pick me up

huu denna dagen börjar inte bra alltså.. trött som aset (såklart) och har ingen redbull här haha så kan inte piggas upp av något sådant. kaffe är jag verkligen inte sugen på denna morgon så det går inte heller. sen har jag ont i magen, så jääääävla ont i magen.. blir allt en pronaxen när jag kommer tillbaka till karlstad annars lär jag bli liggandes hela kvällen och det vill vi ju inte.

idag ska jag jobba igen. förmiddag i cafét blir det denna gången. igår var det så jävla lite att göra så hoppas det blir lite mer idag. men det blir det säkert hehe..

efter jobbet blir det direkt till tågstationen för att åka tillbaka till karlstad. har bokat platsbiljett denna gången för jag tänker fan inte resa mig upp under hela resan. tågen mitt på dagen är alltid så himla fulla att jag typ jämt får stå sista biten fram till karlstad eller åmål. orka detta idag. nej tack. kan jag sitta och lyssna på musik och surfa i lugn och ro utan någon liten jävel kommer och säger att platsen är bokad.


jobbajobba

yes. så vart det torsdag idag då. åker hem till åmål nu på morgonen eftersom jag ska jobba idag och imorgon, båda dagarna står jag i cafét. direkt efter jag slutat imorgon fredag sätter jag mig på tåget tillbaka till karlstad igen, nice! nästan två dagar är alldeles lagom att va i åmål haha..

tror jag lär få stressa som en tok imorgon eftersom jag vart i åmål. ska först ta mig till karlstad med SJ som man inte kan lita på nuförtiden. sedan ska jag hem och skriva ut mitt examinationsarbete och sedan kuta tillbaka till universitetet och lämna in arbetet hos kursledaren. sedan hem till frödingshöjd igen och göra mig iordning för kvällen. partyhumöret börjar infinna sig lite smått och det lär väl öka om jag känner mig själv rätt, gött de!

heldag på stan

dålig på att blogga, jag vet.. men det är liksom inte kul att sitta framför datorn när internet är segare än segast. har varit så i flera dagar nu och jag gillar det verkligen inte.. har tele2's mobila bredband och det har funkat perfa ända sedan jag skaffade det. nu går det utför däremot.. skitirriterande!

menmen, nu har jag lyckats ta mig hit i alla fall. igår vart jag på opponeringsseminarie i skolan, det gick galant. inga konstigheter. sedan var jag en vända på systemet och sen var jag och tränade med camilla.

idag har jag vart på stan i stort sett hela dagen. först ute på bergvik och hämtade andreas & patriks biljetter till på fredag. glömde dock bokningskvittot halvvägs till bergvik så fick åka hem. haha.. så himla typiskt mig alltså. efter bergvik gick jag en tur på stan. köpte ett par svarta jeans och en naturvit skjorta/tunika som jag ska ha på fredag. sedan blev det lite nödvändigheter. julklapp till mor bland annat. och 10 supersöta julkort som några trevliga själar ska få.

var SÅ nära att köpa nya hörlurar till min mobil. en "plupp" som ska göra att det inte skaver att ha lurarna på sig har lossnat. och det går inte att lyssna med dom annars. har inga sånna pluppar kvar nu så får helt enkelt köpa nya lurar. var inne på expert men så kom jag ju på att netonnet säkerligen är möe billigare. får kolla där istället!

nu sitter jag och hinkar i mig redbull för att jag ska orka med vinkvällen hemma hos linda senare ikväll. är så jävla trött alltså.. har så svårt att komma till ro på kvällarna så somnar så himla sent. mycket i huvudet i guess.


back to buisness

kvällen igår var vädligt trevlig, som vanligt. gott med tacos med! käkade och kollade sen på tv och tjötade lite. blev lite planerande av fredagen också, nice! kom dock ifrån linda alldeles för sent vilket ledde till att jag är så sjuuukt trött idag. fy satan..

idag ska jag plugga hela långa dagen. ska skriva klart min litteraturstudie, får se om jag hinner det innan opponeringsseminariumet vid halv två eller får jag fortsätta efter det. vill helst bli klar just i denna sekund! menmen, what to do what to do. fick ta en del pikar över mitt pluggande igår haha men det bjuder jag på för jag har alltid varit en plugghäst och kommer alltid att vara. så är det med den saken.

utgång på fredag alltså och jag är inte så himla sugen direkt.. än i alla fall. får hoppas att det kommer senare i veckan. förra torsdagens bravader har satt sina små sår så jag vet inte hur fredagskvällen kommer att bli. men det blir nog bra. har två biljetter till att boka idag och hämta imorgon så får inte glömma bort det heller.

träning ikväll som sagt. får se om jag avbokar eller inte för känner mig inte så himla kry alltså.. tror det är nått med hörselgången eller nått. orkar få öroninflammation liksom. nej jag får se hur jag gör med träningen ikväll.

måndagsmys

ska alldeles snart dra bort till linda där det vankas tacos med henne, isabell och lindas mariestad-kompis jessi + eventuellt camilla också. ett trevligt litet gäng det där! längesen man åt tacos också så det ska bli supergott! värst vad jag & linda äter gott nuförtiden haha med tanke på vår hamburger-kväll i lördags. yummy!

imorgon blir det opponeringsseminarium på skolan tillsammans med resterande medlemmar i min studiegrupp. har aldrig vart med på ett sånt seminarium förut så vet inte riktigt vad det är man ska göra men det visar sig väl.. innan seminariumet och efter blir det plugg. fortsätter jobba på min litteraturstudie. refererar mina källor så måste se till så att det inte finns ett spår av citering. studien ska göras klar på onsdag, sen är det bara att eventuellt göra lite ändringar på observationen på torsdag innan det är inlämning av båda studierna på fredag klockan 16.oo. ska bli så jävla gött att slippa det sen.. firas ju med utgång på nöjes samma dag.

imorgon blir det även lite träning. har bokat in mig på ett litet balans-pass igen. sådär lagom ansträngande hehe.. nämen det är ett skitbra pass som är yoga-inspirerat. nice!

överflöd

alltså, behöver DOM verkligen mer pengar?

bäst just nu

lady gaga - poker face

söndagssysslor

seg som fan är jag idag. glömde självklart att ställa tillbaka klockan när jag gick och la mig, men det blev ju en positiv överraskning imorse då jag märkte att jag inte hade sovit lika länge som jag trodde haha.

nu har jag i alla fall tagit en lång varm dusch. ska lägga en ansiktsmask om en stund och efter det blir det storstädning av lägenheten. har sååå himla mycket att städa på denna sjukt lilla yta alltså. galet..

plugg blir det också idag då jag ska opponera en observationsstudie. ska bli spännande att se hur de andra har gjort! drömde en inte så himla rolig dröm inatt då det visade sig att hela klassen hade misslyckats på examinationerna. uuuusch sånt mår man inte bra av haha!

borde egentligen åka till willy's och handla också men det hinns nog inte med. får ta det imorgon förmiddag tror jag. yes, så får det bli!

lördagskvällen

kom tillbaka från åmål igår eftermiddag någon gång. mötte upp linda vid busshållplatsen så åkte vi till bergvik och hämtade ut våra biljetter till håkan hellström på fredag. inga problem där inte.. lite jobbigt bara att man inte kan hämta ut dom på nån annan plats än bergvik. tar ju tusen år att ta sig dit ut.. får nog ta en till tur ut dit de närmsta dagarna eftersom jag förmodligen ska hämta ut biljetter till andreas & hans kompisar som eventuellt kommer hit på fredag och hänger med ut. kul!

gick och handlade mat sen innan vi åkte hem till linda. gjorde hamburgare och pommes strips. så jävla gott var det! kollade på tv och tjötade hela kvällen och en bit in på natten. så himla mysig kväll alltså! tack för den hjärtat!

kommer och vänder

jahopp. då vart man hemma i åmål igen då. känner mig sån nån jäkla backpacker som sover en natt på ett ställe och sedan åker vidare till nästa. jag gillar det inte.. blir ett jäkla flängande och slängande liksom. menmen, ska man jobba så ska man. ska även jobba på torsdag och fredag nästa vecka. två café-pass blir det, ack vad jag gillar att vara där! vet inte varför men det är så avslappnande att gå runt och greja. städa lite, göra lite mackor, koka kaffe, grilla korv.. haha! fast förra gången jag jobbade där var det marknad i åmål och då vart det många som ville fika! men det är kul, finns det inte mycket att göra så blir jag rastlös.

jobbar till 12.30 på fredagen där så jag hinner gott och väl hem till karlstad igen då det vankas håkan hellström nöjesfabriken, jäääij! inte för att jag gillar hellström särskilt möe men ni vet, det blir ju mycket folk ute iaf. sånt gillar man! nyktert eller ej det är frågan. säkert nyktert, måste tänka på hälsan.

jobb imorgon då som sagt. sen raka vägen tillbaka till karlstad igen. ska tokstäda lägenheten eftersom jag inte haft en dammsugare där sedan jag flyttade dit. jag har fått sopa golvet.. tänk er. sen efter städningen ska jag hem till linda, eller hon hem till mig?, och mysa lite. vad vi ska hitta på vet jag icke, vad tycker du tjejen? isabell och camilla befinner sig på tacksittning med maskeradtema imorgon. kan ju säga att jag väldigt gärna vill följa med men det passar inte så bra just nu.

annars går livet vidare i vanlig takt. håller på att avsluta lärande och kunskapsbildning nu och det är inte det lättaste. spyr snart på mina kursböcker.. hatar dom!

pics från göteborgshelgen

här kommer lite bilder från min & andreas helg i göteborg, tyvärr blev det inte så många bilder men.


utsikten från vårt hotellrum som låg på den 22:a våningen i gothia towers högsta torn. vi
bodde högst upp alltså, om man bortser från heaven23 som ligger allra högst upp. vädret
i göteborg var som ni ser som det alltid brukar vara i göteborg, trist.


inne på universeum första dagen. sjukt frän liten skäggdopping som kliade
sig hela tiden haha. svårt att ta kort på av den anledningen.



barnslig som jag är blev jag helt till mig över att lyckas fånga en nemo-fisk på bild.
det är tur man är lättroad i alla fall * skrattar *.


rosa flamingo. typ snyggast av alla djur inne på universeum, det ska va rosaaa!


en avslutande bild med en skymt av andreas inne i VIP-salongen på bergakungen.
fotöljerna var underbara! filmen var skitkul!


britney spears - womanizer

klicka HÄR för att se videon till "womanizer".

thank god it's friday

fredag idag då. har precis betalt hyran, känns sådär lagom kul att så mycket pengar försvinner så himla snabbt liksom. helt galet vilken dyr hyra jag har egentligen.. camilla har ju en på lika mycket pengar, isabell en hundralapp mindre. fy fan alltså.. att de har mage att suga ut så mycket pengar av studenter. är fan billigare att ha karlstad bostads som hyresvärd och inte stub.

menmen. nu har jag i alla fall till slut skickat iväg min observationsstudie för opponering. känns sådär kul att någon annan än ens lärare ska kolla på den. men det hör ju till och om inte jag opponerar jessicas så får jag inte godkänt.

idag åker jag tillbaka till åmål igen. ska jobba på ICA imorgon, öppnar affären så då vart det lika bra att jag åkte hem idag. tåget går klockan fyra typ så har ett par timmar att ta död på här hemma först. vet inte vad jag ska hitta på.. plugg blir det inte i alla fall, inte förrän på söndag fortsätter jag med det. verkar som min hjärna sagt stopp nu så får la lyssna på den hehe.

har sån jävla träningsvärk sedan igår och i förrgår så jag orkar knappt lyfta armarna så jag kan skriva här. fy fan.. i förrgår vart det ju puls och igår var jag & linda på ett styrke-pass för första gången. det var kul! verkar som att alla på KAUIF är besatta av att göra armhävningar dock haha, och armhävningar är inte min starka sida direkt..

näsan i böckerna, part two

första dagen tillbaka i karlstad efter helgen då. och vad ska man säga? det enda som jag, och säkerligen mina kurskompisar, tänker på just nu är vårt examinationsarbete. fan vad jag hatar min laptop nu alltså för jag är så sinnesjukt trött på att sitta vid den och plugga. jag föredrar att plugga framför den stationära hemma i åmål just av den anledningen att skärmen är så stor där, så slipper man scrolla så jaevla mycket. aja.. man tager vad man haver ändå.

trots att vi har arbeten att skriva lägger skolan in föreläsningar på förmiddagarna ändå. visst det kan ju va bra men jag kan då ärligt talat inte fokusera på någon föreläsning utan det som går på repeat i min gärna är examination, examination och examination. tror jag får hjärnsläpp snart alltså.. om jag inte redan fått det, hahaha!

i alla fall idag vart den föreläsning på förmiddagen sedan häm och käka mat och efter det var det bara till att sätta sig och plugga. har pluggat i ett sträck sedan halv ett förutom en liten paus för ett puls-pass med KAUIF. det satt fint det men fick verkligen kämpa för att inte gå hem, vart sannerligen inte upplagd för någon träning inte.

yes, rolemodels

men oj vilka TREVLIGA förebilder vi har i detta landet.

varning, endast för HP-fans

iiih vilken kul sida jag har hittat med massa harry potter-roligheter, bland annat DETTA som är en uppskattat kalender över harry's första år på hogwarts. haha vilken nörd jag är som tycker sånt här är kul! men man är väl en ännu större nörd om man verkligen har tid till att sätta sig ned och försöka göra sådana här kalendrar.

kul som fan är det i alla fall då jag just nu läser deathly hallows för andra gången, fast på ljudbok denna gången. kalendern säger mig att där jag nu är i boken motsvarar den 25 december 1997.

förresten, något som jag typ missat är att det kommer ut en harry potter-bok till, eller ja, i alla fall en potter-relaterad sådan: the tales of beedle the bard. denna bok nämns och existerar i deathly hallows och den är typ den magiska motsvarigheten till t ex vår tusen och en natt, i brist på en bättre jämförelse. för er som undrar alltså.. * ler * denna kommer ut den 4 december och jag ska SJÄLVKLART köpa den! you know me..

pics från studenttorsdag 16/10

även fast kvällen inte blidde så lång för min del hanns det ändå med att tas lite små kort. enjoy!


isabell, go och glá!

isabell & camilla, vad dom nu gör hehe..

det var bättre! * ler *

på gott humör vart en ju i alla fall!

en annan lärarstudent, josefin!

josefin och isabell!

raindrops fallin' on my head

mmm.. det var ju ett himlans trevligt väder vi åkt på hörrni, eller vad säger ni? här i åmål har det varit grått hela dagen och regnat och regnat, och så har det regnat lite till bara för att jävlas med en. men om man säger såhär, eftersom jag pluggat hela dagen har det inte rört mig i ryggen då jag vart tvungen att va inne hela tiden. menmen, what to do liksom..

plugg har det blivit som sagt. sedan har jag & linda gått på jakt efter den nya kurslitteraturen till estet-kursen som börja om cirkus två veckor. behöver bara köpa 3 böcker och har fått alla för runt hundralappen så man kom billigt undan hehe! ska bli riktigt kul att börja med estet-kursen då jag bara hört bra grejer om den, härligt! ingen tenta på den heller så inga tentor på hela första terminen, inte illa pinkat det haha.

åker tillbaka till karlstad sent imorgon kväll igen. saknar mina tjejer.

näsan i böckerna


jorå. detta är vad jag har spenderar denna dagen med. min observationsstudie som ska opponeras på fredag. nice känns det.. äsch, jag är snart klar har bara lite egna reflektioner och slutsatser kvar att dra. och lite finslipning. slutsatserna blir det imorgon och finslipning på torsdag och fredag. därimellan litteraturstudien, min störstan skräck just nu. fyyy..

pussycat dolls - i hate this part

klicka HÄR för att se videon till pussycat doll's nya singel.

gina tricot goes nätshop

japp. var ju snack om detta redan i början av våren då man fick höra att gina tricot skulle öppna sin nätshop under kommande höst. trodde inte riktigt att det skulle bli av men tji fick jag.

har inte koll på vilket exakt datum som shoppen slog upp portarna men nu är den öppen i alla fall. jag tycker det är riktigt bra med en nätshop eftersom gina tricot i min mening är lite dåliga på att ha alla de plagg som finns på hemsidan i alla affärer. sådant tycker jag är bullshit liksom. nu slipper man dock detta förhoppningsvis!

lite fakta om den nyöppnade nätshopen:
- frakten kostar 34, 90 kr och den är densamma oavsett vart i sverige man bor, och oavsett hur mycket man beställer.
- returfrakten är också den på 34, 90 kr.
- 14 dagars returrätt.
- än så länge går det bara att betala med kreditkort.
- smycken och underkläder returneras ej.
- leveranstiden är på 2-3 arbetsdagar.
- kläderna skickas via posten.

nu väntar vi bara på att forever21 och topshop ska fixa svenska hemsidor så man slipper sådan hiskelig tullavgift och onödigt dyr frakt. tycker att detta inte vore så jäkla omöjligt för topshop eftersom den butikskedjan redan är ordentligt etablerad i sverige.

beyonce - single ladies

beyonce's nya singel, enjoy!

if i had a million dollars











turkos miniklänning med halterneck från
catherine malandrino/netaporter.com för 255 euro.

hoppsansa

var ju tänkt att det skulle blitt studenttorsdag arena i torsdags. till arena blev det ju inte, inte för mig i alla fall haha. sofia fick liiiite för mycket att dricka så hon fick snällt hoppa över arena.. eller ja, jag fick för mig att jag INTE ens ville följa med in och sitta på en stol med ett glas vatten. så jag tog en taxi hem efter tusen år av velande fram och tillbaka. menmen så kan det gå.. tss.. ibland blir jag så trött på mig själv.

nu är jag i alla fall hemma i åmål över helgen. har jobbat på ICA idag.. åker nog tillbaka till karlstad imorgon kväll eller på måndag förmiddag. vi får se.

sista dagen på praktiken..

.. var det igår, tisdag. usch det var inte roligt att säga hejdå till dom små gullungarna. fick en massa pussar och kramar från barnen och present från personalen. jag har verkligen stormtrivts på min praktik och ville verkligen inte sluta! det gör ont i hjärtat av vetskapen att jag inte ska tillbaka förrän vecka 20.. och det är otroligt långt dit.. men så är livet..

förutom allt jag lärt mig under dessa tre veckor tar jag även med mig vetskapen om att jag nu är helt säker på att det är detta jag vill jobba med i mitt liv. det här är helt rätt!

tillbaka från VFU:n, dag ett

jahaja. då vart man tillbaka efter praktiken då.. 3 veckor har gått så sanslöst fort.. och vad har jag gjort annat än vart på praktiken? typ ingenting.. göteborgsresan var väl det största typ. vilken tråkmåns jag är haha.

föreläsning prick klockan o9.oo imorse.. tråkig föreläsning var det så det var ingen bra början på skolveckan direkt. men men.. vad göra.. när jag slutade vid tolv åkte jag direkt ner till stan och handlade lite. strumpbyxor och en vända på systemet blev det.. tycker dock att absolut ingen alkoholhaltig dryck är god längre så vart aningens frustrerad när jag traskade runt där inne. det som till slut fick följa med hem till mig var körsbärsvin, två flaskor cube med persikosmak och mintu. ah jag vet inte jag..

sedan jag kom hem har jag suttit med min observationsstudie som jag genomförde under min praktikperiod. den ska redovisas och reflekteras kring så det är det som jag sysslat med de senaste timmarna. nu ska jag strax hoppa in i duschen och sedan blir det uppackning av väskor och påsar från åmål.

imorgon blir det föreläsning igen och sedan VFU-uppföljning. mer pillande med observationsstudien efter det och på kvällen vankas det studenttorsdag arena, göttans det! lilla linda kan inte hänga med så jag sällskapar med isabell & camilla.

okej, denna verkar skitrolig

anne hathaway och kate hudson är med i en ny komedifilm som heter bridal wars. klicka HÄR för att se trailern.

back in karlstad

yes. har pluggat sedan jag kom hit för typ 2,5 timmar sedan. blir mer sådant ikväll. nu blir det träning, balans kauif.

uppdaterar mer senare. see ya!

huvudröra




idag är en riktigt dålig dag för mig. vet inte varför det blir såhär ibland men jag är verkligen hur jävla ledsen som helst alltså. kan inte sätta fingret på varför direkt så det är sjukt frustrerande.

ska dock säga att jag har haft en otroligt mysig helg i alla fall!

tur att det finns bra människor

klicka HÄR.

ooh, money money

DENNA vill jag ha..

hej hopp nu åker vi till göteborg

det blev inte många timmars sömn det för min del.. hmm.. jaja. vad göra vad göra åt detta nu. inget.

har gjort mig iordning och packat klart nu och sitter och väntar på andreas så man kan åka. väldigt lätt packning denna gången så det blidde lilla rullväskan idag hehe. har med mig kameran så får hoppas att jag orkar ta ett par bilder. datorn följer med den också så det kanske blir ett inlägg eller två här på bloggen.

alltså, bio och middag ute idag till att börja med. fika med stina imorgon eftermiddag/kväll. the rest is still unwritten..

sent är det men trött är jag inte


jag har en tendens att ställa till det för mig själv. istället för att försöka härda ut i tröttheten när jag jobbade förut så hällde jag i mig massa kaffe på rasten. smaaaaart sofia.. nu är jag speedad som en duracellkanin och det tokstressar mig eftersom det bara är några timmar tills jag ska gå upp igen och åka till göteborg..

nepp. det får helt enkelt bli dubbelt så mycket kaffe imorgon förmiddag haha.

spontanitet när den är som bäst

jag och andreas fick ett litet ryck igår eftermiddag. vi bestämde oss för att vi skulle åka till göteborg under helgen.. har bokat en natt på gothia towers (första gången för lilla mig..) mellan lördag och söndag. en liten miniweekend sådär. trodde absolut inte att det skulle finnas något ledigt rum två dagar innan men det är väl lågsäsong nu så det fanns allt rum lediga!

åker vid åtta imorgon bitti och åker väl hem efter sex på söndag kväll. tar bilen iaf.. orkar inte riskera att hamna på ett försenat SJ-tåg. dom verkar ju ha lite problem med att hålla tiderna nuförtiden.. om man tar bil behöver man ju inte passa några tider heller så det blir perfa det.

på lördag kväll blir det bio på bergakungen, i deras VIP-salong haha. där inne finns 44 platser med extra breda fotöljer i skinn som man typ halvligger i, extra benutrymme, en egen bar. läsk och snacks ingår i priset.. kostar 190 kr/person vilket är skitdyrt men va fan, man lever bara en gång. filmen vi ska se är rallybrudar, tror den är skitkul haha..

efter bion blir det mat på chez amis vid halv nio.. sen är det inget annat planerat övrig tid i göteborg utan då gör vi vad vi har lust med. naturhistoriska muséet och universeum ska dock hinnas med, det var ett par år sedan man var på dom ställena.

är inte direkt på något shoppinghumör utan ska bara ha en vintermössa hahah.. sen får vi se men det blir nog inget större. är inte direkt en shoppingresa vi åker på utan tänker bara ta hand om varandra ett tag. ska bli underbart!

pussycat dolls - whatcha think about that

klicka HÄR om ni vill se videon till pcd's nya singel "whatcha think about that".

fina grejor

ett par av de souvenirer jag fått på förskolan. hihi!

where did that come from?


okeeey.. vart kom det där äckligt snygga håret ifrån? peruk månntro?
bilden är från inspelningen av videon till "womanizer".

tick tack


har gått och köpt mig en ny klocka jag.. hade en svart axcent-klocka med brett band förut.
men så har bandet gått sönder så då blev det till att skaffa en ny. denna skönheten köpte
jag från asos.com för 280 kr: ett väldigt överkomligt pris!

same old same old

everyday, 7 takes of the same old scene 
seems we're bound by the laws of the same routine
gotta talk to you now 'fore we go to sleep
but will we sleep once I tell you what's hurting me

vilken planet kommer du ifrån tjejen?

alltså. först menar bruden att våldtäktsoffer ska betala sina egna läkarundersökningar, sen hela abort-grejen.. och nu DETTA. jag tror på allvar att hon är lite knäpp den där alltså..

i'm yours, cover

är egentligen äckligt trött på denna låten.. men när man hör den på
det här sättet så är den lika underbar igen!

hillary duff - reach out


ordinary day

har inte mycket spännande att dela med mig av idag inte kan jag säga.. sedan jag vaknade imorse har jag suttit och pluggat. har inte velat stressa för mycket med den här litteraturstudien jag ska göra, så har egentligen inte gjort så mycket sedan jag började med VFU. nu är jag dock mitt i VFU-perioden och tyckte att det var lägligt att sätta igång igen. så det har jag gjort idag.

utgång blir det inte ikväll i alla fall, det är ju tråkigt men känner inget direkt behov av att gå ut heller så. är rätt sliten efter all tid på förskolan hehe.. dock är jag partysugen ut i fingerspetsarna så när vi är tillbaka i karlstad får det verkligen bli utgång så fort tillfälle ges (en liten pik till isabell, camilla och linda.. tss..). får hoppas på det i alla fall!

sitter och läser massa bloggar nu då jag har pluggat färdigt för dagen. gött som fan. skulle egentligen åkt ner till biblioteket och suttit där och pluggat men de har ju fan så dåliga öppettider där så jag sket i det helt enkelt.

PCD: doll domination

jag gillar verkligen pussycat dolls, tycker att dom gör riktigt dansvänlig och läcker musik. samtidigt som de dansar som jag vet inte vad.. tycker att dom är jätteduktiga! därför tycker jag också att de förtjänar att få jobba med riktigt bra låtskrivare och producenter. deras nya album har kommit ut nu.. och ja.. de har inte fått jobba med riktigt bra låtskrivare och producenter. för i stort sett hela plattan suger..

jag tycker det är pinsamt att albumet är så dåligt för jag är övertygad om att de kan göra otroligt bra musik, bara de får verktygen till det.

albumet heter doll domination och kom ut den 23 september. det är ett album på två skivor med 16 låtar på den första och 8 på den andra.

BÄSTA SPÅREN:

- when i grow up
- bottle pop
- elevator
- i hate this part

miss independent ..

nyss hemkommen från en sväng på stan med mamma. var inne på livets krydda och köpte lite löste, ett med kanelsmak och ett med blåbärssmak. supergott! har inte tyckt om te förut men nu har jag lärt mig, precis som med kaffet hehe.

var inne på ICA och köpte en jäkla massa grönsaker + lite andra olika te-sorter. här ska drickas haha! hämtade även ut migg paket från lindex webbshop, var inget direkt spännande i det bara ett par svarta stuprör eftersom mina svarta sådana från fornarina (som var mina favoriter..) är spårlöst borta. hittar dom verkligen inte någonstans alltså.. jävligt surt eftersom jag betalade 1000 kr för dom. aja..  så blir det ibland.

fått skitbra omdömen från min handledare på VFU:n idag också.. hon tyckte att jag var fantastisk och att det var som att jag aldrig sysslat med något annat än jobbat med barn. kännas hur bra som helst att hon uppskattar det jag gör, och jag tackar dansen som gett mig ovärderlig erfarenhet med att jobba med barn.


i.d bare escentuals

okej. jag anser mig besegrad. förut var jag ytterst misstänksam och kritisk till hela den här grejen med mineralsmink, tyckte typ att det kunde suga lika mycket som de flesta andra smink gör (när jag använder dem iaf..). men det här med i.d bare escentuals.. ja vad ska jag säga?

jag är helt extas över hur bra detta smink faktiskt är! trodde absolut inte att foundation i puderform skulle täcka någonting men det gör det fanimej. faktiskt bättre än den flytande foundation jag hade innan (som faktiskt är från shiseido och kosta  400 kr flaskan typ..)  och det var jag inte beredd på. foundationen funkar även som concealer, och det är då fan den bästa concealern jag provat.

mineral veil-pudret är sanslöst bra det med. eftersom jag har en hy som protesterar högljutt mot alla puder (utom no7, men det går ju inte att få tag på i sverige) trodde jag inte att något skulle funka.. hade i stort sett gett upp hoppet.

så, om ni funderar på att prova i.d ni med, gör det!! även fast ni inte köper det på ebay för en billigare penning utan köper det dyrare kommer det ändå vara värt varenda krona, i promise you.

onsdag, mitt i veckan

fy fan vilket jävla väder.. när man spenderar dagarna på en förskola får man stå ut med att vara ute på eftermiddagarna + ibland eftermiddagarna OCH förmiddagarna. och detta gott folk kanske inte låter som någon big deal i era öron, men jag gillar verkligen inte att vara ute och greja. jag föredrar att vara inomhus där det är varmt och skönt hehe.. enda gångerna jag gillar att va ute är när man ska promenixa en bit. då är det gött som fan!

men inte en dag som denna.. kallt, blåsigt och regnigt. det märks verkligen att det är höst nu. jag förknippar alltid hösten med skola av någon anledning. vilken tur för mig då att jag faktiskt går i skolan nu haha.

nyss hemkommen från VFU:n nu i alla fall och det är sannerligen gött att få vara inne haha. i eftermiddag blir det plugg för min del; ska göra min powerpoint om min VFU-plats och fortsätta lite på mitt litteraturarbete, som jag för övrigt tycker är så JÄVLA TRÅKIGT. fy fan.. men det måste la göras.

gjorde min första utav 4 observationer idag och det gick jättebra. det händer en hel del på 5 minuter faktiskt. tur att man inte ska sitta i 1o minuter det hade blivit för mycket.

by the way, idag tog vid kort med hela förskolan. haha det var gött längesen man radade upp sig på det sättert och placerade ett påklistrat smile i ansiktet. jag gillar inte sånt där.. men eftersom man är tillsammans med barnen nu så är det ju såklart lite roligare. jag avgudar mina killar & tjejer jag umgås med hela dagarna!