Grattis till mej!

hgf
Grattis till mig själv får jag väl säga idag då.. Fyller 20! Känns absolut ingen skillnad men det gör det väl aldrig när man fyller år hehe. Idag blir det jobb fram till klockan 16.00 sedan hem och träffa släkten och allt det där. Smörgåstårta och glass, och innan det glass på jobbet, Gött!

Lite backup

Den HÄR söta klänningen beställde jag igår om jag mot förmodan inte hittar någon i Göteborg till helgen. Tror den risken är rätt liten, men då har man en liten backup i alla fall. Så får man göra när man bor i småstädernas småstad och inte tar tid/lust att ta sig till nått större innan Jul.

Cascada - What hurts the most

Älskade, älskade Cascada släpper ny video & singel på måndag.
Men såklart finns den ute på nätet redan.. Gött! Skitbra låt..


Detta kallas skadeglädje

She-Spencer ser ju riktigt hött ut på den HÄR bilden. Haha..

Robyn - Be Mine

Förstår inte riktigt varför hon var tvungen att lansera en ny video
för Be Mine i USA. Undrar om denna var lika dyr som den förra..

Göteborg nästa!

jhg
Åker ju till Göteborg med Andreas till helgen. En natt på hotell och bara gotta sig under två dagar. Blir Lisebergs Julmarknad på lördag kväll och innan & efter det blir det god mat, mys och julklappsshopping. Har verkligen ingen aning om vad jag ska köpa i julklapp till någon av de som är kvar. Mamma & pappa + lillebror har jag redan köpt till och även en till Andreas, men det räcker ju inte bara med en hehe. Har Isabell, Linda, Stina, mormor & farmor kvar och det ska bli väldigt spännande att se vad jag kan tänkas hitta på.

She-Spencer is in town

cxvcx
Nytt avsnitt av The Hills i måndags. Spencer's syster Stephanie kommer till L.A. Fattar inte riktigt varför hon behöver lägga sig i varför Lauren & Heidi inte kommer överens längre. Vad skulle hon någonsin kunna säga till Lauren som skulle få henne att bli kompis med Heidi igen? Fattar inte riktigt.. Och vadå "I've never seen two people more in love.." som Stephanie sa om Speidi.. Ehhh.. Det enda dom gör är ju att bråka verkar det som. Jaja.. Även fast serien förmodligen är fejk spelar det ingen roll för det är i alla fall ytterst underhållande, haha. Drama, drama, drama..

Klicka HÄR för att se avsnitt #16.

Veckan som gått

Varit aningens frånvarande från den här bloggen i nästan en vecka nu. Behöver jag ens säga varför egentligen va.. Såklart är det internet som har krånglat för oss igen. Håller på och byter från Bredbandsbolaget till Telia och det tar en jävla tid för BBB att koppla loss oss från deras system. Vi har fått en månad extra gratis av dom nu. Egentligen inget fel med det hehe, men ändå..

Vad har hänt då? Ja, jag har försökt ta tag i träningen igen nu haha. I torsdag var jag & Isabell på Friskis och flåsade i en timme. Jag tror att det var hon & jag som hade sämst kondition av alla därinne.. Så himla kul! Två gånger fick jag avbryta för att andas. Helt sjukt egentligen vad jag låtit konditionen förfalla de senaste månaderna. Men nu ska jag göra ett nytt försök.. Blir förmodligen dit igen nu på torsdag. Man kan ju alltid hoppas.

I lördags var det dansshow för mina småtjejer. Tycker egentligen inte att dansshower är särskilt roliga att springa runt på (om man är bakom scenen och sådär) eftersom det är ett jäkla liv överallt. Förerdrar hellre att sitta i pubilken hehe.. Men vem gör inte det? Mycket folk var det i alla fall, vilket alltid är roligt för tjejernas skull. Fick vara med på scenen och guida tjejerna genom dansen också och det gott folk var en upplevelse jag inte vart med om på ett himla bra tag. Men jag märkte ju att detta är nått jag gjort ett antal gånger i mitt liv så..

Fått julschema på jobbet nu också och jag tycker allt att mitt schema är bra. Jobbar dock världens feta pass (inklusive stängning)Juldagen vilket känns sådär kul, men chefen skulle försöka dela upp det så jag håller tummarna för att det löser sig. Annars får jag ju ta den smällen.. Jobbar till 14.00 på Nyårsafton och är ledig på Nyårsdagen och Annandagen. Helt okej.

Personalfest den 15 december också (Luciahelgen) vilket jag ser fram emot riktigt riktigt ordentligt. Har man underbara arbetskamrater som jag har så kan det inte bli annat än kul.

Födelsedagen närmar sig ordentligt nu också, fyller ju 20 på fredag. Ska bjuda på glass på jobbet och sen blir det hem till släktingar och en efterlängtad smörgåstårta från ICA. Öppna paket och bara njuta av att det är min dag, som en så fint säger haha..

Ja, det finns olika sätt att marknadsföra på

HAHA!

Bäst just nu

Britney Spears - Piece of Me

I'm Miss American Dream, since I
was seventeen.


Det gäller att tjäna så mycket pengar som möjligt

Det gäller att verkligen mjölka ur så mycket pengar som möjligt när man väl har chansen tydligen. Basshunter har gjort en ny engelsk version av Boten Anna som heter Now you're gone. VIDEON ska tydligen ha väckt himla massa uppmärksamhet i England, vilket är lite konstigt tycker jag då videon inte är särskilt vågad. De måste vara lite småpryda där borta..

Change of a dress

Tankspridd som jag är glömde (struntade i..) jag att beställa hem den där svarta klänningen från ASOS.com som jag skrev om för ett litet tag sedan. Så nu finns den bara i rött.. Ja, jag får skylla mig själv men.. Kan ju alltid hoppas att de tar hem den i svart igen men det är ju inte så troligt kanske. Får helt enkelt ta och leta lite när jag är i Göteborg om 1,5 vecka ungefär. Där hoppas jag kunna hitta en. Jag är ingen klänningsmänniska så har inte en enda lite finare klänning hemma.. Kommer säkert sluta med att jag i ren frustration köper nån billig trasa från vilket random-ställe som helst. Bara för att jag inte gillar att ta tag i saker.

Tillbaka till det vanliga

Jao, idag är det onsdag igen vilket betyder veckans längsta arbetsdag. Har inte jobbat på ett tag nu så kommer säkerligen vara skittrött ikväll när jag kommer hem. 2-årsjubileumsvecka på jobbet denna veckan också, high life! Algott & Vilgott på fredag - haha dom är lite roliga. Förra gången de var här gick de till kassorna och sjöng "Snabbköpskassörskan". Jag var nog den enda som tyckte detta var ohyggligt roligt och satt och flinade hela tiden. Haha..

By the way: Har plockat ur mitt löshår nu förresten. Blidde så himla trött på det.. Inget krångel med det direkt eller så men all skötsel som man är tvingad till började att drive me crazy. Har dock haft det i cirkus ett halvår nu så det är ett tag i alla fall. Nu blir det kort hår igen.. Och om jag vill köra på långt igen så blir det med sånna där clips istället. Jao, så blir det.


Underneath it all

HÄR ska tydligen Christina Aguilera se ut under allt hennes smink hon har på sig. Bilden är säkert manipulerad för att få fram detta.. Tror dock att tjejen är nästan lika het utan som med smink.

Vad gjorde hon där egentligen?

För att för en gångs skull tänka hälsosamt måste jag faktiskt protestera lite. Victoria's Secret hade ju sin show i dagarna och alla modellerna är ju oförskämt snygga allihop nästan. Däremot tycker jag nog inte att DENNA tjejen, Erin Wasson, skulle vart modell på den visningen. Jag tycker att VS-modeller ser rätt hälsosamma ut, smala men inte så de ser sjuka ut. Men denna tjejen.. Jag skulle i alla fall inte vilja köpa några underkläder som hon har på sig direkt.. Tycker hon ser aningens skrämmande ut med ben som sticker ut lite varstans. Underkläderna ser inte snygga ut på något sätt när de sitter på en sådan kropp.. Rätta mig om jag har fel.

FAKE IT!

laurenaudrina
Tycker verkligen att det har blivit lite suspekt kring MTV-showen The Hills med Lauren Conrad och Co. Har ju cirkulerat en massa rykten de senaste veckorna om att hela showen tydligen ska vara fejk.. Lauren förnekar såklart alltihop och menar att detta faktiskt är hur hennes liv ser ut. Hmm.. Jag tro iiiintee det vaaa.. Kolla bara in personliga tränaren's hår i det senaste avsnittet, det verkar ju växa lite väl mycket på ett par dagar haha. Klicka HÄR för att se nyaste avsnittet från igår kväll.

HEMMA IGEN EFTER HELGEN

Så då var det måndag igen och det känns riktigt deprimerande om jag ska vara ärlig. Är trött och grinig idag vilket suger så mycket som det går.. Haft en skön helg hos Andreas med bara en massa mys och inga måsten. Fick dock ett litet psykbryt på lördagskvällen över att Andreas bara var tvungen att se på fotbollsmatchen som gick då (här bör tilläggas att jag tycker att fotboll är den tråkigaste & segaste sporten av alla - allting tar ju sån jävla lång tid liksom) och jag hade bestämt mig för att protestera högljutt över detta. Menmen, det gick som alltid över snabbt hehe.

Idag är jag ledig eftersom jag har danslektion i eftermiddag som vanligt. Sista lektionen för terminen nu och dansshow på lördag, så tänkte ta och bjuda tjejerna på glass idag. Snäll fröken jag är va hehe..

Den här veckan väntar inget speciellt. Danslektion idag alltså, och imorgon blir det en tur till Mellerud för att välja ut en ring som jag ska få när jag fyller år nästa vecka, och sen dansshow på lördag då. Annars blir det jobb för det mesta. Ledig på torsdag, gööööött!

KOLLA!

Klicka HÄR för att se Spice Girls' andra framträdandet av Stop sedan VS Showen. Väldigt häftigt haha!

INSIDER JOKE

Jag tror faktiskt att det bara är riktigt inbitna Grey's Anatomy-tittare
som förstår det roliga med den här videon. Haha!


NOSTALGI!


Vad många år sedan var detta egentligen? Haha.. Visste väl att det
var en dans till denna låten också hehe. Tydligen körde tjejerna denna
vid deras comeback på Victoria's Secret Fashion Show i dagarna.
Spännande!


OOOOH YEESS!

Jag har hittat en verklig kandidat för den klänning jag ska ha på mig på juldagen! Tycker den är jättefin! Får nog klicka hem den och prova.

LEDIG MITT I VECKAN

Kom hem från jobbet för en liten stund sedan och har sedan dess ätit mat - pasta med svamp- och ostsås & timjan. Mumma det! Köpte även med mig Oatly's Havre-dryck med chokladsmak, trodde det skulle smaka jätteskumt men den var hur god som helst. Aningens nyttigare än mjölk och O'boy också. Tipsar om den!

Imorgon är jag ledig och det ser jag fram emot ordentligt. Ska spendera dagen i sängen med min Harry Potter-bok. Har fan blivit beroende på senare dagar.. Haha! Sen ska jag träffa Andreas en sväng också (hoppas på god mat på Hörnan hehe..) och efter det blir det Cola/kaffe på 3D med min Isabell en stund. Härlig dag med andra ord!

23 dagar kvar till 20-årsdagen!

JAG ÄR BRA PÅ ATT VA SPONTAN

Spontanryck igen då. Fick ett litet infall på jobbet förut och började smida lite planer för mig & Andreas. Snabba ryck är det som gäller så nu har vi bestämt oss för att åka till Göteborg samma helg som jag fyller 20 år. Åker på lördag och kommer hem söndag. Har bokat rum på 4-stjärniga Elite Park Avenue Hotel mitt på Avenyn. Gick loss på lite över 800 kr för en natt i Juniorsvit men det får det vara värt.

KALENDER FÖR 2008

Gjorde ett litet impulsköp i eftermiddags och beställde en Sex and the City-kalender för 2008 från AllPosters.com. De skulle skicka den redan idag så bör ha den på torsdag. Så blir lite i alla fall lite roligare att skriva upp jobbtider och sånt där annat viktigt.

I RÄTTAN TID?

Jaa, när man ser ut SÅHÄR är det kanske dags att erkänna att man är gravid.

NY VECKA, NYA TAG

Måndag igen då. Huuu, var pinsamt trött imorse och ville helst ligga kvar i sängen hela dagen som jag gjorde igår hehe.. Men det går inte när man har saker att göra. Har precis förberett danslektionen jag har i eftermiddag efter ett par veckors uppehåll på grund av sjukdom och Novemberlov. Har varit skönt att inte haft danslektioner faktiskt, tjejerna är ju jättesnälla och allt sånt men det tar på krafterna att spendera eftermiddagen med dom. Hehe..

Fick lite roliga grejer på posten imorse, mitt paket med hårprodukter från Bellbox som jag väntat ett tag på. Är mycketmycket billigare att köpa produkter därifrån än från frisören faktiskt. Köpte bland annat en halvliter inpackning från Matrix för 250 spänn. Som hittat eller vadå?!

Fick även Harry Potter and The Deathly Hallows (American Edition) som jag budade hem från Tradera förra veckan. Betalade 94 kr vilket känns helt överkomligt då den är ett par tjugor dyrare i bokhandeln. Nu gäller det bara att bli klar med bok nummer 6 som jag läser för andra gången. Jaja, nog med Harry Potter-tjat nu hehe..

Ha en bra måndag!

HALOWEENFEST!

Ny bredbandsleverantör = ingen blogging på ett par dagar.

Haloweenfest på HC igår. Var inte roligt för fem öre.. Vet inte riktigt vad som hänt hehe. Men det är samma folk varje gång och jag blir så trött på det.

By the way, 26 dagar till jag fyller 20. Weeii!