Ett litet tips..

Tipsar er om en riktigt härlig låt: Cascada - Because the Night

Come on now, try and understand.. The way I feel
when I'm in your hands..


Nummer sex i ordningen


ou



Ikväll skippar jag all rolig (och bra!) julTV för att kolla på något som säkerligen är riktigt, riktigt dåligt. Det har kommit en ny American Pie-film som heter American Pie presents: Beta House. Vi får se hur dålig den är..

Juldagsfunderingar

Inte skrivit på ett par dagar nu, men det är mycket just nu för lilla mig bara. Menmen, nu är jag förhoppningsvis tillbaka.. Var på begravning för min älskade morfar igår i Holms Kyrka utanför Mellerud.. Första begravningen jag varit på i mitt liv så var lite förvirrad innan för visste inte nått om vad man gör eller någonting. Men ja.. Var ju inga konstigheter direkt. Ledsen som tusan var man men hela grejen va supervacker på alla sätt och vis. Jättefin musik och prästen sa så himla fina saker om min morfar. Graven och alla blommorna var jättefina de också. Nu kan jag & min familj fira Jul så gott det går i alla fall.

Annars rullar allt på som vanligt. Julrush på jobbet den här veckan vilket känns när man kommer hem hehe.. Trött i huvudet av alla 1000 siffror som man säger hela dagarna. Men så är det!

Har haft världens otur med mitt Julschema kan jag säga. Fest på Juldagen såklart.. Men.. Sofia jobbar till 22.15 vilket innebär en jävla stress med att byta om, sminka sig och hälla i sig lite alkohol. Sen bör man antagligen vara på HC i bättre tid än vad jag & mina vänner annars brukar vara vilket innebär ännu mer stress. Jag vill inte.. Ser inte fram emot det direkt. Men kör la på tequila och då tar det ju inte evigheter liksom. Hehe! Jag brukar inte säga att det suger att jobba, men på Juldagen gör det faaaan det! Är skitsur.

Jobbar lite i mellandagarna och på Nyårsafton, annars är jag ledig det mesta. Vill egentligen bara att hela det här året ska vara över så man kan ta nya tag. För 2007 har varit ett riktigt skitår på många, många sätt. Fyyy..

Britney Spears - Piece of me

VIDEON.

Nästan två veckor..

.. var det sen jag senast skrev här. Har hänt en jävla massa tråkiga saker under den tiden och bloggen har såklart inte prioriterats. Har dock börjat landa lite nu så borde väl ta och skriva nått här.

Göteborg med Andreas var i alla fall hur underbart som helst, om man inte tänker på vädret då som var katastrofalt. Regn och stormvindar typ, helt galet alltså. Tog en del på humöret det där när man hade massa kassar att bära på. Jobbigt hehe.. Liseberg var jättemysigt måste jag säga, var inte där så länge men den lilla stund var i alla fall jättefin. Åkte Sagoslottet och det var ju inte igår som man gjorde det.. Mysigt!

Vad gäller shoppingen så fick jag i alla fall alla julklappar köpta och nu är dom även inlsagna så det är gött att man slipper tänka på det. Köpte även lite grejor till mig själv också, men det blev inte så mycket som tur är. Två partytoppar, lite smink och en sidentunika som jag ääääälskar. Handlade även på Systemet för första gången haha och det blev en flaska Tequila och lite bananlikör. Tsss..

Fick massa fina presenter när jag fyllde år också. Helt underbart! En kasse med Make-Up Store grejer från Isabell.. Pengar, presentkot, ansiktsbehandling.. En frisör-hårfön av Andreas. Den kostar 1400 kr i affärerna så den vårdar jag ömt! Haha.. Fick en megabukett med blommor från folket på ICA också, jättegulligt!