shady lady

lördagskvällens absolut bästa framträdande. råsnygg tjej och
skitbra låt!


status - söndag

dagens humör: trött men pigg i humöret, alltid något.
dagens låt: euroband - this is my life (islands bidrag i eurovision)
dagens vill ha: dom röda diesel-jeansen hos ASOS som jag skrivit om förut. vill verkligen haa..
dagens måste: typ ingenting, gött som fan!
dagens tråkigaste: det gick ju inge vidare för sverige igår..
dagens roligaste: att jag tagit mig ur den här långa jobbhelgen som jag haft sån ångest över haha.
längtan: semestern är ju inte så långt bort nu; göteborgsresa med isabell & till kusten med andreas och mellan det massa härliga dagar av ledighet.
klädsel: dansbyxor och UCLA-tröja. nej, jag tänker inte bry mig om att det är sommarvärme ute.
TV: en callgirls dagbok.

rihanna - if i never see your face again

klicka HÄR för att höra den nya från rihanna.. jag gillar den inte riktigt..

midsommar & semesterplaner

mnbmnb
var och fikade med isabell på marinan i torsdags. spännande nog hade hon med sig schemat för midsommarveckan.. och både hon & jag jobba hela midsommarhelgen.. det var ju tråkigt men ingenting att bli sur över heller för det hade säkert ändå vart alldeles för sent för oss att boka stuga/vandrarhem till den helgen på västkusten ändå. det suger.. menmen, då blir det lite extra cash istället och det har man ju aldrig klagat över direkt. blir väl lite mat & en film på midsommarkvällen istället. mysigt!

planerade även fram en liten göteborgs-resa för oss under början av vår semester också. två nätter på hotell och under dagarna blir det liseberg, shopping och avenyns uteserveringar. ska bli helskoj verkligen!

the last couple of days

inte ett ord från mig på över en vecka, trevligt! haha..

har väl inte hunnit med så mycket direkt, som vanligt vad gäller mig hehe. men har firat valborg iaf.. jobbade ju som sagt ett megapass på valborg men det gick lika fort som vanligt. fick dock tokstressa när jag kom hem, fattar inte riktigt hur jag lyckades bli klar i tid men.. isabell kom hit vid halv nio sen vart det drinkar, chapel hill och lite lakritsshots. mumma! ringde ett hysteriskt samtal till stina mitt i allt också, jaja kul iaf hehe.. drog sedan till HC lite innan elva och resten av kvällen är ett minne blott. haha, nädå så illa var det inte men det var väl som alla andra kvällar.. usch vi måste verkligen ta oss ifrån den här hålan snart, jösses..

var i karlstad förra lördagen med mamma & pappa. detta var tredje gången jag var i karlstad på mindre än två veckor och det blev inte direkt roligare för varje gång jag var där. menmen, kul att hitta på nått iaf. var en sväng på IKEA också och handlade lite nödvändigheter.

efter det åkte jag direkt hem till andreas och var där till på måndag förmiddag då han skulle börja jobba igen. en väldigt mysig helg var det. fint väder alla dagar & kvällar. var en sväng ute på baldersnäs och kikade lite, tog en fika i solen. såg till att andreas fick lite fina blommor på hans balkong hehe.. ogräs vart det ju innan så..

nu är det dock tillbaka till vardagen igen och denna veckan har inte bjudit på några överraskningar direkt.. idag blir det jobb för hela slanten med början klockan 16.00 och innan det ska jag väl hinna med lite smått och gott här hemma.

imorgon blir det mer jobb för min del fram till 16.00 och sedan blir det utgång i säffle (man måste ju vidga sina vyer.. haha..) med isabell. blir väl antingen harry's eller stenhuset (eller vad det heter?). upp och jobba igen på söndag morgon, jobbigt värre men man överlever.