som köpt en klänning jag sålt på tradera, gött att köparen bor i karlstad! sedan bar det av till gympasalen för att greja lite inför hälsomässan. tog en jäkla tid efter datorerna på skolan inte är bland de skarpaste av alla..

menmen, klara vid tre i alla fall typ sen blev det en fika med lina, camilla & isabell i selma. den där cyrrukyckling-baguetten är inte att leka med alltså haha.. gott som attans!

gick med hem till camilla sen och hjälpte henne flytta lite. hon har fått en obehaglig fönstertittare hos sig så hon flyttade upp en våning. fattar verkligen att det är scary, skulle jag med tycka. istället får jag stå ut med att alltid ha neddragna persienner eftersom mina fönster vetter mot ingången till huset.

idag blir det fortsatt städning hemma hos mig då det inte blev mycket sådant igår.













lyssnar väldigt mycket på "lucy silvas - nothing else matters" och ja, det borde jag nog inte göra..

funny shiet

så jävla roligt!

...


så himla passande en dag som denna.

tisdag i karlstad

så var det en ny vecka igen då. försov mig till skolan igår så jag struntade i att gå dit alls.. kanske inte världens bästa då jag missade en föreläsning som tydligen var väldigt bra. menmen, så blir det ibland!

därför känns det lite som måndag idag vilket vänder lite på veckan. har varit i skolan idag och påbörjat arbetet med den hälsomässa som vi ska ha i den här kursen. inga större grejer verkar det bli men lite i alla fall.. jag hamnade i samma grupp som lina & martina så jag är riktigt nöjd hehe. vår monter ska handla om stresshantering och avslappning och det är ytterst passande då jag själv kanske inte är den minst stressade personen på denna jord.

arbetet fortsätter imorgon igen, trevligt!

har fortfarande djävulskt ont i röven så det blir ingen träning för lilla mig idag heller. hoppas på att kunna köra lite puls imorgon dock.

denna veckan är mycket oplanerad. blir träning och skola vad jag vet än så länge.. eventuellt utgång på torsdag, fredag eller lördag. har inte bestämt någonting så får se vad veckan bjuder på. en fika med söta marielle (arbetskompis från ICA som pluggar i karlstad nu) blir det i alla fall i slutet av veckan, alltid trevligt!

resten av denna dagen bjöd på en liten tupplur nu precis, så jävla trött alltså.. nu ska jag försöka få i mig lite mat och sedan ska jag städa här hemma. ser ut som f** igen alltså, vad är det med mig egentligen? jajaa, det är ett organiserat kaos i alla fall, det ska ni veta.

in the summertime


hittade en gammal bild på mig och linda. detta var under nollnings
veckorna då kvällarna var ljusa och varma. det saknar man just nu..

hey ladies

jag blir så fascinerad av DESSA damer. frågan är om inte detta
är mer underhållande än linas video. haha..

tyskland har valt


lindas 20-årsfest, 14 februari '09

jaa jag säger då det. vilken jaevla fest det blev alltså! helt GALEEEEN! men så himla kul har jag inte haft på ett litet tag hehe.

började kalasandet hemma hos lina & li som bor ett par våningar över linda. tog en öl och tjötade lite med lina, li, camilla & isabell. det var trevligt! sedan gick vi ner till linda lite efter sex någon gång. och vi var de sista som kom tror jag, fint folk kommer sent. haha näämen så sena var vi inte.

massa trevligt folk, god mat & god dricka. gjorde ett par lekar som var otroligt underhållande. började med en där man skulle vara en kille och en tjej från varje lag (jag var i samma lag som amalia, niclas & christian) som skulle äta på ett godissnöre från varsin ände. sedan skulle man mötas i mitten så skulle läpparna mötas och sen fick man sitta ner. jag & christian kom tvåa, tror jag, haha men vi gjorde ett jaevligt bra jobb haha!

sen var det frågesport om linda, intressant!

sen var det en lek då man skulle göra olika sex-ställningar med en ballong mellan sig och då försöka ha sönder ballongen. det var kan jag säga GALET roligt att kolla på. skrattade så jag grät!

avslutande leken var en sån där stafett med en potatis på en sked ni vet säkert vilken jag pratar om så jag tänker inte förklara hehe.

resten av kvällen spenderades med lite smygtittande på melodifestivalen (linda hade strängt förbjudit att tv:n skulle vara på men jag & emelie larvade oss lite och kollade ändå, sorry linda * ler *). sen var det dans och sjungande hemma hos linda. linda & sarah bjöd på en låt som var så himla bra alltså. har en video som kanske läggs upp här en dag haha.

tog bussen ner till stan. tror vi gjorde resten av bussåkarna döva med våran skönsång. såhär i efterhand galet pinsamt hur vi betedde oss men i den stunden hade vi kul som fan haha!

nöjes väntade sedan för hela gänget från bussen. kul att dansa och träffa massa roligt folk som vanligt!

lyckades dratta på rumpan ett x antal gånger under kvällen dock så just nu har jag sinnesjukt ont i svanskotan alltså. fy faan vilken smärta det var igår kväll.. tyckte så himla synd om mig själv. menmen, om man envisas med klackar på 10cm+ i kombination med alkohol så får man skylla sig själv. jag fick vad jag förtjänade om man säger så hihi!

li ställde sig och filmade lina när de hade kommit hem. en video som är så JÄÄÄÄKLA rolig alltså, jag har sett den typ 20 gånger men skrattar lika mycket varje gång. helt fantastiskt underhållande! * ler *

bilder kommer inom kort.

lady gaga - love game

klicka HÄR för att se den nya videon.

breakups..

.. bad for the heart, good for the economy..
mjoo carrie's ord stämmer så bra för min del nu haha. har nu köpte de bruna skorna från HM som jag kollat på så länge. de örhängen jag kollat på lika länge. och de trasiga jeans från gina tricot som jag kollat på längre samt de svarta spets-tightsen som jag kollat på längst. men jag är nöjd, tihi. bilder kommer snart!

skolan idag sedan staden för lite ärenden och sådär.
nu har jag precis lånat ut alla mina the sims-spel till camilla. det var inte ett litet antal det heller haha.

let's dance med camilla & lina hemma hos isabell denna kväll. ska dock försöka dra mig hemåt rätt fort efter det tagit slut. måste söööva alltså. trött som aset.







kan inte fatta att jag står här igen efter allting som har hänt. vad vill jag? varför känner jag såhär? jag vet inte vad allting betyder jag vet bara att jag saknar dig. jag kan verkligen inte bestämma mig alltså.. eller rättare sagt, mitt hjärta kan inte det.

deltävling skellefteå - jag har lyssnat!

en minut av varje bidrag är vad man får lyssna på nu innan tävlingen kör igång. som vanligt har jag en del att tycka till om.

♥ jennifer brown - never been here before

jazzig låt med en väldigt duktig sångerska. andra chansen-material skulle jag nog säga dock.. men det kan ju bli som med emilia förra veckan, alltså rätt till globen.

♥ lili & susie - show me heaven
vad kunde man vänta sig av denna duo annat än 80-talsdisco? det är precis vad man får. kan bli coolt med en rolig scenshow, annars ganska tråkigt.

♥ markoolio - kärlekssång från mig
jag säger bara detta att det hade vart SÅÅÅ mycketr roligare med en snabb låt från den här killen. jag är besviken alltså.

♥ amy diamond - it's my life
njaa.. den låten hon tävlade med förra gången är mycket bättre. den här är lite tråkig.. men hon går nog till globen ska ni se.

♥ heat - 1000 miles
rock var det här. hmm.. låten hade vart bättre med en bättre refräng.. sen känns hela det här rocktemat lite lordi-årgång.

♥ lasse lindh & bandet
nej tack.

♥ cookies n beans - what if
riktigt kul med något annorlunda i år, plus att dom är doldisar. tyvärr spelar det en stor roll i den här tävlingen att man är någorlunda etablerad i svensk musikvärld.

♥ måns zelmerlöw - hope & glory
hmm. inte vad jag hade väntat mig.. "cara mia" är en bättre låt, det är sant. men refrängen är bra och man fastnar rätt ordentligt.. liknar "brother oh brother" väldigt mycket, det är lite sjukt faktiskt. tror dock att låten växer på scenen samt när man får se måns' pretty face. hihi..

TILL FINALEN: måns zelmerlöw + amy diamond.
TILL ANDRA CHANSEN: markoolio + jennifer brown.
INTERNATIONELLA JURYNS VAL: måns zelmerlöw.

"hope & glory" till moskva?

har ett antal personer i min närhet som är lite extra intresserade av vad måns zelmerlöw har att erbjuda detta års melodifestival. och jag är nog MINST lika nyfiken som dom, om inte en gnutta mer. HÄR kan man få lite info om hur killens bidrag låter + den scenshow han kör med. låten verkar ju vara felfri.. scenshowen är det värre med.

själv är detta det bidrag som intresserar mig mest av alla som tävlar i år. dels för att måns är så jävla snygg (kom igen, det tycker väl alla av sveriges kvinnliga befolkning hihi..) men mest för att det är så synd att han inte vann med cara mia. den låten skulle vi kommit långt med det året om vi hade skickat honom till den stora finalen. nu får måns en chans till och jag hoppas vid gud att han har en bra låt med en ordentlig refräng. men nu är det ju fredrik kempe (som gjorde charlotte perelli's "hero") som står bakom måns "hope & glory", och fredrik kempe kan ju verkligen sina saker om man säger så. så vi får hoppas att låten är lika spektakulär som titeln på den.

hoppas på att få höra låten + de andra bidragen imorgon kväll någon gång.

torsdag i karlstad

torsdag idag och idag har jag varit i skolan för första gången på en vecka typ. skamligt.. men jag bestämde mig för att lägga allt krut på arbetet istället. nu är det dock avklarat och det är dags att hoppa på nästa punkt i skolarbetet. har ett par flervalsfrågor att göra till ikväll..

ska greja lite med flervalsfrågorna nu innan jag går ner till pressbyrån och postar lite kursböcker som jag fått sålt, gött! har ett par vykort också som ska få följa med posten ikväll hihi.

träning och plugg ikväll blir det. powerstep denna gången!

har lånat ut min sex and the city-box till lina nu också. gött att det finns fler än jag som är satc-frälsta haha! jag vet vad hon kommer syssla med istället för att plugga de närmsta dagarna hehe.


onsdag i karlstad

idag har det inte vart många växlar i kan jag säga. inledde dagen med en himla shoppingrunda på maxi med camilla & linda. jag skulle egentligen bara ha riskakor och knäckebröd men kom ut med två kassar haha. camilla fick med sig lika mycket hon. linda ska vi väl inte ens prata om med en nota på 700 kr.. men hon har ju kalaset med stort K att handla inför. ska bli jättekul på lördag tycker jag!

sedan blev det plugg med camilla och lina här hemma hos mig. inga större överraskningar där då det blev mest tjöt och minst plugg. haha.

ingen träning ikväll då jag behöver vila min lilla rygg.

imorgon är det dock powerstep med camilla som gäller.





annars är jag allmänt uttråkad.. ser inget sammanhang i någonting..

tisdag i karlstad

vart lite tyst på denna bloggen sedan igår kväll vilket har sin förklaring i att livet ibland tar oönskade vändningar och då existerar inte riktigt bloggandet. man får prioritera.

efter gårdagens drama vaknade jag alldeles för sent imorse vilket ledde till att pluggandet blev ett par timmar försenat. men igång kom jag i alla fall. nu har jag precis kommit hem från träningen, ikväll vart det powerstep plus tillsammans med linda & camilla. dom två är hurtiga som fasen hehe men själv hann jag inte ens komma igång med träningen denna termin innan ryggen gjorde sig påmind om att det fanns. jobbigt som satan var det i alla fall och visst kände jag av ryggen, jodå det kan ni lita på. då gäller det att anpassa sig men ändå inte ge upp för mycket..

väntar på att kroppen ska svalna lite nu innan jag hoppar in i duschen. sedan blir det plugg på arbete ända fram tills jag är klar, och det är förhoppningsvis innan 23.15 ikväll då arbetet ska vara inlämnat.

äta mat ska jag väl hinna med också hoppas jag. hmm..

får hoppa andra avenyn-kväll med tjejerna idag. skittrist men eftersom jag ligger lite efter med arbetet så tänker jag vara klok och fokusera på det istället.

...


starkt












ett under att man ens klarar av något SÅDANT.

life doesn't always go my way

.. nej, det är sannerligen sant.

kom precis hem från en liten fika hemma hos linda. satt och pratade en massa.. det var välbehövligt alltså. nu ska jag försöka ta mod till mig att ställa allt till rätta. kan inte fortsätta såhär..

nu blir det plugg resten av dagen. ska iväg och träna vid fem, sedan blir det plugg resten av kvällen också.

...

and the darkness inside you, makes you feel so small..

söndag i åmål

så var denna helgen slut igen då. vaknade imorse och var såklart stel i ryggen efter att ha sovit på en madrass på golvet inatt. får hoppas att stelheten går över så jag kan träna imorgon.. har inte fått valuta för pengarna jag betalat för terminskortet än haha, och det är redan februari. nu får det fasiken vara dags. imorgon blir det puls-styrka och vi får se om jag får sällskap eller om jag får köra själv.

sedan jag gick upp imorse har jag tagit en LÅÅNG dusch som var välbehövlig för ryggen. sen har jag fixat lite nya filmer som jag tar med hem till karlstad.

sedan har jag pluggat. har ett begrepp- och reflektionsarbete att lämna in på tisdag kväll och jag har väl innan idag inte kommit så värst långt om man säger så. men det får ta den tid det tar liksom.

ska fortsätta med pluggandet när jag kommer fram till karlstad igen. försöka hinna diska ska jag väl också (har ett mindre kilimanjaro på diskbänken och soffbordet, haha..). röja upp lite i rummet får det nog också bli.

veckan som kommer bjuder på lite av varje. en massa plugg blir det på arbetet, sedan har jag några flervalsfrågor att göra också. fixa lite inför alla hjärtans dag. gå i skolan.. träna, förhoppningvis. gå på lindas 2o-årsfest som är på lördagen.

goodnight sleeptight

nej nu blir det definitivt sängen för min del.. ja, eller madrassen som jag sover på när jag är här hemma i åmål. har varit kalas sedan jag kom och efter det melodifestivalen. den tillställningen kommer jag garanterat tjata lite om inom de närmsta dagarna hehe.

imorgon/idag blir det upp relativt tidigt eftersom jag behöver ägna ett par timmar åt plugg innan jag sätter mig på bussen tillbaka till karlstad igen. vet icke vad som händer då men det blir nog fortsatt plugg och sedan lugnt resten av kvällen.


funny shiet

den HÄR låten tillägnar jag lilla lina. haha!

blandade bilder

har ÄNTLIGEN lyckats föra över mina mobilbilder till en dator nu. min bärbara vill icke ta emot drivrutinen för USB.. vet icke varför alltså. men här kommer i alla fall lite olika bilder från hösten och början av våren, enjoy:


tjejerna från gestaltnings-gruppen.


lillebror på julafton hemma i åmål.


jag i mina jobbkläder när jag jobbade på ICA under julen.


rickard & jag fulla och glada på en inflyttningsfest i januari.


ännu mer från gestaltningsveckan.


gestaltningsveckan. vi bodde typ i dans-salen i studenternas hus.


gestaltningsvecka. denna gången i drama-salen.


gestaltningsvecka. på denna bild finns en person som vi alla saknar
mycket, hoppas du har det bra där du är nu!


camilla hemma hos oskar en studenttorsdag i december.


oskar och linda, samma fest.


dagen efter, bakismat på teacher's. haha! linda & rebecka.


linda & isabell hemma hos isabell, rumpan bar-kväll.


isabell, samma kväll.


li & lina, samma kväll.


isabell, linda, li & lina på födelsedagskalas på campus, samma kväll.
jag & camilla var fotografer, hihi.


och här har vi fotograferna haha, camilla & jag.


repetitioner innan showtime efter gestaltningsveckan. en del av gänget!


linda innan showtime. vilken hårding! hihi.


min vackra mamma på julafton.


plugg hemma i åmål under jullovet. najs..


li & emil på bussen in till stan. två förfester i stan och sedan nöjes
var det som gällde. en SÅ rolig kväll!


labblektion en helt vanlig dag i skolan.


lite folk som var med på inflyttningsfest på frödingshöjd. var en
färjestad-spelare med på denna fest, vilket jag var mäkta
imponerad av haha.. fick dock inte reda på detta förrän efter festen,
och det kanske var bra för annars hade jag väl tjatat hål i skallen på
stackaren. hihi..


samma kväll. lite mer trevligt folk!


samma kväll. rickard & grannen verkar inte särskilt intresserade av
singstar som körs samtidigt haha..


samma kväll. jag hittade en trevlig prick från ed på denna fest, detta
tyckte jag var oootroligt kul haha..


lina på festhumör.


samma kväll. li spexar! * skratt *


bloggerskan herself.


mormor får julklappar på julafton.


med förra klassen på lektion i röst- och talvård. roliga lektioner detta!


ja gud vad vacker jag var på gestaltningsveckan.. not.. haha!


en musikgrupp redovisar efter gestaltningen.


en dramagrupp redovisar.


förfesten hos oskar. och här är det bara en som är seriös ja, haha..
jag, camilla & linda.

vilsen

look right ahead.
never look back.

deltävling göteborg - jag har lyssnat

så har jag äntligen fått lyssna lite på bidragen som tävlar imorgon kväll. har endast hört cirkus en minut av varje låt, här är första tankarna:

♥ alcazar - stay the night
jorå, den är jäkligt svängig alltså. lite tjatig kanske.. väldigt mycket disco.. den blir nog mäktig med en cool scenshow att matcha med.

♥ caroline af ugglas - snälla snälla
inte alls min typ av musik, men visst, den funkar säkert. den har dock inget att göra i den här sortens tävling men.

♥ scotts - jag tror på oss
hihi, är han inte för söt den där sångaren.. haha.. nä, låten var det jag skulle skriva om nu. mjaa, lite sentimental kanske men det är väl i stort sett all dansband. klämkäck och go.. ingen favorit dock.

♥ nina söderquist - tick tock

rockigt, som väntat kanske. i stort sett samma som med alcazar, blir nog häftigt på scenen.

♥ emilia - you're my world
vaaa?

♥ jonathan fagerlund - welcome to my life
näää.. alltså, det räcker med e.m.d.

♥ marie serneholt - disconnect me
man hade kunnat tåla tjejens taskiga sångröst om hon hade haft en starkare låt. tycker att låten har en dålig refräng alltså.. och i denna tävling är det skitviktigt med en stark refräng. sömnpiller.

♥ shirley clamp - med hjärtat fyllt av ljus

ett ord: töööööööntigt.

funny shiet

HEHE.

fredag i karlstad

idag är det fredag och jag har absolut inget fredagshumör. fy sjutton.. jag är trött, negativ och allmänt tråkig.. blää.. aja, får ta och äta en sen frukost nu, mat kanske gör underverk haha.


if i had a million dollars



♥ mörkblå jeans med lite slitningar från jbrand/netaporter.com för 210 euro.
♥ högklackade skor med detaljer från topshop.com för 65 pund.
♥ vit t-shirt med färgat tryck från topshop.com för 20 pund.
♥ svart skinnjacka från ellos.se för 899 kr.

kärlek


oldie but goldie

fantastisk låt! the all american rejects - move along.

danmark har valt

här är låten jag skrev om. danmarks bidrag till eurovision song contest 2009.
himla härlig låt! niels brinck - believe again.


onsdag i karlstad

nyss hemkommen från universitetet. satt inte många timmar då jag helt enkelt inte orkade upp ur sängen imorse hehe.. trött som aset vart jag alltså. men hann med lite arbete i alla fall innan jag mötte upp rickard och åt lunch med honom. lat har jag varit igår som inte orkade laga någon mat så det fick bli lyxlunch idag med GI-tallrik från café selma. det var gott! dock kändes det på smaken att detta va hälsomat haha..

nu har jag precis kommit hem alltså. har hjälpt linda att hitta billiga kursböcker, hoppas att hon blev något klokare av vad jag hittade.

ska kolla runt lite på datorn nu innan jag ska städa lite och sedan slå in en present. kör med svart papper och svart snöre till brorsans paket, läckert haha!

sedan blir det att skriva ut massa papper till skolan och sedan förbereda mig inför morgondagens föreläsning.

resten av kvällen ska jag tvätta. kul.

lady gaga - eh eh (nothing else i can say)











klicka HÄR för att se lady gaga's nya video.

...

vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej
och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig

tröttare..

sådär, nu är jag klar med alla presenter till både födelsedagar och alla hjärtans dag. har sprungit runt på staden som en tok.. har så svårt att bestämma mig. men nu är det gjort i alla fall, gött.

ryggen gör ont. japp.. ingen träning idag. köpte en tub voltaren apoteket förut. har aldrig provat förut.. men det borde hjälpa mot ömheten efter disk-smärtan. blir så trött på allt..

ikväll blir det andra avenyn med tjejerna hemma hos isabell eller linda eller vart vi nu ska vara.

budade hem en liten skapelse på tradera igår också. den är FIN! kollat på den skitlänge, fast på ebay då.. men tradera går det med.

köpte ny foundationaffection idag också.. tänkte prova en ny den här gången, fast samma märke som ni förstår vad jag menar. shiseido är bra den! har dock kört med en gammal (utgången) foundation sedan jul och det är icke bra tror jag. haha.. 360 kr gick den nya loss på, relativt billigt för att vara från ett dyrare märke.

är så jävla trött idag alltså.. ögonen faller ner. usch.













annars tar jag en dag i taget, och varje dag som den kommer. inga förväntningar,
inga förhoppningar. jag bara är. det känns bra..


bäst just nu 3

ännu mer vackra toner på denna bloggen. den här låten känner ni säkert igen
; den heter "in the end i started" och är ledmotivet till danska kriminalserien
"anna pihl". killen som sjunger heter niels brinck.. och nu när vi ändå är inne
på schlager-temat så kan jag även berätta att denna killen vann danska
melodifestivalen med en låt som heter "believe again" och är komponerad av
ronan keating.


tisdag i karlstad

god morgon på er alla!
tisdag idag då. ska iväg till konsum och hämta ut en födelsedagspresent till pontus nu alldeles strax. sedan blir det att möta upp lina & camilla, ska till västra kyrkogården och göra grupparbete idag (en kyrkogård, ja ni läste rätt). vi ska läsa av dödsantal och sånt där. inga krångligheter.

sedan har jag lite ärenden på staden som jag tänkte göra innan det blir att åka hem till frödingshöjd igen.

är inte säker på om jag ska träna idag. får känna efter under dagen tror jag..

andra avenyn med brudarna ikväll. nice.. fast programmet är rena skiten, men men haha.

bäst just nu 2

det är mycket kanye just nu, har inte gillat honom tidigare men han är ju hur
bra som helst. denna godingen heter "heartless".


årets höjdpunkt

trodde ni kanske att jag skulle låta bli att skriva om årets höjpunkt den här gången? nää.. jag pratar om melodifestivalen som sparkar igång på lördag. ni vet säkert sedan tidigare att jag är lite av en melodifestival-nörd som för allt i världen inte missar varken deltävlingar, andra chansen eller den stora finalen. och så lär det bli detta året också!

första deltävlingen är alltså på lördag, i göteborg. klicka HÄR för att se vilka som tävlar då och i vilken ordning de kör. jag är mest nyfiken på scotts, alcazar och marie serneholt. shirley clamp kör bara med sentimentala larviga låtar och kommer säkert göra det igen och det är så jaekla tråkigt. jag hoppas på alcazar!

tävlingen har dock ändrats lite sedan förra året, om de ändringarna kan ni läsa om HÄR.

överlag tror jag (och detta utan att ha hört låtarna) att det kommer bli en fight mellan måns zelmerlöw och e.m.d, vilket är något jag hoppas på också eftersom jag tror det är dom som har störst chans till röster från öststaterna sen i internationella finalen.

om man är extra nyfiken kan man lyssna på lantz i p4 på fredag mellan 13.o5 och 15.oo för att få höra lite smakprov från kvällens bidrag.

måndag i karlstad

så vart det måndag igen då. härligt.. eller inte.. vart i skolan på föreläsning nu på morgonen. kom hem för en stund sedan. ska käka lite lunch nu och sedan blir det en sväng till IKEA med lina. hon behöver grejer till lägenheten och jag behöver en liten födelsedagspresent + presentsnöre. hoppas jag kommer därifrån med endast dom två grejerna också.. man kan ju alltid hoppas.

resten av dagen spenderas här hemma, ska fortsätta med mitt lilla städningsprojekt. rensade igenom garderoben igår kväll, det behövdes kan jag säga. blev en kasse med kläder som ska ges bort/slängas/säljas på tradera. jag är expert på att köpa plagg som jag typ bara använder en gång, då är det rätt bra med tradera för där kan jag sälja i princip oanvända kläder. sålde ju mina dyrgripar (t ex en svart lyle & scott-tröja) för ett tag sedan och jag fick allt en bra slant för dom.

vad bjuder denna veckan på da? det blir skola för hela slanten, dock är det bara grupparbeten och det är väldigt fritt. men ska allt försöka lägga ner ett par timmar i biblioteket i alla fall då jag har en del att göra ändå. träna ska jag försöka mig på imorgon (ryggen är bättre idag, men nervsmärtan har bytts ut mot ömhet istället.. pest eller kolera liksom..) och om det går bra blir det träning på onsdag också.

torsdag blir det utgång på arena igen, gött det! är inte så jättesugen just nu men det vänder nog mot onsdagen hehe.

på fredag är jag ledig så då blir det inte många växlar i kan jag säga.

åker till åmål på lördag & söndag. lillebror fyller 18 år så det blir kalas. stannar dock inte länge på söndagen då skolarbetet vänta för min del.

förresten, har lyckats skaffa mig ett litet extrajobb också. ska vara café-personal på de caféer som finns på universitetet. de sökte en student med kassavana och/eller erfarenhet från att jobba i café. och jag har ju båda! blir eventuellt jobb imorgon..

tröstmat med hjärtat

mmm, tycker synd om mig själv idag så nu blir det pizza hemkört från amigo. rickard är hemma igen efter en helg i sälen och jag behöver väl inte förklara hur gott det känns!

imorgon är det skolan igen som vanligt. börjar halv nio och kör till fyra. heldag alltså, trevligt värre.. först föreläsning och sedan grupparbete med något som har ett så fint namn som överlevnadskurvor. fråga mig inte vad det innebär för det är väldigt luddigt just nu..

sen blir det nog ingen träning i veckan förrän jag återfått normal motorik. jag blir så trött.

bäst just nu

dansade till denna på jazzfunken förra veckan, SÅ sjukt bra.

kelly clarkson - my life would suck without you







hennes nya singel, lyssna HÄR.
tycker dock att det låter väldigt mycket som allt hon gjort innan.

jag är en pensionär idag






fy faen alltså. idag är det SMÄRTA. har så himla ont i ryggen.. fattar inte varför detta händer just nu, vad som har utlöst det. har tagit två alvedon men vettefan om det kommer hjälpa alltså. stel som en pinne.. blir nog sängliggande idag. träääävligt.. * suck *