after work @ HC

I torsdags blev det som planerat ordentligt med fest. Jag hade ju vart hos frisören och fått i mina extensions då och sen på kvällen kom tjejerna hem till mig. Stina, Isabell, Linda & Rebecca. Ett himla gött gäng vi är alltså! Var kul att va hemma hos mig för en gångs skull hehe.. Det var inte igår det.

Satt ute på altanen trots att det inte var sååå himla varmt ute, fyy vad kallt. Men vi hade på infravärmen och då blir det ju skillnad. Misstänker att mina grannar inte blev direkt glada på oss när vi satt där haha, slutade med att vi körde kareoke där ute mitt i natten. Hmm.. Hehe! Har ett par roliga videos inspelade på mobilen. Jesus! Men det är kul, det kan man skratta gott åt efteråt hehe.

Fick sen skjuts av mamma ner till HC där det var förvånansvärt mycket folk med tanke på hur lite folk det var på förra After Work'en som vi var på för typ två veckor sen. Kul! Träffade massa roligt folk och pratade med dom en stund. Vi trodde såklart att det stängde klockan ett, men när det visade sig att det stängde en timme senare bestämde mitt kloka jag för att "fira" med en cider en timme innan stängning. Det skulle jag aldrig gjort. Dricker i regel inte en droppe alkohol efter klockan tolv men så blev det ju inte då direkt.. Något som jag fick ångra rejält då ska jag skulle upp och jobba igår förmiddag. Inte så trevligt. Never again! Haha, men man lär sig.. Typ..

DJ'en spelade Fall Out Boy - This Ain't a scene, it's an arms race.
Det kändes lite malplacerat.


extensions!

I torsdags var jag och satte i extensions i mitt hår och blev därmed ett par tusenlappar fattigare. Fast det var i och för sig skattepengar så det svider inte så mycket ändå trots allt. Tog två timmar att sätta i mitt vackra hår. Är verkligen helt förälskad i det! Går ju att göra precis allt med det också! Lite annorlunda mot mitt gamla löshår med klämmor som var helt i syntet.

Trodde att det skulle bli hederliga keratin-fästen för mig men det görs tydligen inte så ofta längre. På mig har de använt nån ny metod med tejpremsor på typ 100 tränsar (slingor med hår). Det ska tydligen få håret att se mer naturligt ut.

Fick sen gå tillbaka igår eftermiddag för att bli av med min utväxt på professionellt sätt. Känns väldigt gött!

första semesterdagen

Eller ja, inte egentligen min första semesterdag (den är ju på måndag) men jag fuskar lite ändå. Idag är jag sjukt trött efter vad jag tror antingen är partyt i torsdags eller det faktum att jag nu kommer va ledig i två veckor non-stop. Vaknade kvart i ett idag, så sent har jag inte vaknat på jag vet inte hur länge. Har precis ätit frukost nu.

Idag blir det väldigt väldigt lugnt då mina vänner jobbar hårt, Boo kommer väl hit ikväll någongång då vi ska åka till IKEA och shoppa till hans lägenhet imorgon. Vart väl egentligen tänkt att det skulle bli idag men så blev det ändrade planer. Menmen, imorgon duger det också!

som bara vi kan

Jobbade som sagt igår och efter det gick jag & Isabell till 3D och åt sjuuuuukt god mat! Grillad fläskkarré med klyftpotatis, bearnaisesås och sallad. Hur gott som helst var det så tipsar verkligen om den rätten, bara 99 kr! Galet! Satt där i vad som kändes som timtal och snackade strunt som bara vi kan göra. Hehe.. Är verkligen roligt! Planerade även in en liten utgång imorgon kväll, då vi för en gångs skull ska förfesta hemma hos mig. Det händer typ aldrig så nu är det dags hehe!

Idag blir det jobb igen och sen ta itu med min gigantiska hög med tvätt. Hoppas på fint väder så kläderna kan hänga ute!

freedom!

Ja herregud..

sista veckan innan semestern

Äntligen, detta är sista veckan innan jag går på 2 veckors semester! Har ansvar för godiset på jobbet den här veckan vilket håller mig igång ordentligt, mycket att hinna med! Men det går finfint måste jag säga.

De senaste dagarna har jag varit ledig och så har jag jobbar extra. Hoppas på att få vara ledig på torsdag, hoppas hoppas!

Idag blir det jobba igen, och sen efter det en fika med Isabell. Känns dock som att allt kommer vara stängt ikväll, som förra gången vi var ute efter jobbet. Man kan ju inte gå till Hörnan varje vecka, blir dyrt det hehe..

Annars är allt som vanligt förutom att det slått lock för ena örat så jag är typ halvdöv och får be personer att upprepa saker hela tiden. Men men, haha!

i've found one

Den HÄR apsnygga jackan har jag beställt till mig själv, fast på rean då. 899 kr känns liiiite för mycket för en jacka som antagligen bara går att använda under de varmare månaderna varje år, vilket inte är så många. Så när rea-priset hamnade på ca 494 kr såg jag ingen anledning till att låta bli den. Hoppas den passar!

midsommarafton

Midsommarafton idag alltså. Inte världens mest perfekta väder för en sån här dag, eller vad säger ni? Själv har jag firat den här dagen med att jobba mellan 10.00 - 17.00 och slitit hehe. Kände på mig att det skulle regna idag så bad om ett extrapass för ett par veckor sedan. Jobbar hela dagen imorgon också, då det är 100% OB hela dagen. Götttttt!!

Lönebeskedet jag fick i förrgår gjorde verkligen susen för humöret. Den här gången får jag utbetala lika mycket efter skatt som jag fått i lön innan skatt tidigare. Känns bra!

Kom hem för en stund sedan och har sedan dess bara ätit lite pizza och legat i soffan och kollat på TV. Är verkligen astrött och sliten så det blir en väldigt lugn kväll. En massa TV och lite Sex and the city förmodligen.

Upp och jobba imorgon igen alltså. Jag håller mig sysselsatt.

rihanna - shut up and drive

Rihanna's nya. Tycker inte att den är bra.. Jag väntar på
"
Don't stop the music", det är en bra låt det!

roligt från tjuvlyssnat.se

wer

dagens snyggaste


Jewelled Silk halter dress
ASOS Luxe/ASOS.com - ca 967 kr




Synd att den är grön.

4 timmar tidigare

Happ. Hade totalt missat att jag inte börjar förrän 16.00 idag..Trodde att jag började vid 12.00 som vanligt. Bra gjort Sofia! Fyra timmar tidigare. Jaja, fick en ursäkt att ta en sväng på stan i alla fall. Köpte inflyttningspresent till Andreas & en ny kalender till mig själv. Så fick jag det gjort på två röda.

häftig bild

Klicka HÄR.

klagomål här

Har mejlat Telia i förrgår och klagat och undrat vart i helskotta mina fakturor har tagit vägen. Hade kvartalsfaktura allra först men bestämde sedan tillsammans med deras kundtjänst att jag i fortsättningen skulle få månadsfaktura då det passar mig bättre. Frågade till och med bruden jag mejlade med om jag förstått allting rätt. Och det hade jag såklart. Men det har faen inte dykt upp några fakturor så det måste blivit nått fel.

Mitt abonnemang är helt underbart och funkar hur bra som helst, har täckning precis överallt (tack vare 3G-mobilen) men det som krånglar är betalningen. Börjar bli arg..

next one

Carolina Gynnings bok var jättebra, oväntat bra faktiskt. Hade aldrig kunnat ana vad mycket livserfarenhet den tjejen har. Inte världens bästa kanske, men ändå livserfarenhet. Ge mig ditt liv!

Nu är det dags för NÄSTA.

dagens snyggaste


Foil Motif hoody
TOPSHOP.com - 20 pund


tjejsnack v. 25 - ditt boende

◊ Hur bor du? Vilken våning? Med vem?
Jag bor hemma med mamma, pappa & lillebror i en villa.

◊ Hur många ggr i ditt liv har du flyttat? Av vilken anledning? Om ej, skulle du vilja flytta? Varför/varför inte?

Jag har bott i samma hus hela mitt liv. Jag ser ingen anledning till att flytta härifrån annat än när jag flyttar hemifrån.

◊ Hur gammal var du när du flyttade hemifrån?/När tror du att du kommer att flytta hemifrån?
Jag vet faktiskt inte.. Tror det kan bli i samband med att jag börjar plugga igen. Men har faktiskt ingen aning om vad jag vill vad gäller den saken.

◊ Var du än bor, har du någon kontakt med grannarna? På vilket sätt? Varför/varför inte?

Vissa grannar hälsar man ju på när man ser dom. Andra grannar är kompisar till mamma & pappa så dom är här på fika titt som tätt. De grannar som är i min ålder hälsar jag bara på, umgås inte med dom tyvärr.

◊ Vad har du av följande: [Badkar/dusch], [balkong/altan/uteplats/trädgård], [kök/kokvrå/annat], [antal toaletter?]
Har både badkar och dusch. Har ingen balkong men altan och stor trädgård. Har kök och två toaletter.

TJEJSNACK.

sommarplåga?

Basshunter kan enligt Expressen ha gjort även detta årets sommarplåga.

dagens snyggaste


Oyster Bow dress
DOROTHYPERKINS.com - 20 pund




Otroligt söt klänning måste jag säga!
När jag var i London köpte jag ett par
skor på Dorothy Perkins som jag älskar.
De gör skitont att gå i men det bryr jag
mig inte om haha..
Tyvärr har de typ bara basplagg i den
här affären.


oh my gaaaad!

Britney UTTALAR SIG om Lindsay Lohan. Haha!

you're the one for me

Egentligen är ju texten otroligt fin i den här låten. Lyssna bara på den akustiska versionen. Kärlek.


the V.I.P section

Nää, tror inte att det är någon taskig läktarplats som DETTA sällskap befinner sig på.

goder morgon

Måndag igen då, min lediga dag. Kunde vart ledig hela helgen om jag hade velat då jag jobbade helg förra veckan. Men tog ju som sagt extrapass och är glad att jag gjorde det med tanke på vädret. Man hade väl bara suttit hemma ändå, eftersom det regnade som fasen hela dagen igår. Då känns det sjukt bra att jobba & tjäna pengar istället! Nice!

Hoppas på att få vara ledig idag då. Men det får jag nog hehe.. Idag blir det nog väldigt lugnt, ska försöka vila upp mig inför den här veckan som kommer nu. Jobbar även helg nu till helgen också så behöver lite extra energi.

I lördags efter jag slutat mötte jag upp Boo. Och var med honom fram tills jag började igår eftermiddag. Tog det mest lugnt och myste, åkte bland annat och kollade på hans nyinskaffade lägenhet i Bengtsfors. Japp, jag fick äntligen som jag ville! Har väl tjatat hål i huvudet på honom de senaste månaderna och praktiskt taget hånat honom ordentligt för att han fortfarande bodde hemma hos mor & far. Nä haha, så elak har jag väl inte varit men har väl påpekat det med jämna mellanrum hehe.. Var en fin lägenhet i alla fall, vägg i vägg med Johan hehe.

Bokat tid för håret också. Den 28 juni blir det uppfräschning plus en jaekla förvandling faktiskt. Ska bli spännande!

dagens snyggaste


Ruched bandeau
TOPSHOP.com - 12 pund




Tycker den här färgen är
underbar. Har en klänning i
samma färg som jag älskar. Vill ha!


nelly furtado - in god's hands

Detta är ingen "Maneater" inte.

dagens snyggaste


Hummingbird cami
TOPSHOP.com -
18 pund



Åh, jag vill tillbaka till London. DEN
TopShop-affären de har där är inte
att leka med haha.


kolla upp

Fredag idag alltså. Ska jobba idag som sagt i ett par timmar, gillar detta passet jag har varannan fredag & lördag: 11 - 16. Går jättefort varje gång jag jobbar det så det känns gött!

Efter jobbet ska jag iväg till frisören och höra lite med dom om mina planer med mitt hår. Ska bli spännande hehe! Efter det köper jag mat i korvkiosken och cyklar hem sen. Sen blir det till att städa och, som det känns nu, sooooova.

ont i varje centimeter

Huuuu, idag är det inte roligt alls alltså. Fy satan.. Är så fruktansvärt trött och har ont i varje centimeter av kroppen. Håller säkert på att bli sjuk, men det tvivlar jag på. Handlar nog mer om att man satt utomhus ett par timmar igår i en tunn tröja när det INTE var sommarvärme ute. Sjutton vad det var kallt inatt! Så satt man och spände sig för att det var så kyligt vilket leder till värk i hela jaevla kroppen.

Skulle stannat hemma.

utekväll

Nyss hemkommen från en spontan utekväll med tjejerna + bonusen Sofia N. Halvhysterisk kväll blev det, precis som det brukar vara.

Lite förfest hemma hos Stina ett par timmar innan. Sedan XO en jättesnabbis och sedan HC i två timmar ungefär. Var väl någon sorts After-Work eller vad man ska kalla det. Tråkigt lite folk dock, vilket drog ner stämningen en aning.

Sitter och äter lite mat nu innan jag ska krypa ner i sängen. Upp och jobba imorn (idag). Jobbar 6 dagar den här veckan, har tagit extrapass på lördag & söndag. Klirr i kassan.

karma

Denny: Do you believe in karma?
Izzie: Actually I do.
Denny: I think you might be mine.
Izzie: You must have been very, very good to deserve me.

GREY'S ANATOMY.

dagens snyggaste


Strapless silk mini dress
Jay Ahr/netaporter.com - 1750 euro




Sjukt kul färg på den klänningen.

roligt från tjuvlyssnat.se

re

dagens snyggaste


Leopard print flip flop
ASOS.com - ca 89 kr


smider planer

Borde VERKLIGEN beställa en klipptid till mitt hår nu alltså.. Var ett tag sen det klipptes faktiskt. Funderar dock på att göra något vädligt radikalt med mitt hår nu mot slutet av sommaren. Dock blir det dyrt, kostar minst 4000 kr men jag vill sååååå gärna.

kolla in det här!


Äntligen någon som verkar ha imponerat på Simon. Kolla in den
här lilla tjejen!


mysig sommarkväll

Jag jobbade som sagt igår och kände mig sjukt effektiv & pigg. Vet inte hur mycket jag fick gjort egentligen, men det var mycket i alla fall! Hade söta Isabell som sällskap också vilket gjorde att man var ännu mer effektiv.

Av ren spontanitet bestämde vi oss sen för att gå och fika efter vi slutat. Så vi cyklade hem var för sig och bytte om och drog sedan ner till 3D. Där stängde dom precis så vi fick gå till Hörnan istället. Så istället för fika blev det en liten god middag hehe. Pasta & cola i sommarvärmen, gött det! Satt och pratade om ditt och datt men mest om vår lilla utflykt vi ska på i sommar. Haha, ska bli skitkul och kan knappt vänta! Tss..

Promenerade sedan ner till Örnäs och kikade lite på vattnet. Hade NÄSTAN kunna bada, men bara nästan hehe. Men snart ska det bli att man tar första doppet. Gick sen till ICA och köpte milkshake innan vi cyklade hem. En helt underbart kväll helt enkelt!

a good one

Den HÄR är bra den, läs!

back to work baby!

Äntligen lite sämre väder idag! Vad jag har väntat.. Solen är framme lite grann så det spricker säkert upp senare idag; solen har jag ingenting emot, men värmen har vart hemsk. Har sovit i soffan idag också, det går inte att va i mitt rum. Men pappa ska antagligen pilla lite med mitt fönster idag som just nu inte går att öppna. Helt sjukt.

Jobba idag igen då. Idag är det skönt att det är svalare ute eftersom det blir massa varuplock idag. Konka och släpa typ hehe. Men det gillar vi! Isabell har börjat sommarjobba där nu också, gött att ha en likasinnad att prata med hehe.

the angry dance - från ally mcbeal


Tycker detta är så hysteriskt kul. John Cage heter mannen som
dansar sin arg-dans. Priceless!


sveriges smartaste barn

Den HÄR tävlingen tycker jag är aningens dum faktiskt.. Låt barn få vara barn och inte tävla om vem som är smartast.

dagens snyggaste


Taken/Available set of necklaces
in the style of Paris Hilton
ASOS.com -
ca 119 kr



Kul idé tycker jag! Fast kanske inte
direkt som det en ICA-affär någonstans
i Sverige körde med. Gröna handtag på
kundvagnen som visar att man är singel,
röda handtag som visar att man är upptagen.
DET är en rolig idé det haha..


lindsay och kameran

Ja, här gäller det verkligen att visa upp sig för kameran när man har möjlighet.

idag lyssnar jag på


måste bara ..

.. fundera lite. Vad är det egentligen för sorts brudar som har på sig solglasögon inomhus i en mataffär? Ärligt talat. Vad är grejen tjejer?

pusta ut

Måndag idag vilket betyder ledighet för min del! Underbart säger jag om det. Helgen har varit händelserik och jag behöver pusta ut haha.

Blir inte mycket som händer idag direkt. Ska väl försöka städa mitt rum när värmen lagt sig där inne. Solen går ju upp mot mitt fönster, så den värmen + den onormala värmen annars gör att mitt rum känns nästan bokstavligt som en bastu. Fyy.. Sov i soffan inatt och får nog göra det ikväll igen. Hehe..

and then it's over

Nu var allt studentfirande över för detta året. Tycker dock att värmen har förstört en himla massa faktiskt.. Riktigt synd om jag ska va ärlig!

Var i alla fall nere vid Karlberg och grattade Isabell, Linda Y, Stina, Sofia N, Sofia E och lite annat folk. Varmt som sjutton som sagt.. Var där i sällskap med Linda B & Lisa som i sin tur hade sina vänner att gratulera. Stannade en stund och kollade när alla åkte på lastbilarna (gick det inte väldigt fort? så fort åkte inte vi när jag tog studenten..) och sen fick jag skjuts hem till Isabell.

Pratade med hennes släktingar en himla massa, åt mat och åt tårta. Sen strosade jag hemåt för att byta om inför kvällen. Sagt och gjort.. Tog sällskap med Isabell hem till Rebecca. Senare under kvällen kom det en himla massa tjejer, vilket var skitkul! Har fått tusen myggbett av att sitta ute på altanen dock.. Mindre kul haha!

Sen var det dags för HC. Tycker väl inte att det var någon höjdare direkt.. Låter säkert hur dum som helst nu, men tyckte att det var alldeles för mycket studenter där! Det blev inte direkt blandat om man säger så.. Fast det kanske är drygt att vänta sig nått annat när det är studentdisco liksom. Men ändå. Jaja..

Åkte hem efter stängning och fick i mig lite mat. Sov sedan ett par timmar innan jag fick hoppa upp och åka till jobbet. Hem efter det och tog det sjukt lugnt resten av dagen. Kollade på film med mamma under kvällen och hittade även min gamla pärm med alla papper från trean på Karlberg. Passande nog i studenttider haha.. Fattar inte riktigt hur mycket man kan hinna med på ett år, och vad mycket man FAKTISKT har lärt sig. Det var ett mindre uppvaknande kan man ju säga!

Gick och la mig alldeles för sent med tanke på att jag skulle upp och jobba imorse igen. Men det gick bra, trots att det var sjukt kämpigt att ta sig upp ur sängen.

Nu är jag hemma och är så jäääävla trött! Det är inte ens roligt.. Den här dumma värmen alltså. Jag menar verkligen inte att klaga över vårt vackra väder, men man behöver ju för fan inte överdriva.

Så, nu har jag fått utlopp för lite aggressioner. Tack.

student 2007

Glitter Maker

[Glitterfy.com - *Glitter Text*]

outhärdligt

Dåligt med uppdatering de senaste dagarna, i know. Men min att-göra-lista har varit sjukt lång och den har inte blivit kortare för varje dag som går heller hehe. Men nu är allt gjort som ska vara gjort i alla fall.

Pinig dag på jobbet idag. Det var hemskt.. Stod i cafét där det är lika varmt som i en bastu typ (på grund av våffelgärn, kaffekokare, värmeplattor och grillar är på dagarna i ända) så jag svettades som en tok. Insane! Märkte imorse att jag fått värmeutslag på benen också, uschamejjen vad det KLIAR! Tror jag blir tokig snart.

Idag har jag som sagt jobbat en sväng, och innan det var jag och lade undan blommor till morgondagen. Kom även på senare idag att jag har en person till att gratta. Sjukt pinsamt om man glömmer någon.

Har även pratat en massa med mina tjejer om hur det vart i Bulgarien och så vidare. Lät mycket bra!

Imorgon går lillebror ur 9:an någon gång på morgonen, det orkar jag dock inte åka med på haha. Sen efter det blir det att hämta ut blommorna innan man ska ner till Karlberg och vänta.

Säger det redan nu:
GRATTIS till alla som tar studenten imorgon!
och ett särskilt stort GRATTIS TILL STINA, ISABELL & LINDA SOM TAR STUDENTEN IMORGON FRÅN NATURVETENSKAPLIGA PÅ KARLBERGSGYMNASIET. FY FAAAN VAD NI ÄR BRA SÖTNOSAR!


godnatt!

Blir en tidig kväll för mig idag. Känner mig inte riktigt okej egentligen.. Trött och slö av att inte dricka tillräckligt i värmen. Får ta nya tag imorgon istället. Nighty nighty!

en väldigt sömnig kattunge


nationaldagen 6 juni

Röd dag idag alltså, härligt för de som är lediga haha.. På mitt jobb är det söndag i butiken vilket betyder att jag inte börjar jobba förrän vid två. Gött! Annars idag blir det väl inget större. Funderar starkt på om jag fått nån sorts allergi, käkar Clarityn nu i alla fall och hoppas att det hjälper.

Fick världens gulligaste sms inatt av Isabell som hade kommit hem. Finally! Har saknat henne & de andra raringarna något ofattbart. Får väl ringa ikväll och hör hur de har haft det!

dagens snyggaste


Swarovski Case Watch with metal strap
Guess/ASOS.com -
ca 1714 kr



I stort sett en sån klocka jag vill
ha just nu. Fast kanske utan allt
det är rosa i mitten.. Var alldeles
för dyr också, JetSet gör ju billigare
alternativ.


sådärja

Nu är jag äntligen klar med allt vad studentprylar heter. Presenter, gosedjur, champagneflaskor och annat strunt. Det enda som inte är klart är blommorna men det får vänta till på torsdag, då går jag och lägger undan. Har 8 tjejer att gratta på studenten som sagt, känns lite stressande haha. Men kul är det däremot! Kan ju säga att en brud kommer få sjukt mycket prylar.. Men det är så det ska va!

Idag har jag jobbbat igen efter min långhelg. Potthett hela dagen & kvällen. Har pysslat lite här hemma och ska med Lisa på en promenix i skogen om en stund. Känns perfekt till det här fina vädret.. Kommer säkerligen prata om hur ledsna vi är över att vi inte får ta studenten igen.. Fan.. Hehe..

rihanna @ mtv movie awards

Fan vad duktig den här tjejen är alltså. Det är en riktig STJÄRNA det!

(ledsen för den dåliga kvaliteten..)

vart är den?

Börjar seriöst fundera på vart min nya mobilfaktura befinner sig någonstans. Min gamla var som sagt gigantisk (orsakat av förskottsbetalning osv..) så jag blir liiite nervös nu när nästa inte verkar dyka upp. Jag är väl den enda som sitter och VÄNTAR på en faktura. Djees.

tjejsnack v.23 - sommar

◊ Vad är det bästa med svensk sommar?
Hmm.. Jadu. Det är väl varma dagar & ljumma kvällar, grillkväll och jordgubbar & grädde.

◊ Vad har du för semesterplaner?
Att vara ledig! Men det blir nog massa lata dagar hemma och ett par på kusten. Blir nog även Liseberg med Isabell under den tiden. Nice!

◊ Vad ska du göra på midsommar?
Haha, jag ska JOBBA.

◊ Favorit sommar maträtten?

Mat & mat, jordgubbar är väl för gott!

◊ Ditt bästa sommarminne?
Studenten förra sommaren, och alla fester man var på under den sommaren. Svårslaget!

dagens snyggaste


Looking for trouble tee
Funky Urban/ASOS.com - ca 373 kr


aktivering

Var en sväng på stan med Lisa förut då. Fick en del handlat. Äntligen fixat present till Isabell, och även till Linda & Matilda. Sjukt varmt på stan så orkade inte va där så länge. Solen försvann efter ett tag som sagt. Mamma sa nått om att det hade regnat förut men jag lyssnade inte på det örat hehe..

Åkte hem en sväng sen och fixade med alla presenter. Sen bestämde jag & Lisa oss för att åka ner till Åmål's och äta lite mat. Jag var duktig och höll mig borta från kebaben, tog en räksallad istället. Den satt bra den!

Nu är jag hemma igen och ska snart hoppa in i duschen och pröva mitt nya schampoo och balsam: Brunette Godess från BedHead och även påbörja min B.U.S-kur haha. Sedan blir det nog tv:n resten av dagen.

Systemet
imorgon med mami & papi innan jag åker iväg och jobbar. Sen blir det hem en stund och antagligen/förhoppningsvis promenad i Hanebolsskogen med Lisa och hennes vovve vid åtta/nio på kvällen.

ÄLSKAR ATT VARA SÅ HÄR AKTIVERAD IGEN. Man blir så mycket piggare - tack Lisa!

sommaren är här

paris hilton goes to jail

Då var det dags då. Igår kväll, amerikansk tid, bestämde sig Paris Hilton för att påbörja sitt fängelsestraff i förtid. För övrigt tycker jag att den HÄR snygga bilden är klockren vad gäller fenomenet Paris Hilton.

nej, fotboll intresserar mig inte

Förstår fortfarande inte riktigt allt ståhej om matchen i förrgår.

(jag & Boo sitter och äter mat på en restaurang i Nordstan, Göteborg..)
"Jaha, ska du inte kolla på matchen ikväll då Fia?" - Boo.
"Nää.." - jag, ytterst ointresserad av frågan.
"Okej.. Haha!" - Boo.
"Alltså, jag bryr mig faktiskt inte om fotboll. Bara när det är VM-final och Sverige är med, DÅ är det dags att bry sig!" - jag.

Det finns ju så mycket annat som är så mycker roligare än fotboll.. * ler *

midsommarplaner

midsom



Jag har bett om att få jobba på Midsommarafton. Varför? Jo, för jag bojkottar den i år. Blir aldrig bra/kul i alla fall. Förra var iofs jättemysig, men den förrförra var katastrof. Kommer jag aldrig glömma. Så nu ska jag jobba istället - 10 till 17. Tackar!

måndag hela veckan

lind
Sådärja, så vart den helgen avklarad också då. Idag är det måndag och det är meningen att jag ska vara ledig idag. Hoppas att jag får vara det!

Igår ringde telefonen och när jag svarade visade det sig att det var Lisa av alla människor. Haha! Pratade en bra stund, något som jag verkligen saknat. Ingen kan snacka skit som hon & jag alltså. Rätt underhållande faktiskt * ler * Så vi bestämde att om jag är ledig idag så ska vi göra varandra sällskap ner på stan sen i eftermiddag. Jag måste försöka jobba lite på Isabells present + lite andra nödvändiga saker. Skönt att få sådant gjort när man har gott sällskap med sig tycker jag. Blir mycket roligare då.

Annars den här veckan blir det träning, jobb, fixande inför studenten och förhoppningsvis en massa tjat med min Lisa som kommit hem för sommaren nu. Finally!

resultatet

Eftersom jag är sjukt uttråkad och inte har den minsta lust att ligga i solen idag lekte jag med kameran lite och tog lite kort på en del av gårdagens shoppingresultat. Here it is:


(från vänster) Bild Ett: Flip-flopsen och de på-gränsen-till-för-små-kilklackarna.
Bild Två: Den gråmelerade toppen med tryck samt neongula toppen. (Den gråa behövs sys in och läggas upp ett antal centimeter då den är stor som ett tält trots att den är i storlek S. Annoying..)
Bild Tre: Topparna med rynk från Gina Tricot.
Bild Fyra: Minishortsen och linnet från VeroModa. Älska!
Bild Fem: Småplock. Får se om vita leggings är min grej, jag är skeptisk.
Bild Sex: Trosorna från HankyPanky.
(DET är vardagslyx det!)
Bild Sju: Hotpantsen från TopShop.
(Gillar verkligen att den affären har en petite-avdelning, för oss småväxta personer. Tss..)

sahara hotnights - cheek to cheek

Har aldrig gillat Sahara Hotnights. Men denna låten är riktigt bra.
Kanske för att det inte är en av deras egna hehe..



vill tillbaka

Hittade precis min såndär klisterlapp (nej, jag vet inte vad det kallas hehe..) som de satte på min väska när vi skulle flyga till London. Kom på vad mycket jag vill tillbaka till den staden alltså! Allting var ju hur underbart som helst.. Shoppingen var ju inte vad jag hade hoppats på direkt, men själva atmosfären var helt fantastisk. Love it!



dagens snyggaste


Babydoll grey
American Vintage/activeendeavors.com - 70 dollar




Jättesöt topp tycker jag. Dock
finns det ju billigare alternativ.
Jag köpte två liknande toppar
på Gina Tricot igår t ex.


matchen

Det var ju väldigt vad det blev väsen om gårdagskvällens fotbollsmatch. Såhär såg Expressens startsida ut vid 11.50 idag:

matchen


only in hollywood

Only in Hollywood people. ONLY in Hollywood.

veckan som kommer

rihanna
Idag är man lite sliten efter gårdagen.. Som vanligt kunde jag inte somna igår kväll förrän det blev rätt sent (fjärde dagen på raken nu..skumt..) vilket betyder att man inte är så pigg idag. Men det behöver man ju å andra sidan inte vara då det är söndag. Jätteskönt att bara gå hemma i myskläder! Ska nog sätta mig i solen en stund sen, om vädret nu håller i sig. Men det gör det nog.

Annars har jag börjat planera lite inför veckan. Är ju ledig imorgon och på fredag, men mellan där ska jag ju jobba + lördag & söndag. Har fortfarande lite studentpill att greja med (tycker det här med studenten är skitkul, om ingen märkt det hehe..) så borde göra plats för de sysslorna också. Inte långt kvar till tjejerna kommer hem nu heller, kommer bara inte ihåg om det var tisdag morgon eller onsdag morgon. Har nog haft lite mycket att tänka på om jag inte ens kommer ihåg när dom är hemma och jag kan ringa och tjata på dom om att berätta vad dom har haft för sig & om det har hänt nått kul. Tss.

hemma igen

Japp, så vart man hemma från en heldag i Göteborg då alltså. Vart en lagom rolig dag (inte på shoppinghumör alls tydligen..) och för att inte tala om solig. Var mulet och kyligt först när vi kom fram vid halv elva, sen blev det varmare efter lunch. Sånt gillar vi, fast kanske inte när man går i massa affärer. Då är det en pina med värmen alltså. Lite småjobbigt kanske haha.

Blev en hel del shopping, vill inte direkt tänka på vad mycket jag gjort av med. Men det är nog inte så farligt ändå. Det som jag kanske tyckte kostade lite väl mycket var maten som för min del gick på lite över 200 kr, vilket är sjuuukt dyrt för en hamburgertallrik och en stor cola. Jag fnös när jag fick notan och förbannade hela stället i tysthet. Menmen, det var bara att betala hela kalaset.

Det som fick följa med mig hem:
◊ Ljusgrå melerade mysbyxor i highwaternodell med snörning från BikBok.
◊ Ljusgrå melerad UCLA-sweatshirt med tryck från BikBok (kärlek vid första ögonkastet).
◊ Svarta ballerinas med skyhög kilklack från Din Sko (på gränsen till för små, men det ska nog gå hoppas jag!).
◊ Svarta flipflops med glitter från TopShop (satsar på lite mer påkostade flippisar denna sommaren, kanske håller bättre?).
◊ Neongul lite längre top från TopShop.
◊ Mellangrå melerad tunika/top/klänning med tryck från GinaTricot.
◊ Brett armband i "silver" från GinaTricot.
◊ Vita halvtäckande leggings från GinaTricot.
◊ Svart top med rynk från GinaTricot.
◊ Ljusgul top med rynk från GinaTricot.
◊ Vita minishorts med tillhörande skärp från VeroModa.

◊ Ljusrosa ribbat linne från VeroModa.
◊ Svart BH med brottarrygg från Lindex.
◊ Svarta halvtäckande legging från VeroModa.

◊ Kleinblåa trosor från HankyPanky/NK (döläckra!).
◊ Sublime Bronze gel från L'oréal.
◊ Solpuder med skimmer från IsaDora.
◊ Shimmer Bronzing Gel från Hawaiian Tropic
(jättefiffig grej måste jag säga!).
◊ Lösnaglar modell kort från Depend.
◊ Gratulationskort, blågula band och gosedjur till studenttjejerna.
◊ Jeanshotpants med slitningar från TopShop.
◊ Studentpresent från min familj till Boo's syster.
◊ Satin Lipstick i färgen Myth från MAC.
(sånt där som ger läpparna en sån där nude-färg eller vad det kallas..)

Hmm, det blev en jaevla massa ser jag nu. Ojdå haha.. Men det gick ändå inte på sådär jättemycket eftersom jag höll mig borta från NK i stort sett hela tiden. Har dock ansökt om medlemskort där eftersom det har blivit en del därifrån den senaste tiden.

Hittade ingen sommarjacka nej. Fan.

Blev en hel del BUS-grejer haha. Men vad fasen ska jag göra då när 80% av min bekantskapskrets kommer hem från Bulgarien på onsdag och stoltserar med sina brännor. Jaja, jag intalar mig själv att jag är sjukt hälsosam när jag kör på fake-brännan haha.

HankyPanky-trosorna är ett måste varje gång jag är i Göteborg och handlar. Supersköna små saker som tål tvätt på alla sätt och vis. Tipsar er verkligen om att köpa sånna! Visserligen kostar de 199 kr styck, men du får verkligen valuta för pengarna. Såg en galet läcker BH från CalvinKlein också som var knallrosa, hade jag gärna köpt om det inte var en tjej före mig i kön som just hade reklamerat en sådan BH på grund av att den nopprade. Det var tur..

Byxorna och sweatshirten från BikBok älskar jag. Kommer ha dom jämt haha.

Allt som allt blev det en hel del sommarkläder och sommargrejer.

När jag kom hem förut satt det lite släktingar på altananen, så det blev lite snack med dom. Nu ska jag gå ner till tv:n och kommer förmodligen sitta där resten av denna lördagskväll. Är SLITEN.

Boo är ute och festar idag på Bengtsforsfestivalen, och jag är sjukt sällskapssjuk och väldigt, väldigt partysugen. Men jag får hålla mig en vecka haha.

off we go

ytr
Äntligen helg nu igen då! Underbart att få vara ledig och kunna göra lite roligare saker. Tåget till Göteborg går om ett litet tag.. Är uppe med tuppen nu, som vanligt medans Andreas ligger kvar och sover hehe. Men sån är jag.. * ler *

Ska se om jag kan hitta en snygg vår/sommarjacka till mig själv nu då. Blir sjukt irriterad om jag inte hittar någon ens i Göteborg. Gah.. Får hoppas! Grejade med lite studentprylar igår kväll också men det är fortfarande en del som saknas. Haha, gud vad det kommer bli synd om Isabell gumman. Tss.. Men så ska det vara!

Är ju någon sorts PRIDE-liknande festival i Göteborg under denna helgen också. Tycker verkligen sånt verkar väldigt festligt! Hoppas man kan få se något av det i alla fall, trots att det verkar va i fel sida av stan.

Får la se hur mycket pengar jag har kvar när jag kommer hem hehe.

dagens snyggaste


Sequin Trim Bandeau
ASOS.com - ca 373 kr


the end of the road

carrie
.. eller ja, slutet på veckan i alla fall. Idag blir det fredag och det betyder den sista dagen för mig att jobba den här veckan! Underbart! Blev dock tillfrågad om jag ville jobba imorgon, men var tvungen att tacka Nej då jag redan har tågbiljetterna till Göteborg.

Idag blir det som sagt jobb (om jag lyckas ta mig ut i regnet alltså, shiiit vad det öser..) fram till klockan är 16.00. Sedan ska jag stanna kvar på jobbet och få i mig en fetaost-sallad, mumma det! Efter det blir det att möta upp mamma, pappa & bror för en tur på stand. Ska handla lite kläder till lillebror bland annat.

Sen blir det hem och ta det lugnt med Andreas resten av kvällen. Upp tidigt imorgon för att hinna med tåget till Göteborg.