it's my birthday today!




idag fyller jag 21 år.. ett år närmare 30 haha.. ikväll blir det lite firande hemma hos linda med henne, isabell och camilla tillsammans med glögg, pepparkakor och lussebullar. glass blir det också, iiiiih!

pärlparty & nöjes 29/11

jorå.. här sitter jag efter en galen lördaskväll utan mobiltelefon.. den är borta! har väl förmodligen blivit stulen inne på nöjes.. eller så har jag tappat den och någon vänlig själ lämnat in den hos personalen. hoppas på det senare alternativet! dock var jag ändå sugen på en ny telefon så det är ingen big katastrof heller.. men vore såklart glad om jag fick tillbaka telefonen. ska ringa till nöjes imorgon och höra om de har fått in en telefon.. hoppas hoppas!

kvällen annars.. började hemma hos linda med lite dricka och lite tjöt. drog sedan vidare hem till emelie som bor 20 meter från linda. där vart det en himla massa tjejer som jag dessvärre inte kommer ihåg namnet på, men trevliga var dom i alla fall! bestämde mig för att jag ska prova att göra gele-naglar hos pauline som lärt sig sånt där. ska bli jättekul!

tacos och god dricka.. (eller god och god.. jag hade typ panik över mina cube som smakar s k i t). en rolig grej var att hela gänget sjöng för mig eftersom jag fyller år idag hehe! det va kul! satt där en stund med hela gänget och sjöng en massa sånger. nice!

jag & camilla drog senare ner till nöjes.. sena som fasen vart vi men fick allt dansa lite ändå och då är jag nöjd. flippade ur lite dock och fick för mig massa saker som inte var så himla smarta.. menmen, så kan det bli ibland!

allt som allt en bra kväll om man bortser från mitt lilla missöde med mobilen.. men vad göra.. imorgon är en annan dag you know!

tisdag i karlstad

blev rätt sent igår.. satt uppe och kollade på lite avsnitt av sex and the city. min gamla vanliga bakis-vana hehe som fick komma igår då jag helt enkelt dosade bort hela söndagen. var helt slutkörd! nu är jag dock på banan igen känns det som.

precis kommit ut ur duschen nu i alla fall. vet inte om det fortfarande snöar ute med hoppas inte det då det är så jäkla jobbigt. snö är fint när det ligger ner men på vägen ner är det bara jobbigt..

skolan idag, heldag, vad annars? först har jag historia och sedan svenska som andraspråk. har inte hört så mycket kul om svenska-lektionen så jag är lite skeptisk. lunch i skolan..

direkt efter skolan drar jag, linda, isabell & camilla ut till bergvik/ikea.. linda skulle ha lampor och jag måste ha en ny vässare till kajalpennorna. vet inte hur jag lyckas ha sönder vässare efter vässare men.. jaja, blir till att köpa en ny i alla fall.

ingen träning ikväll heller då min rygg är helt kaputt efter helgens bravader. too much dancing i think, haha!

imorgon åker camilla & linda hem till mariestad ett par dagar eftersom då är sista dagen i skolan för denna vecka. så det blir bara jag & isabell på bonde-kvällen imorgon kväll. torsdag ska vi också leka och på fredag ska vi luncha i stan, wayne's kanske gumman? hihi.. sen blir det även en liten sväng till systemet för att inhandla lite dricka till helgens bravader. vad det innebär återkommer jag om hihi!

saturday night @ nöjes 22/11

jorå.. lördagskvällen bjöd på lite av det mesta. bland annat mitt allra första fylle-blogg-inlägg haha.. tycker inte det var så farligt så jag låter bli att radera det hihi.. bjuder på den!

kvällen började med att lilla camilla kom hit vid halv åtta och gjorde sig iordning och jag bytte om.. sedan ramlade resten av gänget in. emelie kom också hit med linda, skitkul! ju fler desto roligare. dock tror jag att fem pers i min lilla lya är lite för mycket haha för det såg förjävligt ut när jag kom hem på natten. haha!

blev god dricka, vin, popcorn, musik, skitsnack och en himla massa skratt. ett besök hos grannen hanns också med, men linda (full som en kastrull haha..) i släptåg. hon fick tillfälle att dela med sig och få sympati för sina problem med bredbandsbolaget. hahaha.. så jävla kul!

emelie & linda drog senare hem och vi andra tog bussen till nöjes. kallt som faaaan var det ute, trodde jag skulle förfrysa alltså.. inne på nöjes var det kulkulkul! dans, drinkar och trevligt folk. aldrig fel det! jag & bellan tappade bort vår tredje part när det var en timme kvar innan stängning så vi hittade lite annat folk på dansgolvet.

hamnade på olika bussar hem tyvärr men det hade ju sin lilla förklaring hehe..

förfest hos lilla mig!

här sitter vi, jag linda emelie isabell och camilla och förfestar lite hos mig.. så himla kul! emelie är så himla go så det är inte sant!

det blir nöjes för mig camilla & isabell, som vanligt. järngänget som numera huserar med en tredje singeltjej = jag!!!! hihi! schlagergolvet NÄÄÄÄÄÄSTAAAA! hihi! emelie och linda ska hemåt dom tråkisarna men linda är ju för liten för nöjes.. tror hon hade kommit in ändå dock.. aja, linda efter nyår är det DU & JAG på nöjes varenda jäva saturday night!!!

filmkväll hos grannen igår, så himla mysigt och kul och allt bra på samma gång! jorå =)

dessutom fick jag idag reda på att jag fått HÖGSTA BETYG på lärande och kunskapsbildning, första kursen.. alltså jag är så jeeeevla smart!!! haha!!

torsdag i karlstad

blidde ingen träning idag.. kanske var bäst det.

kom hem från skolan för en liten stund sedan, gött att kunna sluta så tidigt. musiken idag var riktigt kul, som vanligt hihi!

nu vill jag helst gå och sova men tror jag ska hoppa in i duschen. lägga i en hårinpackning och lite sådant, pyssla om sig själv lite. är så jävla trött i kropp och själ men ska ta mig faan inte se ut som det. no way!

bonde söker fru hos isabell

kom hem från isabell för en liten stund sedan. var där med linda & camilla och kikade på bonde söker fru. tycker att den homosexuella killen och hans ragg är så jävla roliga haha..

alltid lika roligt att spendera kvällarna med dessa tjejer. ni är underbara mina små hjärtan! puss på er!

imorgon är det skola som vanligt.. helt sjukt vad slappt vi hade det under förra kursen. sen vi började denna nya kursen har vi vart lediga 1 dag och det var en fredag. nästa fredag är vi lediga igen det ska bli gööött! inte för att det är så himla jobbigt med denna kursen eftersom det är så roligt emellanåt. det som är tråkigast och som man typ dör av är svenskan. men det beror helt och hållet på den läraren vi har i det ämnet. värdelös.. eller ja, han kan sin sak men han är ingen pedagog liksom.. eller nått.. förra svenska-lektionen satt alla i klassen och halvsöv, så jävla kul att se.. alla är liiiiika motiverade haha.

musik och eldprojekts-övning imorgon.. musiken är rolig så länge jag inte behöver spela gitarr för det kan jag verkeligen inte göra. fattar inte hur man gör liksom..

träningen imorgon vet jag ej om den blir av.. var så fruktansvärt jobbigt på träningen idag eftersom jag gått en heldag i skolan med mycket rörelse och sådär. det är jag inte van vid liksom så detta passet som var nu ikväll var från helvetet.. får se hur det känns i kroppen imorgon. blir nog en prommis med linda imorgon istället om kroppen säger nej till hårdare tag..

nej nu ska jag sluta tjöta på här och gå och sova istället.
later!

kanske roligaste skoldagen hittills

tjena, det där var riktigt kul! vi har haft forumspel hela dagen.. typ värderingsövningar och teater med improvisation typ. skitkul i alla fall! jag är inte riktigt en person som gillar teater och sånt där.. men det var jäkligt roligt att kolla på de andra galningarna haha! skrattade så jag höll på att kikna alltså.. riktigt kul! dagen gick jättefort faktiskt.

IDAG blir det träning i alla fall. ska hålla mig borta från sängen nu en stund fram tills träningen börjar. då ska det nog gå bra hehe.. imorgon är det powercirkel som gäller för mig & linda. var på det passet förra torsdagen och det var ta mig fan kanske det jobbigaste jag gjort.. hade ganska så mycket blodsmak i munnen efter det om man säger så. men det var roligt också så det går jag allt på fler gånger!

bonde söker fru-kväll hemma hos la linda ikväll efter träningen blir det. gytt! inte för att jag är så intresserad av det programmet, hänger mest på för det goda sällskapet hihi!

sleepy

igår skulle jag tränat men jag lyckades somna ifrån träningen.. var så jäkla trött när jag kom hem så jag skulle bara lägga mig ner en stund innan passekat började men jag lyckades ju somna istället. vaknade tio över sex och då var passet i princip slut så jag låg kvar i sängen istället haha. fick även ett litet besök av min granne som ville kolla att jag hade kommit hem välbehållen i lördags natt, haha så jäkla gulligt!

blogg-tips

tänker vara lite bussig här och tipsa om en ny liten blogg. det är camilla-hjärtat och isabell som har startat en lite partyblogg eller vad man sika kalla det hehe. de uppdaterar på fyllan och tro mig, det är riktigt kul! crazy bitches.. hihi. bloggen hittar ni HÄR.

victoria's secret fashion show 2008

modeshowen med kanske universums snyggaste underkläder har just gått av stapel i miami beach, florida. vi får se när svensk TV bestämmer sig för att visa den hos oss. lär nog dröja ett tag.. fler bilder hittar ni HÄR.


aerobic styrka på KAUIF




kom hem från kvällens träning för en stund sedan. hängde med camilla på aerobic-styrka.. jobbigt värre var det..

ärligt alltså jag fattar inte vart min koordination har tagit vägen. har inte dansat på flera år och det märks.. nog fan att man är stel som ett kylskåp men koordinationen, den borde väl inte bli sämre? den har ju inte försvunnit, tack gode gud, men liksom.. den är mycket sämre.. nästan så jag skämdes under passet för det DÄR var verkligen inte jag..

jaja, det är väl bara att springa på lite fler sånna pass nu innan jazzdansen börjar igen efter nyår.. det mina vänner, ska bli riktigt riktigt kul! DÄÄÄÄNSAAA!

måndag i karlstad

idag började man inte skolan förrän närmare 13.oo vilket kändes lite konstigt.. när vi slutade vid halv tre kändes det verkligen inte som att klockan var så mycket som den var. menmen, så blir det ju när man vänder på timmarna lite.

kom hem från camilla för en liten stund sedan, var där och käkade mat. hon körde pasta och köttfärs och jag körde broccoligratäng. haha! gott vart det!

nu blir det städning för min del. ser ut som FAN här hemma, igen.. jag är så jävla förutsägbar hehe..

träning ikväll, ska med camilla på aerobic-pass. första gången för min del, ska bli spännande!

imorgon börjar skolan tidigt igen så det blir en heldag då. träning på eftermiddagen såklart, om jag nu får en plats på TC-coren.. man kan ju alltid hoppas!

if i had a million dollars









galet läcker partytopp i svart chiffong. tyget är
korsat över bröstet och draperat över resten.
läckerbiten går loss på 216 euro och kommer
från diane von furstenberg/netaporter.com.

en klassiker, aldrig dålig


campusfest & nöjes 16 november

gårdagskvällen var fantastisk. var längesen jag hade så roligt! började på campus hus 3 hemma hos isabell med henne, camilla och alexandra. var ganska så fulla hela högen så det var lite crazy hehe.. satt mest och tjötade, sminkade oss och kollade på lägenheter typ. hihi..

sedan bar det i alla fall av till ett annat hus på campus där det var en större fest med myyycket folk. träffade en hel del nya människor och sådant är ju alltid trevligt. samtidigt umgicks jag med andra prickar, lite klasskompisar bland annat. nice! efter lite krångel med buss och taxi lyckades jag, camilla och isabell ta oss till nöjesfabriken. ingen kö men desto mer folk inne på stället! natten bjöd på dans, lakritsshots och sjungande. så himla kul! isabell tappade vi bort hela tiden så jag & camilla gick runt där och röjde. fick mig ett par danser, bland annat med en granne i mitt hus på frödingshöjd och det var la trevligt det! hihi..

hur fan jag & camilla lyckades missa sista bussen hem är ett under alltså.. när klockan var lite efter fyra på morgonen var vi i alla fall hemma efter hur mycket krångel som helst med pengar och taxi och bankautomater som inte funkade. helt crazy.. tur det finns trevligt folk som hjälper en när det krisar. SJUKT pinsamt men hade typ panik för det är ju en bit från stan till frödingshöjd.. det löste ju sig till slut.

sov hemma hos camilla i alla fall och var inte här hemma igen förrän vid tolv ungefär. en jäääävligt lång natt alltså.. trött som aset är jag nu i alla fall och jag ser förmodligen ut som det också. hujedamej..

2008-11-12

...

från hjärtat


T.I. feat rihanna - live your life

nytt!

greg laswell - girls just wanna have fun

greg laswell gör HÄR en otroligt bra cover på cindy lauper's "girls just wanna have fun". lyssna och njut!

måndag i karlstad

så vart det måndag igen då. sjuuukt trött imorse eftersom jag inte la mig förrän jag lyssnat klart på harry potter 7 igår kväll/natt hehe. vet ej om det var värt det nu i efterhand men gjort är gjort haha.. har sån jävla huvudvärk idag alltså, vet inte vad det beror på men det hjälper icke med varken vatten eller alvedon så det är nog stress.. över någonting..

vad som händer denna veckan vet jag inte riktigt än hehe.. skola blir det i alla fall 5 dagar, känns sådär kul liksom.. men på fredag är det "bara" studiebesök på värmlands museum så den dagen räknas väl inte direkt.

skola och träning är vad som står på schemat än så länge. kan eventuellt bli utgång på studenttorsdag på torsdag med camilla & isabell, men det beror helt på om jag får följa med på baddar-party haha. blir det inte utgång så blir det träning. haha, det är lätt att peka ut det mest hälsosamma alternativet, tss..

till helgen har jag noll planer så det blir antagligen lite plugg och mest slappande tror jag. men det kan ju ändras, vad vet jag.

och på tal om att göra ont ..


.. var på bergvik idag med andreas och shoppade lite. bland annat var jag på jakt efter en ny fuktcreme till ansiktet, från clinique. clinique är i stort sett det enda märket som min hy reagerar bra på vad gäller rengöring och sånt där. har den HÄR cremen innan men den räcker inte riktigt på vintern då man är mer torr.

i alla fall, köpte den här lilla asken. eller ja, liten är den väl inte man får faktiskt en del för pengarna. kostade 410 kr.. var inte beredd på att det skulle kosta så mycket men den cremen jag har innan är till och med dyrare visade det sig.

plånboken vart inte glad haha..

iiih det där måste gjort ont

hockeylaget toronto maple leaf's spelare mike van ryn blir tacklad
i ryggen och åker på en hel rad med skador. shiiiit alltså.. men det
hör ju till liksom. fast att tacka bakifrån är inte det snällaste direkt hehe.
tror inte vissa spelare fattar vilken skada de kan åstadkomma. tänk
er att se en 100-kilos vägg komma emot en, tjena..


it's your birthday






fyller ju år om ett litet litet tag, the big 21är det denna gången haha. min födelsedag skulle jag gärna fira i en sådan här outfit, vore inte fel det. klänningen kommer från camilla and marc/netaporter.com och kostar 610 euro. tycker att färgen är underbar!

red & black


♥ hallonrött linne i chiffong från forever21.com för 20 dollar.
♥ svart kortärmad kofta med paljettdetaljer från topshop.com för 32 pund.
♥ nagellack i färgen "damsel in a dress" från essie/blush.se för 110 kr.
♥ svarta klackar med slingback och rosett-dekoration från carvela/asos.com för 985 kr.
♥ mörkblå jeans med fickor från true religion/netaporter.com för 187 euro.

idol-yazmina goes blogging








om ni gillade yazmina simic som nyligen åkte ur idol 2008 så hittar ni hennes blogg HÄR.

usch..

oooh no, THAT'S just nasty...

jag kan ju inte säga att jag är förvånad

är så jävla grinig just nu.. vaknade hur laddad som helst inför att träna i eftermiddag. men det blir ingen träning. så fort jag reste mig upp i sängen gjorde min lilla rygg sig påmind om att den finns. fy fan alltså.. träningsvärk i alla andra kroppsdelar kan jag hantera men när det gäller ryggen blir jag livrädd. har jag träningsvärk där kan jag inte träna helt enkelt.. hade ju en redig skada i ryggen för ett par år sedan och den har aldrig riktigt gett med sig.. det brukar gå bra att träna men så länge jag har de här kassa träningsskorna så lär det inte gå..

är så jävla sur nu alltså, hela dagen förstörd..

darin ft. kat de luna - breathing your love

tycker den här låten är så himla bra! får en på ordentligt party-humör.
darin ska tydligen satsa på en lite mer dansinspirerad musikstil
istället för den tidigare poppiga. ja, om det fortsätter såhär så har
han lyckats jättebra! är det någon som vet om kat de luna är från sverige?


om det andra partiet vinner

så jävla rolig video alltså! det handlar alltså om vad som kommer hända
i USA om repeublikanerna hade vunnit, sett i demokraternas ögon, och
om demokraterna hade vunnit, i republikanernas ögon. kul att se båda
sidorna liksom! "you can't go to the nurse cause you ain't covered!". haha!


if i were a boy

så sjukt duktiga tjejer alltså, sjunger beyonce's "if i were a boy"..

det är slut ..

.. ja, enligt aftonbladet är det alltså slut mellan prins carl philip och emma pernald. paret har varit tillsammans i nio år och iaf jag trodde verkligen att dom skulle gifta sig, de var ju förlovade. prinsen ska tydligen vart singel i ett par veckor redan men det sägs också att han redan hittat en ny flickvän. fan vad konstigt det måste kännas att göra slut med någon man vart tillsammans med i nio år liksom..



cutest thing ever

hihi fan vad söt han är!

f-cking amazing


det HÄR är helt otroligt. kan inte fatta att hon faktiskt gjorde så, men hon ska ha en jaevligt stor applåd för att hon gjorde det. fan vad jag rös när de visade bilderna.. helt fantastiskt!

jag tror inte alla i sverige verkligen förstår hur stort det här är. det är verkligen en historisk dag, 5 november 2008. första gången någonsin som USA, världens mäktigaste land, får en afro-amerikansk president.

det här är ett tecken på hur långt demokratin har kommit i USA. den har kommit så långt att en svart man kan bli president. det finns inte längre några gränser för hur långt man kan gå som svart människa i USA. man kan ju bli president liksom. tänk på, att när vita huset "etablerades" för länge sedan var otroligt många svarta människor slavar i USA.

onsdag i karlstad

andra dagen på andra kursen nu, fast det blev inte en så lång skoldag då vi bara hade en lektion. svenska i 90 minuter blev det denna gången. tycker det var spännande faktiskt och jag gillar läraren! det är ju tur hehe.. imorgon har vi något som kallas för stafettfilm med alla studiegrupper, vad stafettfilm är kanske jag återkommer med imorgon hehe. börjar i alla fall o9.oo imorgon förmiddag. sen vet jag inte hur lång tid det tar men det märks väl..

åkte hem och åt mat efter vi slutat sen tog jag sällskap med linda till kronoparken centrum, hade lite paket att hämta på posten och så. och jag vet inte skillnad på kronoparkens tobak och kronoparksjouren så lilla linda fick visa mig hehe.

nu har jag röjt och dammsugit lite här hemma. ska snart greja lite med de där grejerna jag köpte på ikea i söndags. spika och hammra och lite sånt hehe.

träning ikväll också, powerstep denna gången. det var ett tag sedan jag gick på ett sånt pass så det ska bli roligt!

lite plugg och plock med papper sen ikväll när jag tränat klart.

if i had a million dollars




mmm, tänk om man vore miljonär. ankelboots är egentligen inte min grej men hade jag massa pengar att slösa skulle jag definitivt köpa dessa. dom är nog ett par av de snyggaste skor jag någonsing sett.. snyggingarna kommer såklart från christian louboutin och går loss på 1045 euro, vilket i runda slängar motsvara cirka 10300 kr. är nog de dyraste skor jag råkat på i alla fall..

vad sysslar dom med egentligen?

tycker allt att dom retuscherat kate winslet lite väääääl mycket på DETTA omslag. vart har hon tagit vägen liksom? hon är mycket snyggare i VERKLIGHETEN med betydligt mer kurvor. en av få naturliga kvinnorna i hollywood. resten ser ju ut typ SÅHÄR liksom.

har hört att när GQ magazine (om det var den är jag ej säker på..) hade henne på ett omslag och de hade retuscherat hennes ben blev hon vansinnig. undrar om hon blir det nu också..

sen tycker jag förresten att hon har världens snyggaste ögonbryn.

efter träning

sådärja, så har man vart på kvällens pass. svinjobbigt var det.. inte lika mycket kondition som de andra puls-passen utan mer styrka, därav namnet. magövningarna var härliga dom haha.. kom på att jag nog måste skaffa mig nya träningsskor. får så jäkla ont i fötterna. beror nog på att de jag har nu är slitna som fan efter att jag jobbat i dom hehe. har önskat mig nya skor av andreas nu eftersom jag fyller 21 snart. DESSA vore inte fel dom.

tonight is the night

inatt gäller DET gott folk! någon mer än jag som ska kolla in? hoppas folk förstår hur viktigt det här valet är för oss, för hela världen. att vifta bort det är bara korkat.. tänk efter! förresten, THIS is the man.. i skolan fick jag ingen respons kring detta haha, men det hade jag inte räknat med. det kanske är fel utbildning jag går, kanske ska gå pol mag istället va? hehe..


jag kämpar på


jorå, den här veckan ser det ut att bli en hel del träning faktiskt. i eftermiddag ska jag på puls-styrka med camilla och linda, imorgon blir det powerstep med samma gäng. skulle egentligen festat på torsdag men skippar det och tränar istället, ska pröva powercirkel då hade jag tänkt. på fredag är det styrka som jag ska boka in mig på och på lördag är det powerstep så det blir det också.

lär väl va slut på söndag haha men man får passa på nu när skolan är så pass lugn som den ändå är. sen blir det inte mycket tid för sådant..

jag har blivit utmanad

idag blev jag utmanad av söta pauline.
tror jag har gjort den här utmaningen förut men det är kul såhär kommer den igen. vissa saker vet ni redan.

- länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
- berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
- utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
- låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.


+ jag är ett sjuuuukt stort fan av harry potter. både böckerna och filmerna. har alla filmer hittills, böckerna är lite sämre med men det är på gång. läser bara böckerna på engelska, då de svenska översättningarna är kassa och bara förstör.

+ jag är en riktig slösa. jag kan spara om det är något som jag VERKLIGEN VERKLIGEN vill ha. men när det gäller vardagssparande är jag skitkass.

+ stökig. kan städa lägenheten ordentligt men det håller högst en vecka..

+ jag är en plugghäst.

+ min familj är en riktig hockeyfamilj. pappa har vart tränare, lillebror är aktiv spelare och mamma är en hockeymamma. själv är jag typ uppvuxen i ishallen och var cheerleader där ett par år. (det sistnämnda är jag inte så stolt över haha..)

+ jag kan lära mig att tycka om olika sorters mat och dryck och sånt där. jag hatar det typ innan men jag ger mig fan på att tycka om det så jag "inbillar" mig alltid att det är gott eller vad man ska säga. den senaste tiden har jag lärt mig att tycka om kaffe, tomater, kolsyrat vatten och oliver. nästa grej är öl som jag tycker ser så jävla gott ut men som just nu smakar skit.

+ jag äger säkert över 50 flaskor/burkar/behållare med olika produkter till håret. jag använder inte ens en tredjedel men kan inte sluta köpa för det är så roligt.



JAG UTMANAR DESSA BRUDAR: camilla - lillaeg0, linda p s - lindapetterssonstorsberg, angelica, marika, sofia navas, ida p, manuela.

tidernas bästa film

jag vet att det är många som kommer hålla med mig om detta.
den här filmen tycker jag är den absolut bästa filmen genom
tiderna. 11 oscar.. den kommer bli en klassiker i stil med
gudfadern, borta med vinden och casablanca.


vet inte hur många gånger jag sett den här filmen alltså.. i början
höll jag räkningen men när jag passerat 15 blev det för mycket haha.
jag får fortfarande rysningar..


måndag i karlstad

så har man börjat på en ny kurs i skolan då. den verkar bra och intressant än så länge, förutom att schemat är konstigt och att det är mycket mer schemalagd tid på denna kursen än den tidigare. låter säkert omoget när jag säger att det inte är kul men va fan man är ju bara ärlig liksom.

vart en sväng bort till kronoparken nyss och handlade lite nödvändigheter, hann även in en sväng på akademibokhandeln och köpte lite nya pennor i olika färger. jag gillar att färglägga allt jag skriver och alla papper jag får i skolan, tsss..

idag har jag tusen saker att göra känns det som. ska träna om en halvtimme typ, puls-intensiv blir det denna gången. tycker att de vanliga pulspassen är jobbiga så nu lär jag väl kola haha. nädå men det ska bli spännande att pröva något nytt! linda ska på spinning och camilla ska på powerstep så denna eftermiddag är vi på olika ställen och svettas. imorgon blir det puls-styrka för mig och linda i alla fall och sedan powerstep på onsdag.

måste även städa och diska då det inte är alltför snyggt här efter i fredags natt och lördag då jag hade två karlar här. haha.. måste fixa iordning det jag köpte på ikea också.

tona håret ska jag göra också. är lite väl mycket rödbruna skiftningar i håret nu så nu ska dessa bort och bli mörkbruna som resten av håret. håret mår ju bra av toning så det blir säkert jättebra! toningar sitter inte så jättebra i mitt hår men det jämnar till färgen i alla fall och det nöjer jag mig med.

blir även att börja läsa lite på "ett öga rött" också. läste den på gymnasiet men tycker den är så bra så läser den gärna igen. den är en del av kurslitteraturen.

paris for president

är ju lite kul med ironi mitt i all allvarlighet hehe..

kat de luna - in the end

rätt bra faktiskt!

söndagsbestyr & nystart

kom hem från en sväng till ikea med linda för en liten stund sedan. känns bra att inte bara ligga hemma när man är ledig från skolan och det är söndag och allt, gött! i alla fall så går det så dåligt med bussar i stan på en söndag så vi fick byta buss vid torget. innan det sprang vi in på telenor i mitticity eftersom lindas mobil har fått nått ryck och typ stänger av sig och sen kan hon inte skicka sms.

sen blev det ikea alltså. mycket folk vart det men det gick snabbt ändå. köpte en ram till en plansch som jag just nu har upptejpad på väggen här hemma, inte så snyggt. sen blev det fyra rödmönstrade papplådor med lock som jag ska ha under sängen. sen två st bruna "skinn"lådor med lock som jag ska ha i min rumsavdelare. även en jullampa fick följa med samt en såndär bräda som man har när man ska ha laptopen i knät så det inte blir så varmt, vilket var ett skitbra köp! sitter med den nu och det blir så mycket lättare än att försöka balansera datorn direkt på knät. bilder kommer snart för de som är intresserade!

på bussen hem lyckades tekniska jag hjälpa linda med mobilen så nu går det att skicka sms igen. hihi!

imorgon är det alltså dags för en ny kurs i skolan, spännande!

vet inte vad det bjuds på för min del under kommande veckan. skola och träning i alla fall. till helgen kanske andreas kommer hit. är så lungt i skolan nu så då får man passa på!

håkan hellström @ nöjesfabriken 31/10

i fredags vart det alltså utgång för våran del. kom hem till karlstad stressad som en jag vet inte vad.. sprang in på universitetet och lämnade in mitt arbete sedan raka vägen hem och in i duschen. gick till linda vid sex och sedan kom även andreas och patrik dit. förfestade hemma hos linda fram till elav typ. camilla och isabell åkte till rumpan istället sedan vilket jag tyckte var skittråkigt.. menmen, så vart det i alla fall.

kön in till nöjes var aslång och det såg ut som man aldrig skulle komma in. men det gick på mindre än 5 minuter för mig & linda haha, om man är lite smidig och så så blir det ju lättare hihi. jag gillar egentligen inte håkan hellström men måste erkänna att han är en jäkla entertainer hehe.. publiken blev som galen mot slutet när han spelade "känn ingen sorg för mig göteborg". detta var den enda låt som jag kunde så jag passade på och klämde i som fasen alltså.

tyvärr drog allt folk hem efter han hade spelat klart, skitdumt var det.. men vi bestämde oss också för att göra det så vi gick ut och mötte andreas och patrik vid burger king, sedan drog vi hem.

tjejen som patrik skulle sova hos svarade varken på sms eller samtal så det slutade med att han fick sova i min lilla tvåsitsiga soffa haha.. såg så jävla kul ut!

vaknade igår morse och va mör som fan och mådde la inte alltför bra. ingenting här i karlstad var ju öppet igår så det fanns inget att göra typ så vi var här hemma och tjötade i flera timmar. sen åkte dom hem.

en mycket trevlig kväll var det i alla fall!

kvällens outfit: mörkblå jeans från rock & republic, naturvit tunika från vero moda och svarta kilklackar från dna.
kvällens drink: lakritsshoten inne på nöjes var galet smarrig! turkisk peppar vart det säkert.
kvällens låt: "känn ingen sorg för mig göteborg" - håkan hellström.
kvällens roligaste: sällskapet!
kvällens tråkigaste: serious talk med linda (jobbigt, men välbehövligt..) + att de andra brudarna inte hängde med till nöjes.
kvällens citat: "fuck you buffallo!".. sjukt konstig drinklek alltså. fattade noll. men kul att kolla på haha!


goa och glada på nöjesfabriken.


vi hamnade rätt långt fram ändå.


linda!

sweet sunday

söndag idag vilket känns gött.. när man inte har något att plugga så är söndagar riktigt riktigt softa haha. blev en sen kväll igår så är lite sliten men har precis duschat nu så är lite pigg i alla fall. denna dagen blir lugn, vad annars på en söndag va? här hemma blir det inte mycket att göra nu under ett par timmar. sedan i eftermiddag blir det en sväng till IKEA med linda & isabell. jag behöver lite lådor eller korgar att ha i min rumsavdelare + två stora lådor att ha under sängen. rumsavdelaren ser så himla rörig ut så måste verkligen lösa det på något sätt alltså.

sedan ikväll blir det lite städning här hemma och sedan tidigt i säng, får jag hoppas. börjar på en ny kurs imorgon förmiddag så tänker vara utvilad och pigg. estet-kursen here we come!