boys vs. girls

Jag tycker att DET är rätt komiskt jag.

roligt från tjuvlyssnat.se

tjvis

dagens låtar

Fronda - Vad Händer
Monrose - Hot Summer

spikat datum

izzie



Verkar som att inspelningarna av nya säsongen (4:e i ordningen) av Grey's Anatomy har börjat. Premiärdatumet är spikat till den 27:e september, i USA alltså, och det andra avsnittet sänds den 4 oktober Titeln på det första avsnittet är A change is gonna come, men man vet ju inte om det bara är ett recap-avsnitt, eller ett helt nytt. Can't hardly wait!

dagens snyggaste


Linne med text
La Redoute Creation/LAREDOUTE.se - 149 kr


bild från nya videon

britt
Denna bilden kommer från inspelningen av Britney Spears video till nya singeln
Give me More. Shit.. Den här dirrty-stilen känns väldigt passé nuförtiden. Stackare.


rihanna

rihnna
Hot mama! Och låten tröttnar man ju aldrig på.. Never ever!

tisdagsplaner

hp
Fick en spontan idé igår när jag satt och bläddrade igenom lördagens PD. Jag har ju inte sett nya Harry Potter-filmen än.. Så skickade iväg ett sms till Isabell och hörde om vi skulle ta och gå på den imorgon efter vi slutat jobba. Så, det är planerna för tisdagskvällen den här veckan! Nice, ska bli riktigt kul att se den. Harry Potter-fan i hjärta & själ är man ju och har tydligen lyckats smitta av mig på min vän haha..

Dock är man lite ledsen just nu över att söta Linda kommer flytta till Göteborg i höst. Fan vad tråkigt för resten av gänget som kommer sakna henne som sjutton, men SÅ roligt för henne! Lycka till hjärtat!

toner ..



free music

Do you see how much I need you right now?

mera dans tack



Priceless!

möhippa!

drinks
Sådär, nu funkar äntligen mitt internet igen efter massa krångel..


Igår var jag på möhippa för en arbetskompis på ICA. Jag jobbade under den största delen av möhippan men hann allt se dom inne på ICA ett tag hehe. Såg rätt kul ut! Blivande bruden var supersöt i rosa prinsessklänning och cerise slöja, skitgulligt!

Slutade vid halv sju så åkte hem och svidade om till andra kläder innan jag fick skjuts till en annan arbetskompis hus. Där blev det grillad mat, god dricka och en massa snack. Hade rätt trevligt faktiskt, men kastade in handduken lite innan elva. Känner att festen i torsdags får räcka för den här helgen hehe..

hoppsansa!

jhjh
Tjejen har gjort det igen.

redbull, my savior

Blev som jag trodde: började jobba idag efter de dagar jag vart hemma och inte gjort ett skit. Resultatet = jag är helt slutkörd och halsar Red Bull för fulla muggar. Försöker lyssna på musik för att pigga upp mig själv också. Går sådär. Men tänker fasen inte vara hemma något mer nu, lär driva mig själv till vansinne i så fall. Jag tänker positivt och kör på!

blows you away


Äntligen har So You Think You Can Dance börjat igen. Detta klipp
är från den dans som Heidi och Travis gjorde till Celine Dion -
Calling You. F-cking amazing!


brooke hogan

uytu
När jag är hemma hela tiden har jag all tid i världen till att ligga och kolla på all
skit som TV har att erbjuda: t ex Hogan Knows Best på VH1. Hela familjen försöker
ju lansera Brooke som värsta popstjärnan. Ärligt talat: jag sjunger lika bra som
henne, och det är tyvärr ingen komplimang.


host host!

Så har jag gått och blivit sjuker igen. Alltså, det börjar bli aningens aningens skrattretande.. Det här är tredje dagen jag är hemma från jobbet. Tror dock att jag ska jobba imorgon igen, orkar inte va hemma och inte göra ett skit, blir snart insane av hela grejen. Var på vårdcentralen idag och kollade med dom om vad det kan röra sig om. Kom tillbaka om 2 veckor säger dom.. Ja, då får jag väl vänta och se vad som händer. Kan ju ha någon envis infektion i kroppen som inte vill ge med sig. Jaja.. Det visar sig.

Får nog hålla mig hemma resten av denna veckan i alla fall, vilket betyder inget rumpskakande på torsdag alltså. Tråkig man känner sig men är väl ingen idé att utmana ödet heller så.

rihanna - don't stop the music



en bloggare

HAHA!

let me upgrade u

Ikväll blir det till After Worken på HC med Isabell. Verkar bara bli vi i alla fall.. Lite synd, men verkar som det är jobb & sånt där som hindrar de andra från att följa med. Själv börjar jag inte förrän fyra imorgon eftermiddag, perfekt! Men jag klagar absolut inte, vi klarar oss fint bara vi två också haha.

Nepp, nu ska jag äta lite.

semester? no more..

Uppdateringen har varit sjukt dålig det sista måste jag erkänna. Men har ärligt talat inte orkat skriva nått.. Menmen. Annorlunda nu.

Har i alla fall avslutat min semester och börjat jobba igen. Känns inte roligt direkt, men vem håller inte med mig liksom. Bara att bita i det sura äpplet och svida om till jobbkläderna efter två veckors ledighet. Nästa år tar jag fyra veckor faktiskt. Jobbade min första dag i tisdags och min andra igår. Idag är jag ledig innan jag kommer jobba i ett från imorgon fredag till fredag nästa vecka. Men jag ser bara dollartecken framför mig av det faktumet, så jag är inte den som klagar.

Annars har det väl inte hänt så mycket sen senast jag skrev. Har väl försökt ta vara på det sista av min semester, var bland annat och fikade hemma hos Boo i Bengtsfors med mum & dad i måndags. Glass är gott!

inte från den här planeten

Åkte på en jäkla förkylning helt plöstligt i förrgår, eller vad man nu ska kalla det. Började med ont i halsen och när jag vaknade igår morse hade jag feber. KUL liksom, när jag har semester. Idag är febern borta men jag har huvudvärk som fan och en yrsel som gör det seriöst svårt att fästa blicken någonstans. Önskar verkligen att jag är bättre till på lördag men tvivlar starkt på det. Nu går jag och sover igen.

man får börja om

Idag har det vart händelserikt må jag säga. Upptäckte igår att flera av mina extensions höll på att lossna så ringde frisören aningens panikslagen imorse och berättade hela historien. Trodde verkligen att jag hade förstört alla fästena när jag tvättade håret eller whatever. Men så var inte fallet hehe.. Tydligen hade det vart lite slarv när de satte i allt hår, så fick sitta där en stund förut medans de tog ut allt. Det var en smärtsam historia..! Usch.. Men fick en ny tid på direkten så imorgon ska jag dit igen och sätta i dom igen. Till imorgon sätter dom i ny fräsch tejp också, så då lär det väl sitta som berget efter det. Hon som gjorde det hade tydligen satt fast fästena i alldeles för lite hår. Men jag ser det som ett ärligt misstag och är inte särskilt upprörd.

dagens snyggaste

Angel wing Earrings
URBANOUTFITTERS.com - 16 dollar


vatten

regnar


Helt sjukt vad mycket det egentligen kan regna. Det här är väl det vi får i utbyte mot de jättevarma dagarna vi hade för ett tag sedan. Nu skulle man inte tacka nej till att befinna sig HÄR.. Och HÄR är det enda stället som jag skulle finna mig i att det regnar, just för att det är så typiskt på den platsen.

Jag vill resa.

getting married

evalongoria
Eva Longoria innan hennes & Tony Parker's vigsel i stadshuset i Paris.

tvådagars is the shit

Nu är jag gött slut efter min allra första tvådagars-festande. Har inte riktigt orkat med det tidigare men den här helgen har man helt enkelt inte kunnat låta bli. Har varit jättekul! HC båda dagarna, men vad annars göra i lilla Åmål? Har varit väldigt mycket folk i alla fall och sånt är ju alltid roligt. Blivit en himla massa dans, cider, god mat och gott sällskap! Kvart över fyra imorse satt jag hemma och åt lite mat innan jag hoppade i sängen. Jag börjar gilla detta med att man låtsas som att man har all energi & tid i världen och att man ska festa och har roligt nätterna långa. Haha..

Nu blir det lugnt i ett par dagar innan Isabell fyller 19 och då är det såklart fest igen. Tackar!

work it!


Gud vad jag saknar den här världen. Dock är jag för gammal för
att börja igen haha..

dansfilm

hgf


Kollade på film på Kanal5 igår kväll - Honey. I min mening är det den sämsta dansfilm som någonsin producerats. Den är så pinsamt tillgjord liksom.. Och jag har då sett det mesta som går att se inom den genren av film hehe. Inte så konstigt kanske!

Sen är det ju bara litelite irriterande att en av Hollywood's snyggaste brudar har huvudrollen. Man blir lite bitter, haha!

drömma går ju ..

outgit

Lady Bangle - Dior/ELUXURY.com
Silver Knot Necklace - DOROTHYPERKINS.com
Cut out peep toe shoe - ASOS.com
Cool boot cut Jeans - Dolce&Gabbana/NETAPORTER.com
Twist drop Earrings - TOPSHOP.com
Pleat front camisole - Mint JodiArnold/NETAPORTER.com


a taste of your own meds

i90
Lindsay Lohan låter alla papparazzis smaka på sin egen medicin. Eller nått..

the return

Tycker verkligen att detta är spännande! Erkänn, hur många av
oss lyssnade inte på dom här för typ 7 år sedan?
Intressant är ju också att den tjej i gruppen som kanske gjorde
minst väsen av sig nu är den största stjärnan av dem alla.




dagens snyggaste


Matrix Bag
Fendi/BARNEYS.com - 1040 dollar




Tror jag ska börja jobba på
att bli rik en dag.


tänk om ..

karolina
.. man såg ut såhär. Minus outfiten då alltså haha..

släkten är värst

Nyss hemkommen från stan. Älskar att aktivera mig såhär när jag har semester! Och inte sitta framför datorn eller tv:n som jag lätt kan göra en hel dag. Fast å andra sidan finns det INGET som är så lugnande för min del som att sitta vid datorn, love it! Men på semestern måste man se till att göra lite andra saker också.

Igår var jag iväg och fikade med Isabell på 3D, asroligt som vanligt! Och idag har jag vart och fikat med mamma, pappa, farmor & mormor - släkten är värst haha. Men men, man får väl ställa upp och vara lite social. Mamma bjöd på coca-cola i alla fall, tackar man inte nej till. Tsss..

Har ingen direkt koll på vad det blir för nått resten av dagen, who knows?

På fredag & lördag blir det fest i alla fall - det är nått som är säkert, kul! Bluesfestivalen har ju kört igång och det är en riktig partyhelg för oss i lilla Åmål.

Hoppade in en snabbis på Stilmagazinet och kollade om det hade fått in nått snyggt. Slutade med att jag gick ut därifrån med tre nya plagg, inga dyrgripar dock hehe:

Mörkgrå skjortklänning med massa små detaljer.
Röd tunika/top med svart tryck.
Vit skjorta/tunika med rund halsringning och knappar. Sååå inte min stil men får pröva i alla fall.

christina gravid

chrsitna





Babyboom!

dagens snyggaste


Metal Aviator Wrap
Thakoon/BARNEYS.com - 295 dollar




Är riktigt sugen på ett par
pilotbrillor. Fast kanske med svarta eller
mörkbruna/mörkgröna glas.


hjälpa till

Zzzz.. Borde ligga och sova nu egentligen känner jag. Men då får man ingenting gjort! Hehe.. Boo kommer hit om cirkus en timme och då ska vi ner till stan och kika på lite lägenhetsprylar, bland annat en snygg lampa som jag spanat in. Får se om man gillar den eller inte, troligen inte hehe. Kräsnare människa får man leta efter hihi!

Sen efter en stund på stan åker vi till Bengtsfors igen och pysslar & donar lite mer. Tror dock det inte blir så mycket, verkar som han fått en himla massa gjort igår. Desto bättre för mig, jag är lat under min semester haha! Men det har man all rätt att vara tycker jag.

Ikväll blir det hem till Åmål igen för fika & snack med Isabell. Börjar bli en tradition det dära! Kul kul!

bäst just nu


nyhet?

Ja, fast visste vi inte redan att Justin inte är särskilt ödmjuk? Jag är inte förvånad. Var inte så himla bitter lilla vän!

ikea igår ja

Skulle åkt till IKEA redan i lördags som sagt men andra saker kom i vägen så det blev en tur dit igår istället med Boo och svärföräldrarna. Var en lång men jätterolig dag och vi hittade mycket fint till hans lägenhet! Lite allmänna nödvändigheter inklusive en soffa från MIO som är toksnygg. Och STOR för att inte missa det faktum.. Svart gigantisk sak med divan. Nice!

Själv köpte jag lite smågrejer bara:
Svartvit plansch med bild på Brookkyn Bridge i New Work.
Svartvit plansch med bild på ett par ballerinafötter i tåskor.
En träram till vardera plansch.
Tre flätade små korgar så jag kan organisera mina grejer i badrummet (mamma svär haha..).
Två porslinsmuggar så jag kan organisera mina grejer i badrummet lite mer.

Blir nog en tur till IKEA igen för mig & Boo. Och det klagar man ju inte över direkt, roligt roligt på IKEA!

När jag kom hem åkte jag en sväng till jobbet och pratade lite med Isabell och Rebecca och åkte sen hem igen och kikade på Offside & drack coca-cola. Haha! Har fått ett jaekla sug på cola nuförtiden och vet inte riktigt varför.. Filmen var vansinnigt rolig i alla fall!

word!

Fiffigt!