hejdå blogg.se

nu flyttar jag min blogg till den här adressen: HTTP://WWW.SOFIJAABLOGG.BLOGSPOT.COM
ni som följer mig med hjälp av bloglovin' kommer få en knapp som fixar så ni kan följa den nya bloggen istället.
knappen läggs upp på den nya bloggen. hoppas ni följer med!

måndag i karlstad

jahapp. så var det måndag igen då.. tillbaka till vardagen är ett jaevligt bra uttryck hehe. idag började en ny kurs för min del, "barn och ungdomar i samhället" eller BUS-kursen som den så fint heter bland oss lärarstudenter. en lagomt fruktad kurs är det, så jag kommer nog ha en del att stå i de kommande veckorna. menmen, fixar man naturkursen så fixar man väl denna också hehe.

så imorse var man tvungen att infinna sig i skolan igen. trevligt de.. jag & martina satt mest och tjötade med varandra istället för att lyssna på läraren. fick skäll för det också.. hahaa, hoppsan kerstin! lunch i gläntan blev det sen och efter det tillbaka till klassrummet. jag & lina satt och spelade hänga gubbe istället för att lyssna på läraren. här visar man ingen respekt för läraren då haha.. tss..

nu är jag hemma igen dock och håller på att uppdatera denna bloggen som gått på sparlåga de senaste dagarna. sorry sorry.. men det kommer!

ikväll blir det träning för min del. och för linda & camilla.. ska bli gött att komma igång med det igen nu. har varit något varje vecka nu i flera månaders tid. irriterande är ingen överdrift..

imorgon är jag ledig från skolan. ska dock hinna läsa lite bok innan det.. men tänkte försöka städa lite här hemma imorgon. blir en sväng på staden med lina också. jag ska köpa en blommig kjol som jag sett på ginatricot och pillat på i två veckor nu. kostar bara 199 kr så jag köper den nog! blir mer städning och plugg när jag är hemma sen igen.

resten av veckan bjuder på mera plugg & skola. träning.. partyy på torsdag eftersom sötaste martina fyller år då, äntligen 20 liksom. ska med henne in på systemet på eftermiddagen där, premiärturen för den bruden haha. sen blir det glada ankan på kvällen.

på fredag blir det filmkväll igen. MYS!

får även reda på resultatet från PES-tentan någon gång under veckan. vaddå nervös liksom.. iiiih..

helgen blir lugn skulle jag gissa på. måster verkligen ha en nykter helg nu alltså.

och förresten..

min blogg är ingen jävla klagomur, okej? har fått en del spydiga/arga kommentarer från anonyma personer den senaste tiden. har ni något att säga kan ni säga det till mig direkt. lämnar ni kommentarer som anonyma så vågar ni ändå inte stå för det ni säger, och då finns det ingen som är intresserad av att höra vad ni har att säga. capish?

thursday night, ooh what a night

tentan klarade vi galant hela högen! gött som fan kan jag säga.. nu är det bara att vänta till den 3/4 då vi får resultatet för huvudtentan som vi gjorde för två veckor sedan idag. DET känns nervöst kan jag säga. men i alla fall skönt att ha allting annat godkänt och klart liksom.

nu har jag precis gjort mig iordning för denna kvällens äventyr. ska till arena och/eller glada ankan med martina! fira att kursen är slut typ, gött de! åker la till henne om en timme ungefär. sen kör vi!

kvällens outfit: ljusa trasiga jeans från topshop, svart linne & svart spetstopp från ginatricot.

torsdag i karlstad

torsdag idag. officiellt sista dagen på denna kursen! kan inte säga hur skönt det känns faktiskt.. idag skriver vi flervalstenta på bill bryson's "en kortfattad historik över nästan allting". en tegelsten till bok.. som tur är blir det bara 30 frågor, gött de i alla fall.. har en halvtimme på oss nu på förmiddagen. ska iväg till skolan med camilla nu om en stund och förbereda oss litegrann. sedan kör vi!

blir en sväng till staden efter det, behöver en vända till systemet och ta ut pengar och lite sånt. för ikväll blir det ferre igen! jag & martina ska fira att kursen är äntligen är slut med lite alkohol och en massa dans på arena/glada ankan. kul som faen!

övernattar hos martina då det är så djävulst dyrt att åka taxi hem själv (går inga bussar på torsdagsnätter..) så jag får låna den tösens soffa. sen blir det donken på fredag för oss, gott! ska fika med marielle under dagen också, ska bli trevligt! sen blir det hem till linda och kika på let's dance-finalen. en heldag med andra ord!

lördag blir det fest igen. stackars min lever.. haha!

återspegling

en dag vaknar man upp och känner knappt igen sig själv..

technical error - igen

skulle koppla upp mitt internet som vanligt imorse och märkte då att jag inte fixade det. hände absolut ingenting alltså.. fick panik som vanligt och trodde att det var mitt åbäke till dator som sabbat bredbandet. nu är det dock fixat efter ett samtal till tele2-supporten! men jag blir så trött.. det här mobila bredbandet är det sämsta någonsin!

måste VERKLIGEN ta tag i min dator nu alltså.. måste installera mitt extra RAM-minne igen (har dock bokat tid hos dator-butiken på frödingshöjd för det, så någonvart har jag allt kommit hehe!). sen måste jag lägga in windows xp igen för det är helt cp nu sedan den var på reparation hos HP i julas..

kan man ha mer otur än mig eller? jag tror inte det va.

pics förfest & glada ankan - 21/3 '09


ellen & petra är på G!



winnerbäck var det här ja! emma har en väldigt
skön stil när hon sjunger hehe..


glajjorna är på ja!


petra & ellen!


måste ha vart nått väldigt kul som sades hehe..



lilla linda kom även på besök till oss, gullehon! jonas ville
vad med på kort han med haha..


lina & jonas på glada ankan!



lina har en blogg..

..och HÄR är den!

glada ankan 21/3 - '09

lördagskvällen var en riktig höjdare! har vart bortskämd med riktiga höjdarkvällar de senaste veckorna, det är lyx det! inledde kvällen med att kila hem till lina där det var en massa trevligt folk. kul att träffa nytt folk liksom, det är det bästa det! dricka, chips, sång, musik och påhittande av kvällens uppdrag var det som försegick. kul!

jag hade som uppdrag att när jag står i baren vända mig till en okänd person och säga:
"jahaa, och när ska jag få tillbaka dom där 100 kr som du lånade av mig förra helgen?".
tror ni jag slutförde uppdraget? svar: nee, det gjorde jag inte haha.. som vanligt! men tror inte det var någon som lyckades med sitt uppdrag hehe, spårade ur lite det dära.. lina, var det någon som skötte sitt?

var tänkt att vi skulle till nöjesfabriken, som alltid. men det slutade med glada ankan till slut, och det är jag glad för. kul ställe! aldrig vart där förut förutom och ätit mat.. men dit får man allt gå igen tycker jag!

håll på att missa bussen också.. lina går och ska kika när nästa buss går och ser att nästa buss går om 4 minuter. gissa om vi fick springa eller? haha. men vi hann!

inne på ankan var det jättekul, dansade och velade i baren med bartendern om vad jag skulle köpa haha. TROR det blev en rosa pantern eller en white russian. trååååk! jaja..

senare präglades kvällen av arga ord & arga blickar. så himla onödigt och blir så ledsen av att det blev sådär.. fy faan.. men jag är inte den som tar skit från haters liksom. no way! så då säger man ifrån. och OM jag gjorde det haha, oh my god.

kvällen slutade på linas hallgolv där jag hade en mycket givande diskussion med lina & jonas. jag var arger och butter haha.. hann även med ett telefonsamtal med martina också, detta kommer jag icke ihåg men visst jag pratade alldeles säkert med henne haha.

måndag i karlstad

trött som aset imorse alltså, precis som alla andra måndagar haha. upp tidigt i alla fall då jag skulle infinna mig med studiegruppen då vi skulle ha redovisning av grupparbete idag. inleder det hela med att vi kommer försent och fick lite skäll haha, men så kan det gå. redovisningen gick braa den!

sen hade vi rast i typ 3 timmar så jag, camilla, malin & martina hängde först i selma och sedan gick vi till gläntan. käkade inköpt lunch och pratade mest om nollningen. vi börjar bli lite fundersamma över varför det inte händer något vad gäller det området. när kan man anmäla sig liksom? tycker det går förjaevla segt alltså.. men det visar sig säkert inom kort!

sen vart det slutdiskussion för denna kursen. mycket givande.. not.. nu är det bara en grej kvar av denna kurs och det är på torsdag. sedan kör vi på nästa kurs igen, sista för läsåret!

nu sitter jag hemma och har precis hjälpt lina med att fixa lite med designen på hennes blogg. dock har blogg.se ändrat CSS-koderna som faan vilket gör mig lite förvirrad.. men lite lyckades jag ordna till i alla fall.. kanske borde ta en titt i webbdesignböckerna från gymnasiet igen? maybe.

resten av dagen händer det inte mycket. ska bara ta det lugnt och fortsätta med läsandet av min bok. sen blir det step med linda ikväll, nice!

arga leken

fick en kommentar om att videoklippet inte funkade, tack linda!
såhär kommer det igen då. som sagt, lina & jonas kör arga leken. så himla kul
när de andra försöker få lina att tappa koncentrationen. enjoy!


en låt

gårdagskvällens bästa låt: lars winnerbäck - kom änglar

saturday night, ooh what a night

ikväll är det fest igen! tror bestämt att det är fjärde gången på tre veckor, haha.. här gäller det att passa på när tillfälle ges. men det gillar vi! ska snart iväg bort till lina där hon har sina kömpisar hos sig. ska bli nice att träffa petra igen, det var ju ett tag sedan tyvärr. blir väl förferre hos lina kvällen lång och sedan klackarna i taket på nöjesfabriken.

har inte fått mycket gjort idag inte.. lite fika och lite annat pyssel har det dock blivit. låtsades att jag var rik och köpte lunch på pressbyrån, ciabatta med salami & brie. men det var jaevligt gött!

kvällens outfit får ni icke någon bild på denna gång tyvärr. men jag har mina svarta trasiga jeans från ginatricot (äääälskar dom!). sen har jag svarta spetsleggings från veromoda, vitt linne från ginatricot och över det en likadan topp som jag hade på mig förra helgen fast i hallonrött. armband och hoops till det. skor? hmm, det blir nog ljusbruna kilklackar från hm som jag blivit lite kär i.

ett litet charmtroll


tiger!

tillbaka i karlstad

kom tillbaka till karlstad nu för en liten stund sedan. gött som faan! resten av kvällen ska spenderas i horisontalläge framför en film med trevligt sällskap, det är ett rätt bra sätt att spendera en fredagskväll det hehe.

imorgon blir det lugnt. ska väl hinna plugga lite hoppas jag.. sen på kvällen blir det fest igen! det har blivit ett par utgångar nu de senaste veckorna haha. lilla lina har lite kompisar som hälsar på hos henne denna helgen så det blir till att festa till det tillsammans med dom. blir väl nöjes som vanligt, det gillar vi!

på söndag blir det mer plugg för min del. har redovisning av grupparbete på måndag förmiddag så här ska slipas på talet hehe. efter den redovisningen är det bara en grej kvar att bli av med på denna kursen, sen är det schlutt, gött de! sen börjar nästa kurs nästa måndag. sista kursen för läsåret!

nee nu blir det film!

fredag i åmål/karlstad

idag är det fredag och idag åker jag hem till karlstad igen. gött det! blev som vanligt väckt av hunden imorse, han tyckte nog att jag var tråkig som bara ligger och sover hehe.

nu håller jag på att packa lite och sådär. ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning. ska ner till stan en sväng sedan och fika med mamma, tänkte även hoppa in på ica och hälsa på lite gamla arbetskompisar. kolla så dom sköter sig hihi! sedan blir det att hoppa på tåget till karlstad igen.

har lite disk att ta hand om när jag kommer hem sen blir det filmkväll för hela slanten. trevligt värre!

torsdag i åmål

en vecka sedan tentan är det idag. gött som fan kan man ju säga hehe!

är i alla fall i åmål nu. tog ett tidigare tåg hem igår så då blev jag en hundralapp fattigare.. men jag hade ingen lust att gå hemma i lägenheten och inte göra ett piss så jag åkte hem istället. gårdagen spenderades med familjen och hann även med en liten prommis med tiger. snällare hund får man leta efter alltså!

gick inte och la mig förrän ruskigt sent så idag är jag sliten. blev väckt av tiger som ville gosa klockan kvart över åtta imorse också haha! nu kanske jag har vänt på dygnet hoppas jag.

har precis hjälpt lina med designen på hennes blogg och nu sitter jag och försöker tycka om "hope & glory", vilket går sådär. har fått igång spotify på denna datorn nu också, najs det!

resten av dagen blir det inte många växlar. ska väl hinna plugga lite hoppas jag. annars blir det inte möe grejer alls idag. är på dåligt humör känner jag.. faaan.. men jag vet ju varför.. * suck *

...

but all the miles that seperate, they disappear now when i'm dreaming of your face
i'm here without you baby
but you're still on my lonely mind
i think about you baby.. and i dream about you all the time


onsdag i karlstad

uppe med tuppen idag kan man ju säga. mötte upp camilla & linda klockan tjugo i sju imorse. vad skulle vi göra? joo, vi skulle iväg och träna. första gången i mitt liv som jag gått upp så tidigt för att träna. det var jobbigt att ta sig upp kan jag säga.. men sen gick det la bra. är jäävligt nöjd med mig själv nu dock när jag har kommit hem. * klapp på axeln *

nu ska jag möta upp camilla igen om en stund och kila iväg till skolan. har lite grejer med grupparbetet som måste göras klart innan alla i gruppen åker hem till sig idag.

åker med tåget till åmål klockan sju ikväll, så är hemma till åtta. blir inte många växlar i resten av den kvällen kan jag säga.

på torsdag ska jag inte göra mycket heller. träffa hunden.. bara ta det lugnt. på fredag ska jag ut på stan i lilla åmål tänkte jag. hälsa på på ICA, till systemet och sen en sväng i lite affärer. har inte vart på stan i åmål sedan jul.. tror inte det hänt så mycket dock haha men.

tisdag i karlstad

började denna dag med att försova mig, joo jag tackar jag. smidigt värre. där är resultatet av att jag låg och vred mig till klockan halv tre inatt.. MÅSTE vända tillbaka dygnet nu alltså. detta går inte alls.

var i skolan hela förmiddagen och en bit in på eftermiddagen och jobbade med grupparbetet. fick mycket gjort idag så jag är nöjd! käkade lunch i skolan idag också, det var ett tag sedan det.

nu har jag precis kommit hem från att ha varit och handlat på coop med camilla. det är så himla kul när allt hemma tar slut precis samtidigt.. ajaa, nu är det handlat i alla fall.

imorgon blir det skolan igen större delen av dagen. sen åker jag hem till åmål på eftermiddagen. ska bli skönt att komma hem lite! blir dock ingen större tid jag stannar där, är tillbaka i karlstad på fredag eftermiddag. har lite ärenden att göra + ska träffa la familia igen. det var ett tag sedan! mamma & pappa är hundvakt åt farbrors lilla hund tiger också, ska bli så mysigt att träffa honom! hihi!

resten av dagen ska jag först träna, sedan packa och sedan plugga lite.

att identifiera sig i en bok

utdrag från malin sävstam's bok när livet stannar:

"Sorgen tar sig tyvärr helt absurda uttryck i min relation till Någon och jag inser att jag provocerar fram smärta genom att bete mig idiotiskt.

Då och då kan jag ikläda mig en vuxen kostym och se hur destruktiv jag är. Min elakhet och vassa tunga riskerar att skära sönder det vi gemensamt har hittat. Jag kan bara likna beteendet vid en 13-14-årig flicka som skär sig i armen eftersom den smärtan är lättare att bära än smärtan som finns inombords. På samma sätt som den unga flickan förklarar att det är skönt att se blodet rinna kan jag känna att det är skönt att bli ledsen när jag har provocerat Någon och vi bråkar. Det är som om jag vill skada mig själv.
"



så himla passande ord..


måndag i karlstad

tillbaka till verkligheten då. efter ett veckoslut och helg av festfestfest var det sjukt motigt att gå upp i förmiddags och sen gå till skolan. hade egentligen föreläsning på morgonen men skippade den eftersom tentan är över och det som återstår inte har något med kursboken PES (den engelska boken ni vet som jag klagat över hehe..) att göra. sagt och gjort. inledde grupparbetet med studiegruppen idag, vi ska prata om energi i hemmet, typ om uppvärmningssystem och sånt där tråkigt. men det blir nog bra!

var hemma vid tre. sedan dess har jag hunnit med lite av varje. käkat, kollat på tv, hängt på msn, sms:at. hann även städa lite smått.. många bäckar små! har snart läst ut malin sävstams bok "när livet stannar" och den är så himla bra alltså! fick hem den på posten i torsdags och sedan dess har jag läst lite varje dag. ska börja med khaled hosseini's "tusen strålande solar" efter denna.. det är samma författare som skrev "flyga drake" som jag läste i skolan i höstas. ska bli spännande!

kom hem från en långpromenad med linda & camilla för en liten stund sedan. har legat och läst sedan dess.. resten av kvällen blir det cityakuten och sedan project runway.

lördagskvällens bilder

det blev inte många alls men här kommer dom i alla fall! måste bli bättre på att ta kort..


kvällen till ära såg jag ut såhär. svarta trasiga jeans från ginatricot.
spetsleggings från vero moda. topp från vero moda och paljettväst
från ginatricot.


lina i djup konversation med andra gäster hehe!


beatrice & camilla är på festhumör!


party!


lina igen + lite folk!

tentafirande 15/3 - '09

gårdagen var helt galen! började firandet vid sex-tiden hemma hos lina tillsammans med henne & camilla. snackade massa skit, lekte med lowis och kikade lite på melodifestivalen. av någon anledning bestämde jag mig för att film tv:n när E.M.D körde, zoomade in på danny hela tiden haha.

drog vidare till jakthornsgatan vid halv tio-tiden. möttes av SJUKT mycket folk i en lägenhet inte mycket större än min. nåja, lite större var den nog.. men ändå! galet mycket folk.. träffade lite folk från nollningen som det var kul att se igen! kära återseenden. satt mest och tjatade med lite olika folk hela kvällen. kul det! skällde ut richard också för att han spelade dålig musik, haha det är jag i ett nötskal det!

lina skadade sig stackaren, på en glasflaska. snacka om otur liksom!

drog efter många om och men ner till nöjes med lite nytt folk. tappade bort mina brudar på vägen tyvärr.. var väl på nöjes till lite innan stängning. kul det! hängde mest på stora dansgolvet.

tog bussen hemåt lite efter två. lyckades även denna gång få mig en sittplats, var så jaevla nöjd haha! en riktigt bedrift kan man kalla det för hehe.. jaevlit soft att sitta ner hela resan hem. vardagslyx var det ja! (R, klart jag tar med detta i bloggen, höhö!)

vet inte riktigt när jag var hemma men så sent var det inte i alla fall.. somnade inte förrän klockan var närmare fem vilket kändes när man vaknade kan jag säga hehe. har legat i sängen hela dagen, bokstavligt talat. men det är gött det på en söndag! tog mig ur sängen vid sex ungefär. sedan dess har jag käkat så himla mycket mat, skithungrig! suttit lite på msn och sms:at med lite trevliga människor. sitter och kikar på söndagsfilmen på trean nu, soft!

bilder från kvällen kommer.

anonyma kommentarer

ledsen läsare, jag tycker inte det är så kul med anonyma kommentarer. skriva era namn istället, möe roligare!

ett ord:

vaaaaaaaaa?


(schlagern alltså..)

parteeyy tonight

nu sitter jag hemma hos lina. är här tillsammans med camilla, förfestar lite inför kvällens bravader! lite sleten efter torsdagens äventyr men nu kör vi igen! imorgon ska jag va bakis. hare gött!

fredag i karlstad

har sovit bort i stort sett hela dagen idag, haha hoppsan.. trött som asset släpade jag mig dock upp vid fem typ. hoppade in i duschen och mötte sen upp camilla utanför mig. gick bort till erika på campus 2. var där med lite annat folk och kikade på let's dance.. har smällt i mig massa chips & dip nu, gött som fan! kom hem för en liten stund sedan. ska försöka vända rätt på dygnet inatt tänkte jag.. så det blir snart till att sova.

ska upp imorgon och fortsätta mitt lilla städ-projekt, sedan ner till stan för att handla lite. hem igen och städa mer. sen blir det fest igen! är bjudna på en tentafest/inflyttningsfest med lite folk från parallelklasserna. tror jag? hmm, aja återstår att se. innan det blir det lit för-förferre antingen hos mig eller hos lina. beror på om lilla lina tänkt hänga med mig & camilla ut, hoppas hoppas! annars blir det jag & camilla som kör klackarna i taket imorgon.

what do wear imorgon då? fundilerar fundilerar på mina svarta trasiga jeans från ginatricot, med spetstights under, vitt topp från vero moda & paljettväst från ginatricot. får nog bli det tror jag..

tjejkväll @ lina & li's + studenttorsdag 12/3 - '09

var iväg på en liten tjejkväll hemma hos lina & li igår kväll. spelade spel och drack god dricka. käkade chips och popcorn, och skrattade en hel del. spelade rappakalja och pratmakarna. och yours truly kammade hem vinsten i rappakalja, hehe! träffade några av li's kompisar också; jenny, elena & desiree. trevliga töser det där!

vid halv tio snåret bestämde sig jag & camilla för att vi skulle ta bussen ner till stan och gå in en sväng på arena. sagt och gjort.. tjatade till oss lina också hehe! efter mycket om och men. bussen ner till stan var totalfull, fick stå framme vid busschauffören liksom. mindre kul.. jaja..

in på arena. så himla dålig musik denna kväll så det blev bara en massa fuldans hehe. men kul som faan vart det i alla fall! drog dock hemåt vid ett då man tröttnade lite.

kom hem vid halv två cirkus och spenderade sedan ett par timmar i telefonen, alltid lika trevligt. kanske inte mest för mig hehe eftersom det är jag som står för underhållningen. men gött att få nyktra till lite innan man lägger sig, hehe.


här gäller det att lyssna noga! desiree och li hänger med.


elena och lina som inte ville va med denna gång hehe.


jenny & desiree.


sötaste bruden denna kväll. linas lilla blandraskatt lowis, gulligast på
denna jord!


lina & camilla som är inne i spelet.


elena & jenny!


camilla & lina på dansgolvet inne på arena, med två herrar som vi
inte vet vilka dom är hehe..


oskar med vän på dansgolvet.


tentan är skriven

kom hem från staden för en liten stund sedan. var med tjejerna och handlade lite dricka & annat smått och gott inför tjejkvällen ikväll.

tentan är skriven nu i alla fall. det var lättare än jag trodde kan jag säga. inga konstigheter egentligen, så jag kunde svara på allt. kan dock ha förlorat 3-4 poäng på någon uppgift som jag inte var säker på. är nöjd i alla fall.. godkänd blir jag nog ganska säkert. får jag VG så tänker jag aldrig mer tvivla på min egen förmåga.. mitt i tentan så kommer en tentavakt fram och säger att fråga nummer 5 (aka frågan som jag var osäkrast på) har utgått. kollar åt sidan på lina som ser lika glad ut som jag haha.. där hade man flyt alltså!

jag är nöjd.

new hairdo?

funderar på att ljusa upp mitt hår lite, såhär lagom till våren. lär bli en procedur dock då min nuvarande färg är så himla mörk. men med lite avfärgning och sedan slingor på det ska det nog gå. vad tycker ni om DENNA färgen? eller är den tråkig? tell me! you like?

dagen är här

jaa mina vänner, så vart dagen här då. skriver tenta idag tillsammans med lina, isabell, camilla, malin, martina och resten av gänget. känner mig så himla taggad liksom.. inte.. har tentatid mellan 8.15 - 11.15 och räknar med att i alla fall sitta två timmar. kul.. får inte i mig någon frukost heller så kommer väl va hur hungrig som helst när jag skrivit klart. usch jag vill inte detta! let's hoppas att jag ens kommer få skriva tentan då jag förlagt mitt kårleg = inte bra! men man ska tydligen få någon sorts stämpel på tentan sålänge, tur det för jag vill ju ändå skriva tentan nu eftersom man pluggat så mycket.

idag är första dagen sedan i söndags som jag sitter här utan min lilla pluggoutfit, alltså dansbyxor och hello kitty-tröja. känns gött att äntligen få se lite städad ut haha.

efter tentan blir det som sagt lite ärenden och sedan staden. får se vem jag får med mig som sällskap.. resten av dagen blir jävligt soft. tänker belöna mig själv med en liten godispåse senare också, gött de!

onsdag i karlstad

nu är pluggandet över så nu får det gå som det går helt enkelt. känner mig inte jättenegativ men inte särskilt positiv heller. vi får se hur det blir!

sitter hemma nu och slötittat lite på grey's anatomy och lyssnar på musik. har haft en riktigt dålig idag.. är mest förbannad på allt som är. usch.. så vad gäller det är jag otroligt negativ. är så mycket tankar som snurrar i huvudet alltså, får ingen ordning på någonting. vet inte vem jag är eller vad jag vill med någonting.. vad är detta liksom? veckan började ju så bra. saknar så otroligt många människor just nu, behöver alla dom omkring mig annars känns allt så himla svårt..

nåja, nog med neggotjafs för denna gången.

imorgon bitti & förmiddag blir det alltså tenta. då gäller det att fixa den! efter det ska jag först en sväng till kronoparken och hämta ut lite böcker + skicka tillbaka ettt paket från HM. sedan blir det staden, har lite ärenden att göra. får se om man får sällskap av någon av mina sötnosar..

imorgon kväll är det spelkväll med tjejerna hemma hos lina som gäller. hade först tänkt gå ut sedan men verkar inte som att någon av oss är särskilt sugna på det så det blir en hemmakväll, gött de!

fredagen bjuder inte på något särskilt alls. ska bara städa och tvätta här hemma. tänker inte ägna en blick åt några skolböcker, det är något som är säkert i alla fall.

lördagen bjuder först på ännu mer städning och tvätt. pluggar man till tenta bryr man sig inte om något vad ordning heter haha så det ser ut som det gör här hemma. tänkte rensa ur mitt stora åbäke till rumsavdelare i alla fall, då blir linda glad hehe..

lördag kväll blir det tentafest med lite nya människor, ska bli najs!





varför kan musik väcka så himla mycket känslor för? tror jag blir galen på detta  ...












stronger now than i ever was before..

back on top

hon är verkligen HELT FANTASTISK.

tisdag i karlstad - forts.

japp, idag har jag pluggat en massa igen. vilken överraskning liksom. kom upp riktigt sent idag dock så hann inte köra igång så himla tidigt.. imorgon ska jag dock vara uppe halv nio och köra igång direkt efter frukosten. hoppas kan man ju alltid göra liksom.. just nu känner jag mest att det får bära eller brista. tänker satsa på att bli godkänd, nöjer mig faktiskt om det är precis på gränsen haha. whatever.. blir det omtenta får jag snällt ta det i så fall. vet ju ändå vad som kommer med på den såå.

annars går livet vidare. pluggar asset av mig och lär får göra det nästa vecka också då vi har grupparbete + flervalstestet kvar. så är livet för lilla mig just nu.. annars blir det mycket tid på msn. har även fått en liten crush i youtube, finns sjukt mycket kul där ju haha. lättroad? jaa för faan. lyssnar en himla massa på den HÄR låten också, borde jag inte göra. menmen, coulda woulda shoulda.

när tentan är över på torsdag blir det fest för kung och fosterland samma kväll, thank god! sedan blir det även lite partyparty på lördag också. ska faan göra ett riktigt glädjeskutt när jag skrivit klart tentan alltså! LÄNGTAR SÅ!


tisdag i karlstad

status: pluggar.

movietime

kollat på två filmer idag. "love actually" och "mamma mia".
detta tycker jag är den bästa delen av filmen.


lördagens pics


lilla jag.


petter & joey med vänner.


lite annat trevligt folk!


camilla gillar sin bright, hihi!


isabell har fått låna någons brillor.


petter trivs i soffan.

näsan i böckerna

repetera repetera repetera. det är vad jag håller på med idag.. nu har jag lärt mig fotosyntesen för jag tror det är femte gången i mitt liv. känns sådär lagom kul alltså.. har hållt på sedan klockan var typ halv ett. tar en liten paus nu men ska snart gräva ner mig i papper igen. känns dock som att i princip alla kurskompisar är lika förvirrade och omotiverade till detta pluggande vi måste göra nu. det som är allra jobbigast för mig själv kan jag säga är att man inte vet hur mycket man måste kunna om varje avsnitt. visst, vi har fått instuderingsfrågor och inget annat än dessa kommer komma med på tentan. MEN, det kvarstår ju ändå detta lilla frågetecken kring hur uttömmande svaren på frågorna måste vara.

enligt källor som gjort tentan förut är det en väldigt liten procent som kuggar.. har även hört att det inte är så svårt som man kan tro. jaa, det är mycket man hört som talar för att det egentligen inte ska vara några problem att fixa tentan. hmm..

jag har fått VG på båda tidigare kurserna sedan jag börjat plugga, men jag kan ju säga att det inte riktigt kommer bli så fint med denna kurs haha. not that i care.. naturvetenskap ain't my thang. och har aldrig varit.

det blir alltså bara en massa plugg idag. känns lagom kul liksom. håller mig borta från msn & facebook samt har avstängd mobil. så om ni vill något får ni snällt vänta till kvällen.. kan inte koncentrera mig om jag vet att mobilen är påslagen, sjukt jag vet haha.

gårdagen bjöd inte på mycket vettigt. låg i sängen med datorn i knät hela långa dagen. jag bor nämligen på msn nuförtiden, vems fel kan det vara tro? haha. blev massa slö-tittande på tv:n och även sex and the city-filmen. nice!

det blidde fest igår ja

hann inte med mycket vettigt igår alltså. staden med camilla och sedan hem och göra sig iordning inför kvällen. traskade bort till isabell på campus vid halv sex. var tillbaka i min lilla lägenhet igen när klockan var två typ.

förfestade lite hos isabell först en stund. väntade på brudarna skulle bli klara med hår & smink. sen blev det en massa tjöt och hängande på youtube. kom överens att det eventuellt blir hockeymatch för vår del den 16 mars. då spelar färjestad sin sista match mot brynäs. dock verkar det inte som 7 matcher kommer behövas för färjestad att ta sig vidare.. så det kan nog bli match senare också, inte mig emot. ju senare i slutspelet desto bättre.

vidare till nästa förfest efter det. på campus vart annars hehe.. massa trevligt och nytt folk. även erika & petter som alltid är lika trevliga att träffa på! så himla fint par alltså!

förfesten var skitkul i alla fall. satt mest och pratade en massa strunt. hann skicka ett par trevliga & otrevliga sms också hehe..

kommer ej ihåg när vi drog till nöjes men fort som attan gick det i alla fall. halvsprang sedan till nöjes då det var så freakkin kallt ute alltså. fan vad jag är glad att jag hade med mig skobyte också, vill inte riskera att ramla lika illa som förra gången. hujjedamej.. man lär sig med åldern hehe!

var inte inne på nöjes så himla länge alltså. var inte upplagd för det denna kväll tror jag.. och inte camilla heller, så vi drog hemåt lite efter ett. rekord! var i så god tid till bussen att jag till och med fick mig en sittplats, det är vardagslyx i sin bästa form det, haha.

kom hem och gjorde mat (tackar gud för det kloka valet) i trosor och BH. tur att man har persienner neddragna haha.. sen satt jag med mobilen vid örat från 02-05, mmmjo. trevligt!

campus tonight

kom precis hem från en sväng på staden med camilla. var inne på lindex och köpte strumpbyxor och även en sväng inne på VILA, som precis som alltid har oförskämt mycket snygga kläder. gick en runda på systemet också och inhandlade lite go dricka.. blidde en lite längre fika på café royal också, gud vad jag gillar det fiket! gå dit om ni är i karlstad någon gång, mysigare finns inte. ville fika på wayne's i mitticity först, men det vågade inte camilla. fegisen där, haha..

käkade en kyckling & pesto-ciabatta så är mätt och belåten nu. är hemma nu och väntar på att camilla ska komma och hämta sin dricka som hon inte ville ha med på cykeln hehe. sen blir det att hoppa in i duschen och börja göra sig ordning. party på campus tonight, vi gillart! inte så smart kanske att gå ut så snabbt efter jag vart sjuk, men som camilla sa "alkoholen tar nog död på den sista bakterien i lilla maggen.." haha, så är det nog.

vad ska man ha på sig är en annan femma.. blir nog shorts ikväll.. eller nått..

lördag i karlstad

nu: bussen ner till stan.
ikväll: campusfest såklart!













kommer du ihåg? vi kunde skratta åt allt..

back on track

jorå, de senaste två dagarna har jag brottats med magsjuka eller någon sorts bakterie i magen. fråga mig inte vad det var för något.. i onsdags mådde jag SKIT och låg bara och grinade hela dagen typ (jag är så jaevla klen alltså.. tål faen ingenting haha..) och tyckte synd om mig själv. fick i mig någon mat alls nästan så min magsäck har väl krympt till storleken av en ärta nu haha. mätt på ingenting typ..

nu är jag dock nästan återställd och det har jag firat med något så trevligt som lite plugg inför kommande tenta. avverkar 3 kapitel idag så jag är mycket nöjd. det får räcka.. ska fortsätta imorgon då  jag tänkte gräva ner mig lite i fotosyntesen och andra trevligheter hehe. ser inte fram emot det om man säger så..

sjukligheten gjorde så att jag missade bion som tjejerna gick på igår. kul liksom, hade gärna velat se filmen.. jaja, får se den på något annat sätt maybe..

har alltså inte gjort ett skit på flera dagar nu, bott på msn & youtube typ eftersom det är det enda jag orkat göra haha. så nu får jag se till att skaffa mig ett liv igen.

finns inget bättre nu

vill ni höra något fantastiskt? klicka HÄR.

dyrgrip

förresten, HÄR är min nya bebis. 8,1 megapixel kamera - sug på den ni!

måns zelmerlöw - hope & glory

jag har ärligt talat väldigt svårt för denna låten. tycker faktiskt inte att han ska vinna.. blev så besviken när jag hörde den. så jäkla synd att denna killen inte får en bättre låt alltså, han är ju så bra.. då tycker jag faktiskt att e.m.d's låt är mycket bättre. trodde ALDRIG att jag skulle säga det.. om jag ska vara ärlig hoppas jag VERKLIGEN på att alcazar tar hem detta i år, deras låt är så jävla bra! dock tror jag att tävlingen redan är avgjord, med måns som vinnare. too bad..

the real thing









klicka HÄR för att se livevideos från britney spears turné-premiär i new orleans. det är verkligen skiiiitbra alltså! hon är så fantastisk. klicka HÄR för att läsa vad perez hilton har att säga om premiären.

viker mig dubbel

det här är absolut det roligaste som finns just nu. lika roligt varje gång!
klicka fram till 1:48 och försök sedan hålla er för skratt. prius-skämtet är förjävla bra.

studenttorsdag 26/2 - '08

här kommer lite bilder från utgången i torsdags.


martina är på g, sötnos!


martina agerar DJ kvällen till ära. stackars hennes
grannar alltså, haha..


malin fick sitta på golvet, hehe..


martina & lina är glada. har inte martina coola brillor?


ännu mer trevligt folk kom förbi!


camilla!


martina & lina igen. vad martina grejar med vet jag icke, haha..


partypeople!



klipp från circus-turnén

här kommer ett klipp från repetitionerna av britney spears nya circus-turné. ser så
jäääävla coolt ut alltså! hoppas hon inte sabbar detta nu..


once upon a time

sofia har varit gullig och lagt upp lite gamla videos från cheer-tiden. så himla roligt att se det igen alltså! på den här första videon tävlar i på DM hemma i åmål. vet inte riktigt vilket år detta var, hmm 2004 kanske? gamla var vi inte i alla fall. den här tävlingen vann vi faktiskt, då vi tävlade i par. gick vidare till SM i cheerleading och tog då ett silver, helt oväntat. vilka minnen.. dom kickarna satt där dom skulle dom haha! den killen som följer oss bakom hela tiden kallas för spotter, han ska kolla så någon av oss inte skadar sig i bygg-momenten ("pyramiderna").



här kör avancerad (med både mig och sofia med) en liten pausshow till dirty. jag & sofia står längst fram i mitten (det var rätt ofta det hihi..) med liknande tröjor och båda i nike-keps. jag har vit keps och navas har svart. vi var verkligen som ler & långhalm, tror inte det gick en dag utan att vi sågs. en VÄLDIGT rolig tid det gumman!

ooh, what a night

har vart ute två gånger på 3 dagar. det känns idag det, det må jag säga alltså! vaknade med feberyra i natt också, det känns gött det alltså.. tjena..

torsdagskvällen bjöd på spontan utgång på arena med martina, camilla, malin & lina. så jäävla kul det är med spontanfest alltså! det är nästan det bästa det hihi.. började kvällen hemma hos martina i hennes råsnygga lägenhet i haga. spelade ölspel, tjötade, dansade, kikade på martinas cypern-film och massa annat skoj. gick till arena sjukligt sent, lite fulla kanske? haha.. vilken kväll det var. men kuuul!

i lördags blev det tacos hemma hos martina. sen festade vi till det och tänkte dra till nöjes. så blev det för mig i alla fall haha, så jag drog dit ensammen och mötte upp lite gamla bekanta. alltid trevligt det! var inte där så länge alls men hann i alla fall med en liten dans hihi!

seg som fan idag och känner mig inte riktigt frisk så det blir väldigt lugnt idag.