once upon a time

åh, minnen.. haha.. cheerdanslaget senior från cheerleading-DM 2005. shit vad
längesen det känns va..

rangers

justin timberlake & madonna ft. timbaland - 4 minutes

shit vad jobbig den är att lyssna på! överproducerat tror jag man
kallar låtar som denna..


mitt i veckan

boredonsdag idag, som jag sagt tidigare, veckans tråkigaste dag. längsta passet på jobbet + att jag är hemma så sent att det inte hinns/orkas med annat än att bara inte göra någonting. idag är jag jäääävligt tråkig och har bara kollat på tv. spännande spännande!

skulle egentligen vara ledig imorgon men tackade Ja till ett extrapass mellan 10-17 vilket känns SÅDÄR kul just nu.. menmen, det är lite extra cash iaf, ett par hundralappar haha. men bättre än inget.. innan jobbet ska jag iväg och posta min svarta lyle & scott-tröja som jag fick sålt på tradera nu i helgen, gött det!

till helgen har jag min långa jobbhelg och det ser jag verkligen inte fram mot just nu.. drit.. rent allmänt tycker jag att allt är jädrigt tråkigt just nu, kul att läsa min blogg då menar jag hahaha.. men det vänder, i promise you!

jag visste det!

det vore väl konstigt om DETTA inte skulle uppmärksammas.. tycker egentligen att de båda gjorde bort sig TOTALT när dom var med i so you think you can dance. förresten trodde jag att dom som är med i let's dance redan är proffs, men det är dom tydligen inte..

hot summer

short


riktigt läckra turkosa frottéshorts från björn borg/nelly.se för 299 kr. lite saftigt pris för ett par shorts i frotté kanske.. men mycket snyggt till sommaren som vi hoppas kommer bli så varm.


på tal om frotté.. eller ja, plysch egentligen. såg en ruskigt snygg plysch-dräkt á la juicy couture i ett skyltfönster här i åmål.. och vilken färg det var sen, mintgrönt! skitsnyggt. vill haaa!

hoppas på mycket mer

dance



igår var ju premiären av so you think you can dance scandinavia.. var väl inte en enda dansinbiten i detta avlånga land som missade detta igår, eller? hehe.. jag blev besviken alltså.. dom visade ju typ inga alls som dansade och definitivt inga som var otäckt bra, och sånna vet jag att det var med, i alla fall efter vad jag hört.. istället väljer dom att visa personer som DENNA och DENNA. jaja, jag hoppas definitivt på att det blir bättring ikväll..

so you think you can dance

sytucd




yes, ikväll börjar det! so you think you can dance scandinavia.. men, säsongen har bara 6 avsnitt, exakt vad ska dom hinna med på 6 ynka avsnitt?!

film - cloverfield

cloverfden HÄR filmen såg jag nu i eftermiddags. alldeles ensammen i mitt rum, haha.. nädå, så hemsk var den inte faktiskt. den handlar om några kompisar som bor på manhattan i new york och som en kväll i slutet av maj har en lycka-till-fest för sin kompis som ska flytta till japan. festen blir dock avbruten av att något kommer upp ur marken och börjar härja fritt och förstara i princip allt i sin väg, typ som godzilla.

en riktigt hypad film har det ju varit i alla fall men jag har hört blandade meningar om denna. den skulle tydligen vara riktigt jobbig att se på eftersom den visas som en film gjord med en handkamera. många har trott att detta var något som skulle upphöra en bit in i filmen.

men nej, den är verkligen så hela filmen lång. aningens jobbigt att sitta och kolla på ja.. men som tur är är den bara 1 h och 12 minuter lång, något längre skulle man inte orka utan att börja må illa av ren yrsel. tycker att man kanske kunde filmat första delen med vanliga filmkameror och sedan låta handkameran visa allt lite mer detaljerat under resten av filmen. då hade dom kanske kunnat göra en längre film, för 72 minuter är alldeles för lite egentligen..

men det var en annorlunda idé att göra på det här sättet, det gjorde bland annat att filmen blev mer "personlig" och man kunde känna alla karaktärernas desperation lite mer. eller nått..

ett stort minus för de kassa dataanimationerna, inte lika dåliga som i i am legend, men verkligen inget att hurra för. ska man använda sig av dataanimationer så ska man göra det fullt ut, annars är det ett rejält slöseri med både pengar och tid.

nu pratas det tydligen om att det ska göras ett spel baserat på filmen. säg mig, varför ska så många filmer senare göras till ett spel? skittöntigt..

HÄR kan ni se den officiella trailern och HÄR kan ni läsa en mycket mer utarbetad beskrivning av handlingen, dock [SPOILER VARNING!]

hur snyggt är detta egentligen?

hur kunde hon ställa upp på det HÄR? skitfult..

torsdag - fredag - lördag

oooh det har varit en LÅNG påskhelg allesammans. började med att jobba 5 timmar i torsdags fram till klockan 17.00.. hur mycket folk som helst på jobbet så var aningens tjock i skallen när jag stämplade ut för att sedan skynda hemåt och tokstressa för att hinna hem till isabell i god tid. men det gick vägen till slut.. jag, stina & isabell + massa chips och massa gott att dricka, det är en lyckad kombination haha! satt och kollade på hockeymatchen som gick på tv:n då. men såklart med ljudet av på tv:n och ljudet på nästan maxvolym på stereon. tv:n är ingen partyhöjare direkt hehe men vi kunde ju inte missa matchen. tokspännande iaf och jag satt som på nålar hela tiden.. men det fick ju ett önskat resultat i alla fall!

fick sedan skjuts ner till HC av isabells pappa. stod i kön i ungefär 5 minuter och sedan var det klackarna i taket för resten av kvällen/natten. adam tensta's spelning var bland dom roligaste jag vart på, mycket säkert tack vare att jag & andreas fick perfekta platser. fick plats på den upphöjda delen med stängsel istället för att stå och trängas nere på golvet där jag ändå inte sett något.

åkte hem direkt efter stängning tillsammans med andreas. fredagen spenderades i soffan framför tv:n hela dagen i princip, gott det!

påskaftonen började med att jag jobbade mellan 07 och 12. galet mycket folk som var och handlade så jag var glad att komma därifrån.. åkte hem och gjorde mig iordning och åt sedan massa god påskmat tillsammans med släkten. 16.00 gick bussen till karlstad.. färjestad - frölunda. matchen var jättespännande och det var verkligen en upplevelse att vara där och se färjestad gå till semifinal! kul som fan! jag & isabell gillade skybar och besökte den två gånger hehe.. trångt som fan var det där inne men det hör väl till antar jag.
game
att ta kort på tv:n är ett måste.. haha!
stinas
stina inne på HC!
isabell
vad isabell gör här vet jag ej hehe..
game2
vi hade rätt bra platser, eller vad säger ni? detta var under uppvärmningen. riktigt kul
att vi satt precis ovanför/bakom frölundas mål två perioder. det var ju där allt hände!



TGIF ?

haha, det känns verkligen som att det är fredag idag av någon konstig anledning. kanske beroende på att jag bytt pass den här veckan och slutade jobba redan vid 15.00 istället för vid 19.00 som jag brukar på onsdagar. anyways.. sprang en runda på systemet förut efter jag slutat och sedan in på ica för att handla lite smått och gott till imorgon kväll.

sen jag kommit hem har jag i stort sett bara gjort en sak: kollat på konståkningen! haha! jag är ett STORT fan.. är så imponerad av hur de kan dansa på isen, alla hopp och snurrar och alla vackra dräkter. glammigt värre! blir ännu mer sånt senare ikväll då det är paråkarnas final, nice!

imorgon blir det lite småträning på förmiddagen innan jag åker till jobbet vid tolv för att jobba 5 h. påsk är en stor mathelg så folk handlar mat som crazy people! hehe skämt åsido, det är mycket!

sedan blir det hem och piffa sig inför skärstorsdagens utgång; adam tenstaHC. skitkul!

rihanna - take a bow

rihanna's nya singel.. både hon & leona lewis har en låt på sina
album som heter "take a bow". leona's är bättre, helt klart.


pam

hmm, hur gammal är hon nu igen?
mjj

inspiration

inspira
♥ vit chiffontunika med pärldetaljer från forever21.com för 32,80 dollar.
♥ silvriga långa örhängen från forever21.com för 4,80 dollar.
♥ svarta pumps i satin med öppen tå från pedro garcia/netaporter.com för 225 euro.
♥ svarta jeans med raka ben från topshop.com för 35 pund.

don't dress like your man

det här är verkligen ingen bra idé alltså.
parisbenji

reklam reklam

fgdgtycker att dom är jävligt smart om dom gör SÅHÄR. det lär behövas tror jag.. har ni hört den studioinspelade versionen av hero förresten? det låter ju inte ens som det är perelli som sjunger. verkar nästan som att de editerat ljuder i datorn hur mycket som helst.

status - måndag

carrieb
dagens humör: rätt bra faktiskt.. lite surt att det är måndag, men den här veckan blir å andra sidan inte så lång.
dagens låt: charlotte perelli - hero
dagens vill ha: ja, att den här jaevla snön försvinner inom de närmsta dagarna. fy sjutton..
dagens måste: min att-göra lista är otroligt lång så kanske borde börja snart?
dagens tråkigaste: att jag fortfarande har en sjuuuuk träningsvärk i låren och är lika smidig som ett kylskåp.
dagens roligaste: inte allför långt kvar till skärtorsdagen nu, weeii!
längtan: party på torsdag, ishockeymatch på lördag.
klädsel: danskläder.
TV: samma som alltid you know: Anna Pihl/American Idol.

sunday from hell

idag har jag träninsvärken från helvetet och denna dagen är allmänt pissig. fy fan.

japp, så blir det

harryp



nu är det officiellt att den sjunde och sista filmatiseringen av harry potter-böckerna kommer göras till två filmer. den första ska släppas i november 2010 och den andra i maj 2011. inte alltför långt emellan dom båda alltså, kul! ja, jag klagar inte. två filmer betyder ju bara mer film utav det..

mina auktioner

jag gör som många andra bloggare och gör lite reklam för de auktioner jag lagt upp på tradera.com. har rensat min garderob och hittat 3 st tröjor som jag inte använder och inte kommer använda heller. de glöms bort helt enkelt.. så jag tänkte att jag kunde försöka sälja dom iställer för att ge bort dom.

svart tiger of sweden-tröja
svart lyle & scott-tröja
ljusrosa peak performance-tröja

och självklart är alla tröjor 100% äkta. alla lappar sitter kvar.

britney spears - break the ice

brit





klicka HÄR för att se den omtalade animerade videon till nya singeln. det är ju bättre än ingen video alls i alla fall.. tycker det är rolig idé.

jason mraz - i'm yours

hmm.. perez hilton är lite efter vad gäller den här saken, för en gångs skull hehe. han skriver om den här låten som jason mraz's nya singel. men den har ju redan haft sin storhetstid här i sverige iaf, och det var ändå ett tag sen. jaja.. här är videon iaf.

varannan vecka

idag är det torsdag och jag är ledig. som jag är varje ojämn vecka.. gött som fan! var tröttare än tröttast igår när jag gick och la mig så jag vaknade och var aningens borta imorse. första gången på en vecka nu typ som jag sovit hela natten utan att vakna en enda gång. skönt!

har hunnit med lite ärenden nu på förmiddagen tillsammans med mamma. åkte ner till ÅDD's kansli för att välja ut kläder till kommande dansuppvisning. sen in på ica och handla lite grejer. lämnade in två paket som ska skickas tillbaka, ellos och la redoute. sedan en sväng in på intersport. behövde kolla upp priset på "drillskor".. slutade med att jag lagt undan en sjuuuuukt fin svart vårjacka också, från northbrook. liknar en skidjacka fast lite tunnare då.. perfekt som vårjacka. har letat jättelänge efter en fin svart skidjacka (den vita jag har nu är verkligen inte grann längre..) till ett billigt pris. 500 kr är jättebra!

resten av dagen blir väldigt lugn. har lite att plocka med här hemma och sen ikväll blir det träning igen, gött! börjar inte förrän 16.00 imorgon så är lite långledig sådär.

det var den dagen det

jesus. denna dagen har varit låååång.. fy sjutton.. men det är obeskrivligt gött att se till så man ät totalaktiverad större delen av dagen. idag började jag jobba vid tolv och slutade sedan vid sju. in på fikarummet och äta kvällsmat. byta om till träningskläder. kila ner till karlberg för ett medelpass med friskis & svettis. jobbigt som satan. flåset satt där det skulle om en säger.. efter det pallra sig tillbaka till jobbet och hämta cykeln och sedan cykla hem. nu kan jag äntligen sitta ner och vila mina stackars fötter (som skriker av trötthet) efter en härlig varm dusch.

oh my, såhär mycket har jag inte aktiverat mig på tusen år typ. fan vad lat jag måste va egentligen.. haha.. jaja, sån är jag!

status - onsdag

dagens humör: äh, jag vet inte..
dagens låt: jaru..
dagens vill ha: sommar och sol. eller ja, VÄRME framför allt.
dagens måste: träna medelpass ikväll efter jobbet. kommer inte va hemma på hela dagen i princp.
dagens tråkigaste: att det är onsdag, mitt i veckan. uschamejjen..
dagens roligaste: bokade hockey-biljetter! jääj!
längtan: skärstorsdagen ska bli mycket rolig.
klädsel: jobbkläder, ska strax iväg och jobba.
TV: top model 9(det som hinns med)/fråga olle/girls of the playboy mansion.

oh yeess

jgjgj




äntligen! nu har jag & isabell fått tummen ur och äntligen fått bokat två biljetter till en slutspelsmatch i hockey. det blir färjestad - frölunda den 22 mars, a.k.a Påskafton. haha, detta ska då bli spännande! 310 spänn för bussresa + sittplatsbiljett är inte fy skam faktiskt.

inspiration

dressedup
♥ svart chloe-inspirerad väska med låsdetaljer från chique.se för 649 kr.
♥ rosa blus med knyt från riverisland.com för 24,99 pund.
♥ svarta byxor med lite högre midja och knappar från riverisland.com för 34,99 pund.
♥ svart stilettsko i skinn från south/halens.se för 349 kr.
♥ vit figursydd kort jacka i bomull från fendi/netaporter.com för 950 euro.

startordningen

för er som är intresserade: HÄR har ni startordnineg till helgens final i melodifestivalen. bestämd av christer björkman, alltså ingen slumpmässig ordning. det säger ju ett och annat.

top model 10

tyrab





yes, det har blivit ännu en säsong av america's next top model. man är nu framme vid säsong nummer 10. helt galet vad många avsnitt det har vart de senaste åren.. [SPOILER VARNING!] HÄR har ni vinnaren av säsong nummer 9. en överraskning? tror inte det vaaa..

och HÄR kan ni ladda ner alla avsnitt ur kommande säsong. samt avsnitt ur tidigare säsonger.

bäst just nu

cherish ft. yung joc - killa

inspiration

summerlo
♥ vit topp med snobben-tryck från topshop.com för 16 pund.
♥ stora svarta solglasögon i plast från topshop.com för 15 pund.
♥ svart/vita rosettörhängen från topshop.com för 5 pund.
♥ svarta ballerinas i 100% läder från topshop.com för 25 pund.
♥ gråblåa uppvikta shorts från topshop.com för 22 pund.

status - måndag

lilo
dagens humör: måndagsgrinig, vad annars?
dagens låt: lina bengtzing - hur svårt kan det va?
dagens vill ha: fortfarande dom röda diesel-jeansen jag skrev om..
dagens måste: har inte så mycket att göra idag faktiskt, gött det!
dagens tråkigaste: att det är måndag. och ledigheten är nästan slut.
dagens roligaste: jag lever faktiskt fortfarande på att CAROLA inte gick vidare i helgen.
längtan: dans & fest nästa vecka.
klädsel: PJ's..
TV: Anna Pihl/American Idol/CSI

cruz beckham

blir mycket youtube nu hehe.. men har ni sett nått gulligare?
cruz beckham kör lite breakdance under den konsert som jag
la upp bilder från för någon vecka sen.


i nytt ljus

riktigt bra version tycker jag..

grattis till åhléns!..

.. som har DENNA vackra skyltdockan som tydligen ska stå på åhléns i göteborg. tack! det behövs fler sånna. MEJLA till åhléns huvudkontor och uppmana till fler sådana!

ica-reklamen is da shit


men kom igen nu

aftonbladet kallar DET för en dansolycka. alltså, sånt där får man ta när man är dansare. de tror ju redan att de är proffs så då borde det inte spela någon roll. eller?

ensam "hemma"

åkte som sagt till andreas igår eftermiddag. innan det tog vi en sväng till säffle, jag behövde handla lite grejer som var slut hemma. bland annat en nu vässare till sminkpennor, min gamla gick sönder och de två andra vässarna som jag köpte åt upp typ halva pennan och stiftet gick sönder hela tiden. började fan nästan grina alltså.. haha, blev så ledsen för det var ett sånt slöseri med stift. dagens i-landsproblem typ! så jag tänkte att jag får köpa en sån som jag hade innan.. köpte även en mörkbrun toning, idag ska nämligen älsklingen min färga håret. ska bli jättespännande att se hur det blir! det kan iofs inte hända så mycket eftersom han redan är mörk, men det lär bli mer kontraster iaf.

ensam "hemma" idag ja, andreas är och spelar innebandymatch någonstans i göteborg. så här sitter jag.. kikar lite på the voice, får ju passa på nu när man är någonstans där den kanalen finns. canal digital (som jag har hemma..) har ju tagit bort the voice. idioter.. ja, där har vi ännu ett i-landsproblem. men man måste ju få bli liite upprörd iaf?

vet inte riktigt vad jag ska hitta på. ska iaf ta en låååång dusch lite senare och sen planerar jag att skutta runt i myskläder resten av dagen. orka något annat idag.. hehe..


lipsy

skrev ju tidigare i veckan om att asos.com köper in mer och mer plagg från brittiska lipsy. på deras HEMSIDA hittar man ännu fler söta klänningar, toppar och annat. lite pricy känns det men definitivt en fröjd för ögat. till exempel:

mnbnb

vavavoom

vavoom








det här med volanger är verkligen min grej känner jag. har ett svart linne med volanger från hm trend som jag bara älskar. här är ett vansinnigt snyggt linne med volanger från forever21.com för 22,80 dollar.

thursday evening

äntligen är denna torsdagen över. har jobbat idag och efter det var det hem en stund innan jag drog iväg på träning. ensammen denna gången, men det gick allt bra det med. första träningen på ett antal veckor nu eftersom jag vart sjuk en sväng.

imorgon är det fredag och jag jobbar lättaste passet jag har. sedan kommer andreas och hämtar mig, sen åker vi en sväng till säffle och sen hem till honom. är ledig hela långa helgen och det ska bli gott, gott, gott!

det sprider sig

yes! nu skickar även brittiska topshop till sverige! hur kul som helst tycker jag.. eftersom topshop från början kommer från england blir ju inte frakten så dyr heller; ca 60 kr kommer den ligga på (beroende på hur dyr pundet är såklart..). någon tullavgift blir det inte heller eftersom det är inom EU. happy shopping!

inspiration

inspiration
mörkblå jeans med slitningar från hm.com för 398 kr.
svart lång kofta i tunnare material från riverisland.co.uk för 35,99 pund.
rött linne i lös modell från forever21.com för 22,80 dollar.
svarta ballerinaskor med spetsdetaljer från londonrebel/have2have.se för 350 kr.
svart vävd väska från miu miu/netaporter.com för 990 euro.

rihanna

denna tjejen har då verkligen en speciell stil på sina scenkläder..
riri

flowers, flowers everywhere

flower






asos.com
fortsätter köpa in snygga kläder från brittiska lipsy, det gillar vi! blommig topp med detaljer från lipsy/asos.com för ca 555 kr.

så jävla bra


på ett ungefär

mmm, ungefär SÅHÄR full vart jag förra helgen. jepp. det var inte meningen om man säger så.. haha..

inte långt kvar nu people

" - so why did you move to new york?"
" - to fall in love.."

vackert på fötterna

shoe





riktigt snygga kilklackskor i vitt läder
från stevemadden.com för ca 90 dollar.

ja, nu måste jag ju kommentera lite

missade ju melodifestivalen igår eftersom jag jobbade. har varit jättenyfiken på charlotte perelli's låt i flera veckor nu. har kollat in perelli's framträdande nu idag och självklart har jag ett och annat att säga. så får vi se om Ni håller med mig eller inte haha..

1. för det första tycker jag att hon höll igen rätt mycket faktiskt. blev lite besviken.. explosivt ska det va!
2. vad sjutton är det för koreografi de kör med?! otroligt enformigt och tråkigt. jag skulle säkert inte göra det bättre själv men när man har tillgång till riktigt duktiga dansare och koreografer tycker jag allt att man ska våga lite. detta duger inte. är helt övertygad om att charlotte skulle klara aningens mer koreografi hon också. det syns på henne att hon allt kan dansa.
3. skippa de manliga dansarna. kör på 4 tjejer istället, eller fler.
4. tycker att hon ska byta outfit till finalen i globen. skippa silverfodralet och kör på något i vitt istället. vita kläder blir skitsnyggt tillsammans med lasereffekterna. i promise you!
5. skippa blonderingen! ärligt talat är hon sjukt mycket snyggare i lite mörkare hår.
6. hon har redan vunnit hela tävlingen.

working girl

så var äntligen denna månadens långa jobbhelg över för min del. jobbade ett mastodontpass igår hela dagen och hade ställt in mig på en lugn och tidigt kväll hem efter det. men icke sa nicke.. hehe! efter mycket tjat från nina & isabell bestämde jag mig för att hänga med dom till HC igår natt. åkte hem och bytte om först och drog sedan hem till nina och satt där en stund innan vi tog en taxi vidare. mycket folk på HC vilket var riktigt kul! dansade en massa hela kvällen och drog sedan hem igen vid två.

bjuder på en otroligt dålig bild på henrik & nina. menmen, nått synd ju iaf hehe..

upp imorse för att jobba, jobbigt som satan att ta sig upp ur sängen men när man väl gått upp så går det ju bra. stolt som fan att jag fixade det iaf så nu är det gött som fan. slutade vid halv ett och har slängt i mig lite mat nu. resten av dagen ska fördrivas med en pinsamt lång dusch, hårinpackning och ett antal avsnitt av sex and the city. shoeboxen är min bästa vän på söndagar! i like it.