en gammal goding

denna tillägnar jag en speciell person.

jöbbajöbba

kom hem från jobbet för en timme sedan ungefär. har precis duschat och ska snart sätta mig och skriva ett par rader på examinationsarbetet jag har att skriva. lite sent att plugga nu kanske ni tycker, men när jag slutar jobbet så sent kan jag ändå inte somna innan halv ett på natten så då kan jag lika gärna göra något vettigt, eller hur? * ler *

i eftermiddags fick jag liiite panik när jag kom på att jag börjar läsa en ny kurs om sisådär två veckor och behöver verkligen kolla upp kurslitteraturen. nästa kurs jag ska läsa heter "natur och hållbar utveckling". och ja, det är en naturkunskapskurs. den innehåller alltså kemi och biologi och sånt dära, hjääälp. jag är väl inte helt borta när det gäller sådana ämnen men jag får där, precis som i matte, anstränga mig för att nå den nivå jag vill vara på. anstränga mig mer än vanligt alltså.. usch, vad självgott det där lät haha.

i alla fall, bara två kursböcker att införskaffa. har beställt den ena, en pocketbok, idag och har även börjat leta efter den andra boken som tydligen ska vara en tegelsten. närmare 500 kr går den på i nyskick men jag har ju mina knep va för att hitta billigare va.. hihi!

visar sig även att jag & camilla hamnade i samma klass, B1.. isabell hamnade i B2. tråkigt att det ska vara så men vad ska man göra.. enligt läraren som delat upp klasserna kan man inte byta heller så det är så det blir helt enkelt. men då blir det jag & camilla som ska kämpa ihop med laborationerna hehe, nice! linda har ju en helt annan inriktning i sin utbildning så hon börjar läsa svenska nu efter nyår, lycka till gumman!

imorgon är det nyårsafton och jag ska vara tråkigast av alla detta år.. jobbar fram till 15.00 sedan blir det hem och plugga en stund och sedan umgås med familjen. roligt va.. haha nejdå men ibland behöver man ta det lugnt också.

joråsåatt..

jomenvisst trodde jag att jag skulle få hålla mig frisk trots att jag är tillbaka på jobbet där bakterierna frodas. men nej.. igår skulle jag ha jobbat mellan 07.45 - 15.00 men fick skicka hem mig själv vid tio-snåret då min mage slog volter + gjorde jämnfotahopp. började dagen innan julafton då jag fick byta pass så jag kunde gå hem en timme tidigare, fortsatte på juldagen och nådde väl sin kulmen igår morse. idag är det bättre dock, tack vare dofilus och värktabletter. hoppas slippa skiten imorgon..

sedam borde jag även plugga. har inte börjat på mitt arbete än och det är jag inte det minsta stolt över. blir väl till att försöka åstadkomma något vettigt imorgon innan jobbet. imorgon jobbar jag 15 - 22.15. av någon anledning har jag typ bara fått passen 07.45 - 15 och 15 22.15. med några få undantag.. men det gör inte det minsta för det är gött att inte jobba från lunch till kvällen.

en av mina vacka naglar har lossnat också förresten.. jag blidde ledsen alltså! menmen, pauline varnade mig för detta sedan har linda vart så snäll och varnat mig om att det ofta blir så de första gångerna man har gelétippar på. men jag blev ändå ledsen.. hehe!

nyårsaftonen för min del blir väldigt lugn. jobbar fram till klockan 15.. blir nog mys hemma med familjen bara, men det är gött det med.

längtar efter att dansen ska börja, weeii!

the return of dancing

har en extra liten händelse att glädjas otroligt mycket över nu. efter gestaltningsveckan i skolan bestämde jag mig för att ge dansen en andra chans här i livet.. gestaltningsveckan väckte så himla mycket underbara känslor och jag förstod att jag helt enkelt inte klarar mig utan dansen längre. så häromveckan slog jag slag i saken och anmälde mig till jazzfunk avanceradkarlstad dansstudio.

nu får vi bara hoppas att jag får plats i den gruppen, håller tummarna!

ja, men ni vet ..










han fick flest röster tydligen. men så valde han ju "let me entertain you".. det är FEGT!

såhär i juletid

HALLELUJA!

jorå..

.. idag är en riktigt dålig dag för min del. så mycket tankar om allt möjligt.. ingenting kommer någonsin bli som det varit förut, och jag har endast mig själv att skylla.. jag fattar.. ibland undrar ja hur i h-.lvete jag tänker egentligen.. om jag ens tänker alls.. jag vet vem/vilka jag skyller på i alla fall.. fan att jag har ett sånt här liv..

lyssna till ditt hjärta

vilken kille!

ord är överflödiga, sååå bra


ett ord:

FÖRLÅT.

kärlek

de senaste dagarna har varit ett enda stort huller om buller med känslor alltså.. usch vad ledsen jag varit.. och glad.. skickar i alla fall en massa kärlek till mina TRE favorittjejer, ni betyder så mycket! massa kärlek till en annan person också som jag tycker så himla mycket om, du är underbar! <3

inga inlägg = trasig dator.

väldigt tyst från min sida. detta beror på att min dator brakat ihop. återkommer när datorn mår bra igen! v=)

måndag i karlstad

äntligen har jag fått mig en mobiltelefon igen, thank god! hämtade ut den idag och jag tror minsann att jag gillar den näääästan lika mycket som den jag hade innan. gött som fan! den är inte helsvart som jag först trodde utan svart med detaljer i guld. jättefin så det gör ingenting! roliga grejer man kan göra med den. superbra kamera (nåja.. 3,2 megapixel men det är bättre än innan iaf..) med massa konstiga funktioner. knapparna är jobbiga men det tar väl ett tag innan man lär sig. för 999 kr: jag är skitnöjd!

har varit i skolan idag såklart. för idag började gestaltningsveckan. jag tror det kommer bli jättebra detta, vi har kommit på en jättebra idé i alla fall. nu gäller det bara att få ut idén också.. men det ska nog gå bra! har fått i uppgift att mixa ihop musiken också, det är jag ju rätt bra på så.. * sträcker på sig *

efter skolan åkte jag, milla, linda & isabell ut till bergvik. jag skulle ha ett USB-minne och en ny mp3-spelare. och det köpte jag också! köpte en mp3 från philips för 299 kr, billigt och bra. ska prova den alldeles strax.

nu har jag racer-städat en liten stund här hemma. nya sängkläder bland annat, det är vardagslyx det! jag måste fixa tvätt-tid faktiskt.. innan helgen.. japp.. det måste jag.

ska snart hem till linda och baka lite med tjejerna. tv:n lär det la bli det också.. sen ska jag pilla med min mobil, yaay!

what's left of me ..

den HÄR låten känns så himla passande, en dag som denna.

britney spears - circus

ni har säkert redan sett den. men HÄR kommer den igen, videon!

jag känner det, detta blir en dålig dag ..

sitter och knaprar i mig lite pepparkakor hemma hos mamma & pappa. pepparkakor sägs göra en snäll.. jag skulle gärna se att de gör en glad i alla fall. usch idag kommer inte bli en bra dag alltså. vaknade vid fyra inatt och mådde SKIT rent ut sagt. hade mig en stunds ångest/feberyra angående hur i helveete jag ska klara av kommande gestaltningsvecka i det tillståndet jag är i nu.. men jag somnade om till slut. fan vad jag hatar att va förkyld.. och fan vad jag hatar när jag klagar såhär på bloggen, haha.

som sagt, idag är en dålig dag. stackars lilla mig.. fy sjutton.

en liten grej som dock får mig på bättre humör är att jag ska till söta pauline och fixa mina naglar på tisdag, weiii! har aldrig haft sånna naglar men nu tänkte jag prova, exciting!

åker hem till karlstad lite tidigare än tänkt idag. hade först tänkt åka vid nio men det blir sju-tåget istället. då hinner jag hem och varva ner lite.. ska till R och umgås lite när jag kommer hem.

fröken spears talar ut

om en ungefär en halvtimme visar tv4 den sprillans nya dokumentären om allas våran britney spears. för första gången talar hon nu ut om de senaste årens turbulenta tid. dokumentären heter "for the record" och den är sannerligen efterlängtad, inte minst från min sida som VERKLIGEN går och hoppas på att ordentlig comeback, bara för att hon förtjänar det.



kalas kalas kalas

åkte ju hem denna helgen eftersom pappa fyllt 50 och jag 21. så idag har vi haft kalas.

trevligt har det varit! åt väl smörgåstårta så jag klarar mig utan mat till på onsdag typ. jesus.. haha, men gott vart det i alla fall! hihi..

har mest sprungit runt och vart social omväxlat med att snyta mig typ. är så JÄÄÄÄÄVLA förkyld nu alltså.. det slog ner som en bomb igår kväll. så nu går jag runt här med feber och känner mig otrooooligt fräsch liksom. tjena.. kunde inte ha kommit lägligare alltså.. usch..

så nu är jag inte så pigg.. passar inte så himla bra när man har massa släktingar som man ska va trevlig mot..

jag ger upp






okej.. jag tror fanimej att jag är lite kär i idol-kevin alltså! lyssnar på när han sjunger "livin' la vida loca" nu.. vilken kille! haha.. han kommer vinna alltihop.

katy perry - hot n cold

och på tal om bra videos.. den här är så jäkla härlig!

åmål i helgen

tillbaka i åmål igen för den här helgen. kom hit för en liten stund sedan och har hunnit med en del sedan dess. bland annat har jag anmält förlusten av mobilen till folksam, spärrat mobilen hos tele2 (nu kan inte en jävel använda den..) och polisanmält hela grejen. tänker fan inte finna mig i detta.. fick bara småpengar av folksam för mobilen men det är inte det viktiga. jag är stönig och går till polisen och tänker inte låta någon annan använda min mobil om inte jag kan det. fan heller.. hehe..

nu håller jag på att fylla på musik- och film-mapparna på datorn eftersom mor & far har skitsnabbt bredband. ska låna tvättmaskinen sedan och tvätta lakan och kuddfodral.

iväg till ICA sen och hämta smörgåstårtorna till imorgon.

resten av dagen är oplanerad. gööööött!

if i had a million dollars









kanske något före sin tid, vad gäller väder och sådant hehe, men ack så fin i alla fall! mörkblå mönstrad klänning med volanger och smala axelband i bomull och nylon. kostar 266 euro och kommer från zimmermann/netaporter.com.

onsdag i karlstad

precis kommit hem från linda. har varit på bonde-kväll med resten av gänget.. usch börjar tröttna på bonde nu. ärligt talat är jag otroligt negativ mot det mesta just nu.. har väl åkt på en sån där rolig höst-deppighet igen.. hade samma förra året och det var frustrerande. usch.. menmen, ljusterapi kanske? haha.

mycket tankar som snurrar i huvudet just nu helt enkelt om alla möjliga saker & personer i mitt liv. ledsen över vissa saker/personer och glad över vissa. så är det ju.. känner jag behöver få lite ordning på saker & ting. jag vill så mycket men vågar/orkar inte allt det där.

jaja.. nog med svammel.

imorgon är det sista skoldagen innan helgen. fast har bara en lektion på förmiddagen imorgon och det är media. har inte haft det förut så får la se vad det kan innebära. slutar vid tolv, efter skolan blir det hem och packa inför helgen och ta det lite lugnt sådär. blir en sväng in till R också på kvällen, mysigt! praktiskt att bo i samma korridor haha..

åker till åmål i helgen nämligen. jag har ju fyllt 21 och pappa har fyllt 50 så det blir kalas hemma på söndag. har dock lite att stå i innan det så lika bra att åka hemåt.

och som alltid är det med blandade känslor jag åker hem, usch börjar bli trött på detta.

nej, nu ska jag duscha och sedan sova.

bäst just nu

britney spears - circus

tisdag i karlstad

mår verkligen inte bättre sen senast jag skrev här.. fy fan alltså jag kommer nog åka på någon skit igen.. vad är detta? blir så trött..

aja, nu har jag precis kommit hem från linda efter att ha vart där och umgåtts med tjejerna lite. har väl smällt i mig ett ANTAL pepparkakor alltså.. men sån är jag när det gäller pepparkakor, tar jag en så blir det garanterad minst fyra till. duktig jag är haha..

camilla hjälpte linda att lägga i fler blonda slingor i hennes hår och jag måste säga att jag tyckte det blev jättefint!

idag har jag även satt upp min jullampa (som tyvärr lyser grönt.. konstigt.. får se om jag lämnar tillbaka den till ikea..) och min supersöta ljusslinga med stjärnor! jag har lätt den snyggaste slingan på hela frödingshöjd haha.. är skitnöjd med den, 100 kr på åhléns, nice!

skola idag.. hade drama och dans.. var inte alls upplagd för något av det så jag höll mig väldigt mycket i bakgrunden dessvärre.. menmen, man kan inte va med på allt.

imorgon är det ännu mer skola.. heldag imorgon också bortsett från att vi inte börjar förrän halv elva, gött de! imorgon har vi svenska och röst- och talvård.

nu blir det duschen och sedan laga mat för min del, bye bye!

my new friend

en sån HÄR mobil blev det till slut, en samsung SGH U600 evo. eftersom nöjes inte hade hittat min mobil någonstans så fick jag köpa mig en ny. denna kostar 999 kr på the phone house, och det priset tyckte jag var överkomligt. nu måste jag dock skaffa mig en mp3-spelare också eftersom jag använde min gamla mobil som mp3.. åååh vad jag tyckte om den mobilen, min lilla bebis! menmen, sånt är livet och nu ska jag pröva samsung för första gången. spännande!

uschamejjen

usch.. jag mår inte bra alltså. tjock i halsen och rinnande ögon.. fy fasen alltså att man aldrig kan få vara frisk.. har århundradets huvudvärk också vilket känns sådär himla kul alltså.. tänker inte ta någon värktablett denna gången utan tänker bara ta det lugnt istället. har avbokat eftermiddagens träning, var väl bäst egentligen. får känna efter hur det känns imorgon angående det passet.. bläää..

lördag 29/11 - pics

här kommer lite bilder från lördagskvällen hemma hos emelie. dock är det som vanligt inte jag som tagit bilderna utan det är linda som har gått loss med kameran.


jag & isabell hemma hos linda, väntar på att camilla ska bli klar hehe..

lilla jag!

camilla börjar bli klar!

isabell ser ju sjuuuuukt glad ut haha och jag är inte mycket bättre.

pärlor!

värdparet, emelie och tobbe.

amalia och emelie!

christian och pauline!


party party!

isabell & linda up close!

isabell!

jag, lika glad som alltid haha.. samt camilla och isabell!

erika och tobbe, haha..

roliga människor!

christian och martin!

här sjunger allihop för mig eftersom jag var födelsedagsbarn hihi..

isabell sjunger hon också!

amalia, erika & pauline klämmer i!

sjung & va glad!



all i want for christmas

bästa jullåten ever, right?!

pretty








klicka HÄR för att se videon till pink - sober. sjukt bra video, och låten är minst lika bra om inte bättre. enjoy!

inatt inatt

den HÄR låten var en av många som sjöngs i lördags kväll hemma hos emelie. så jäkla kul var det haha och denna låten är ju bara föööör bra! * skrattar *

viloveckan är över




har inte tränat något alls den här veckan som har varit.. kände verkligen att kroppen sa ifrån så jag tog en liten paus. den var välbehövlig må jag säga! men nu ska det bli trevligt att få svettas lite igen innan jullovet. har bokat in två puls-pass, imorgon och på tisdag. blir la ingen utgång denna veckan eftersom jag åker till åmål på fredag morgon. så nu passar det utmärkt med en ordentlig träningsvecka, eller vad säger du camilla? =)