off we go!


sådärja, då vart allt klart. sitter och väntar på att isabell ska komma och hämta mig så åker vi till tåget sen. tåget går så tidigt som 07.07 så det får nog bli en liten nap på tåget tror jag.. blev inte många timmars sömn inatt inte, sisådär 4 timmar hade jag tid med hehe. va lite lättare att somna inatt dock, thank god!

det första vi ska göra när vi kommer fram är att köpa buss- och spårvagnskort, här ska man inte promenera inte hehe. sen efter det blir det väl en liten frukost på det cafét vi alltid äter frukost när vi åker till göteborg. sedan väntar en dag av shopping. perfekt väder för det idag också, mulet och inte alltför varmt. finns inget värre än att gå och handla när det är stekande sol och över 20 grader varmt.

checkar inte in på hotellet förrän vid tre tror jag så har ett par timmar till att spendera lite pengar hehe. har planerat in en tur med paddan-båtarna på förmiddagen iaf, sedan kanske det blir en tur med cab-bussarna också. ikväll kanske det blir utgång, dock inte till någon nattklubb utan vi nöjer oss med någon härligt uteservering på avenyn eller kungsportsplatsen. och/eller blir det utgång imorgon kväll. skulle bli bättre väder då.

imorgon blir det liseberg - hela dagen lång. ska vara där från det öppnar och inte gå hem förrän det närmar sig stängningsdags, kuuuul! kanske utgång på kvällen också som sagt..

onsdag har vi inte planerat något större men vi har hela dagen på oss då vårt tåg hem inte går förrän vid halv sju. blir nog mer shopping då med. haga kanske?

jag borde egentligen sova nu


väskan är packad nästan till 100% och jag ska upp om bara några timmar, känns det som. borde verkligen ligga och sova nu tycker jag men det är lönlöst.. har haft STORA problem med att somna de senaste dagarna. har väl inte lyckats somna förrän klockan närmat sig två och nu i helgen har jag & andreas inte gått och lagt oss innan ett, av den anledningen. så jag har vänt på dygnet en aning känns det som..

menmen, jag får väl ta tag i detta och krypa ner nu kanske.

skriver nog imorgon bitti tror jag. nighty night!

bäst just nu

kid rock - all summer long

getting ready

ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen. har spenderat helgen hos andreas i bengtsfors. har tagit det lugnt hela tiden, gött när man har semester! kom hem för en liten stund sedan och håller just nu på att tvätta kläder och packar lite smått. imorgon åker ju jag & isabell till göteborg i 3 dagar på lite semester. liseberg, shopping, god mat, lite fikastunder, paddan-sightseeing, lite fest och så lite mys med stina hoppas vi på. det ska bli härligt!

har dålig koll på vad jag ska ha med mig då vädret är så oförutsägbart. men det löser sig väl till slut hoppas jag..

nej, nu ska jag lägga en ansiktsmask och sedan återgå till packningen.

filmen #1 just nu

idag är det onsdag och hade jag inte haft semester så hade jag jobbat mellan 12 och 19 idag.. jag är definitivt glad över att slippa jobba sådär, känns som man aldrig kommer hem liksom.

planerna för idag är väl att kanske få lite sol på kroppen då det bara är tunna moln ute. får se vad länge det håller innan det blir mulet och svinkallt igen. fan vad tråkiiiiigt.. de sa ju så sent som i måndags att det skulle bli upp mot 27 grader nästa vecka men det ser det ju fan inte ut som när man kollar på väderleksrapporterna idag. jävla drit vad jag hatar det svenska vädret..

om det inte blir att lapa sol så får jag nog försöka ta tag i lite annat nödvändigt här hemma, men jag ligger tusen gånger mer gärna ute i solen.

ikväll blir det bio med isabell, vi ska se sex and the city.. så det blir till att se den filmen på bio i alla fall då, kul! och innan bion blir det fika på 3D (?) och snacka en massa skit, det vi gör bäst.. haha..

pics

jag med massa färg hos frisören igår, schnyggt värre..


barndomskompis malin's hund amadeus i bilen till stan igår.
skitsöt med massa päls haha.. dock ville han inte va med
på kort..


gone baby gone

jaha, då var man nyklippt då, härligt! klippte väl av typ 4 centimeter på topparna som bara var nasty trasigt hår sedan mina extensions förra sommaren. men nu är det borta och jag är ANINGENS kort i håret.. tycker nästan det är för kort men det är inget att göra åt för det behövdes. utväxten är också borta nu och det var också behövligt.. färg fäster inte så bra på mitt hår dessvärre så jag måste färga min utväxt var 3-4 vecka ungefär. skitjobbigt.. svårt att komma åt överallt också när man gör det själv så ibland brukar jag gå till frisören och låta dom köra igenom hela håret istället. 750 kr gick det på och jag tycker väl att det är ett överkomligt pris.

helt galet var håret blir tjockare när man klipper upp det förresten..

har dock vad som känns som 10 liter hårfärg vid hårfästet i pannan, hatar det men det är oundvikligt.. får tvätta fästet ikväll så jag får bort lite i alla fall. ser ut som jag har en mössa på mig annars haha!

annars idag har jag umgåtts lite med en barndomkompis & hennes mamma som är barndomskompis med min mamma. gick till 3D och fikade en sväng och det är ju alltid en höjdare. caffe latte caramel & cheesecake, gott som bara den!

ska iväg och sola en stund ikväll på kroppspalatset och efter det blir det inget större alls. har fått stora problem med en tå så jag kan typ inte gå utan att skrika.. haha, nädå men ont gör det. vilket gör att mamma är gullig och skjutsar mig då det inte ens funkar att cykla. det är ju aldrig fel hehe..

granny goes to party

är inte HON lite väl gammal för att ha varit den DÄR festen?

fräscha upp


efter jag solat imorse var jag inne en sväng på KAJ016. fick ett ryck och ville klippa mig fort som attan.. var inne och hörde om emma hade någon ledig tid denna veckan (brukar väl typ va omöjligt att få en tid samma vecka) och det hade hon. imorgon klockan nio! fick dock avboka min tid hos marias hud- och kroppsvård klockan 10, skulle dit och plocka + färga ögonbryn. får se om hon har en annan tid denna veckan istället.

så imorgon blir det en rejäl uppfräschning av håret kan jag säga. ska färga utväxten & klippa bort allt det slitna. och det är mycket som är slitet alltså.. usch.. sen ska jag få lite uppklippt så det blir lite volym i håret, vill inte ha allför uppklippt utan bara lagom. sen blir det väl luggen också som har växt som ogräs sedan jag klippte den för snart två månader sedan.

center stage

en av de bästa dansfilmerna som finns, i min mening. detta klipp
är från slutshowen.. kolla in pirouetterna vid 8, 40.


första dagen ..

.. på min semester är det idag. vädret ska vi ju inte ens tala om.. ser ut som det typ är mars ute alltså, så jävla tråkigt.

är uppe rätt tidigt idag, jag tänker då inte sova bort min semester inte. sitter och äter frukost nu och ska iväg och sola om en liten stund. som sagt, ingen sol så långt ögat når så det blir till att fuska lite. har 4 soltider inbokade denna veckan, får hoppas på att det kommer synas lite i alla fall.

sedan resten av dagen blir det lugnt. har lite kläder som jag köpte förra helgen som jag måste sy in/lägga upp, och det lär väl ta en stund antar jag.

ikväll ska jag hem till isabell och kika på lite sex and the city. tydligen så har hon ändrat sig vad gäller intresset för denna serien och då ställer jag självklart upp och tar med min shoebox hehe.

bäst just nu

ne-yo - because of you (sunfreakz club edit)

SEMESTER!


bye bye jobbet, ses om 3 veckor!

fotbollskväll 14 juni

jag kikar in hos johan när han & andreas och resten av grabbgänget kollar på fotboll, sverige mot spanien.. fick väl en smärre chock när jag kom in där, var inte direkt beredd på världens fest haha. men kul var det dock! det erkänner jag.. även fast fotboll inte är min grej, vare sig sverige spelar eller inte..


som tur är var dom typ 10 som delade på dessa haha..


ser ut som jag är på värsta grabbpartyt, men nej det var två andra
töser där också hehe! patrik e, patrik l, kjetil & marcus.


ett par timmar senare på något ställe som heter rosell, och baksidan av en riktigt
salongsberusad kjetil.


ett par timmar senare och jessica åker kundvagn hem, hahaha!


moraltanten talar

tycker DETTA är helt sjukt.. vad tror dom att dom håller på med egentligen? jag har den senaste tiden spytt galla över alla de tjejer som lyckas bli gravida när de är alldeles för unga.. blir så jävla irriterad över vissa av dom brudarna som är med i den där danska serien "unga mödrar" som går på kanal5.. en av dom kanske inte ens får behålla sitt barn för socialen tycker att hon inte är en bra mamma för sin son.. jag kanske moralpredikar nu men ta lite ansvar för fan.

lördag (söndag)

hejhej på er alla! låter som att jag är sjukt glad över en ny dag men inte riktigt va.. idag jobbar jag toklänge (12.30 - 22.15) och jag ser verkligen inte fram emot det alltså.. det är ju inte lika länge som jag jobbar när jag jobbar min långa lördag men detta känns ändå inte roligt. fyy..

kikade på fim igår kväll och la mig rätt sent.. trodde jag skulle få nått fylleSMS mitt i natten av andreas men det uteblev haha. antingen hade han så roligt att han inte tänkte på det eller så saknade han mig helt enkelt inte. jag hoppas på det förstnämnda haha! tidigare på kvällen fick jag höra att en av hans kompisar däckat vid halv sex-tiden.. ja jäklar så det kan gå..

det som är positivt med den här dagen är dock att det är min näst sista dag innan jag går på semester. det gör det hela lite lättare att komma över hehe..

det var tider det

ja, det var ju inte så länge sedan men. jag & isabell sitter
inklämda på 3D mellan massa folk som vi inte känner. med
rubriken menas det underbara vädret som var då.. ge mig!
studenten/5 juni 2008.


nu: jordgubbar & vaniljsås


promille





jag får allt ta och hålla med sofia vad gäller den här saken. alla ni som ska dricka alkohol idag/ikväll - ta det lugnt! och kör för allt i världen inte bil.. sker alltför många olyckor denna helgen på grund av rattfylla så det räcker och blir över.

annars, GLAD MIDSOMMAR på er allihopa!

midsommarafton

kom hem från jobbet för en liten stund sedan, mycket folk i affären idag också. helt galet! nu ska jag alldeles snart njuta av årets midsommarmat tillsammans med familjen. dagens outfit är dansbyxor och hello kitty-luvtröja, till skillnad från andra tjejer i den "perfekta" midsommarklänningen. give me a break liksom..!

what happens in vegas


såg DENNA filmen i helgen. bland det roligaste jag sett på mycket länge haha!
roligast var scenen med toalettlocket, se filmen så ser ni vad jag menar. haha..

mathysteri vart det ja

skulle egentligen vart ledig hela dagen idag men fick hoppa in i cafét på grund av sjuka barn. men cafét är bara kul så det gör jag så gärna! dagen innan midsommarafton är det idag vilket betyder hysteri på jobbet.. sjukt mycket folk ändå sedan klockan nio imorse, både i affären och i cafét faktiskt. vart jag inte beredd på.. var i alla fall mycket gött att få gå därifrån när jag slutade vid 12..30.. resten av dagen har jag städat lite här hemma och även hunnit med 20 minuter i solariumet på Kroppspalatset. vad ska man göra när solen lyser med sin frånvaro? ta till alternativa metoder i guess..

under hela midsommarhelgen ska jag jobba. fast imorgon slutar jag redan vid 13.00 så har egentligen hela dagen kvar.. sedan jobbar jag från 12.30 på lördag till 12.30 på söndag. sen är det slut!

ärligt talat tycker jag lite småsynd om alla människor som ska till kusten under midsommar.. allt är ju så beroende av vädret där, väldigt tråkigt nu när vädret inte är vad det borde vara.. på det sättet känns det mycket bättre att jobba ihop lite pengar faktiskt!

imorgon blir det alltså jobb till en början, sen ska jag vara hemma med min familj resten av dagen. god mat & dryck inne i värmen, haha!

bloggpaus - no more

japp, där blev det en liten bloggpaus för min del. lite oväntat men behövligt.. känner väl att jag inte direkt haft någon motivation till att blogga något alls egentligen, och då är det bäst att helt enkelt inte göra det. men nu är jag tillbaka, för alltid, haha nja men så länge jag orkar hehe..

så vad gör jag nuförtiden då?
♥ jag gör nu min sista arbetsvecka på jobbet, sedan blir det semester i 3 veckor. både jag och isabell gör sista veckan, gott som tusan! lite semester har jag gjort mig förtjänt av faktiskt tycker jag.
♥ längtar till semestern. då blir det göteborg och kusten + lite fest.. är väl det enda jag planerat hittills. som jag nämnt tidigare så får jag lätt prestationsångest när jag är ledig, känns som man måste göra massa grejer hela tiden. funny right?
♥ HATAR, HATAR & HATAR det här pissvädret alltså.. detta är vad vi fick för de onödigt varma dagarna för ett par veckor sedan. jag kände på mig detta, det gjorde jag sannerligen. och tänk vad rätt jag hade..
♥ är ofantligt glad över att väntan på sex and the city - the movie är över! nu ska det blir riktigt spännande att se vad töserna har för sig.. och nej, jag tänker inte se denna film på bio då jag helt enkelt inte har någon som har lust att följa med mig. isabell dissar serien totalt och ja, ingen satc-beroende så långt ögat når.. ni kan lita på att jag kommer lämna en redig recension när jag sett den!
♥ funderar och funderar över vad jag ska greja med i höst.. har ju sökt till lärarprogrammet, men just nu har jag verkligen ingen lust att varken flytta eller plugga.
♥ saknar stina! tjejen har ju fått jobb nu (thank god for that!) och är typ aldrig hemma i dalsland.. hoppas dock på ett par timmar med henne vecka 27.
♥ letar febrilt efter den perfekta 20-årspresenten till min brutta IA som fyller år alldeles snart!