status - tisdag

dagens humör: på gott humör idag, härligt!
dagens låt: justin timberlake - sexyback.
dagens vill ha: inspirationen till att veta exakt vad jag ska ha på mig imorgon kväll.. gaah..
dagens måste: städa & lägga fram kläder till imorgon. jobbar extra imorgon, istället för 12-19 blir det 07-18.. får tokstressa när jag kommer hem sen..
dagens tråkigaste: solen försvann snabbt ja..
dagens roligaste: en glass efter jobbet satt alldeles perfekt!
längtan: fest imorgon, gött!
klädsel: inte kommit ur jobbkläderna än haha, men jag ska ju städa så det spelar ju ingen roll..
TV: klass 9A.

lång helg har det varit

har inte uppdaterat på hela helgen nu tyvärr, men haft mycket att stå i dessvärre. mötet i fredags drog ut på tiden, hela 3 timmar satt vi, sedan hann jag bara med en liten snabb sväng på stan och lite lunch innan jag började jobba. trodde jag skulle hinna hem en sväng, men inte, så jag fick jobba i ballerinaskor under hela eftermiddagen & kvällen haha..

jobbade mellan 11 och 14 igår innan jag fick tokstressa för att hinna till karlberg och dansuppvisningen innan kvart i tre. spenderade resten av dagen där. showen gick bra och mina tjejer var superduktiga, så jag är mycket nöjd! fick blommor och presenter och en liten slant från föreningen som satt fint i fickan hehe.. säger man inte nej till.

efter showen blev jag hämtad av andreas och sen åkte vi direkt och åt mat på hörnan. andreas beställde riktigt mat och jag beställde pizza för första gången på säkert över ett år. god som fan var den dock haha.. salami, tomater, fetaost, mozarellaost och massa krydda.

trött som aset när jag kom hem sen så vi hann inte kolla klart på filmen som vi börjat titta på. var verkligen helt slut..
upp tidigt imorse eftersom jag skulle jobba, ville SÅ gärna ligga kvar i sängen men icke. hehe.. ännu tröttare när jag kom hem sen och var inte särskilt social mot någon här hemma. spelade lite mario kartnintendo wii med pontus & andreas och sen sov jag i en timme, spännande.. hehe..

ikväll blir det tidigt i säng eftersom jag & resten av mitt jobb ska infinna oss 06.00 imorgon för inventering. inte världens roligaste grej att göra direkt va.

fikapremiär & äntligen helg, typ

kilade iväg på en fika igår med isabell. förut har vi alltid haft tradition att fika på torsdagar och denna vår/sommar lär väl inte bli ett undantag direkt hehe. nu visade det ju sig att vi har semester samtidigt (vecka 26 - 28) vilket säkert innebär att vi kommer bo på 3D typ.. kan ju hoppas iaf haha.. iaf så hade solen bestämt att dissa uteserveringen på 3D så vi fick snällt sätta oss inomhus istället. jaja, bättre lycka nästa gång. förresten har jag äntligen hittat en kaffe-sort som jag verkligen gillar och som jag inte måste tvinga i mig, vuxenpoäng för det!

hade det vart min vanliga fredag-lördag-söndag i slutet på en månad så hade jag säkert haft världens ångest idag hehe, då jag egentligen ska jobba 11 - 22.15 imorgon. men har fått tagit ledigt från klockan 14 eftersom det är dansuppvisning imorgon eftermiddag. så det känns riktigt bra nu hehe.. suger att förlora lite pengar men jobbar å andra sidan på 1 maj så kanske tjänar in en liten slant då.

blir väl inte så mycket helg för min del eftersom jag jobbar eftermiddag & kväll idag, jobbar och är på karlberg imorgon, och jobbar förmiddag på söndag. men har i alla fall mycket av söndagen kvar så ska allt vara nöjd ändå faktiskt..

idag blir det som sagt jobb. innan det blir det möte med fackklubbsordförande madde, sekreterare sofia (japp, that's me haha!) och chefen på mitt jobb. spännande!

isabell befinner sig just nu i göteborg i jakt på det perfekta klippet av hellugg & lite snygga kläder, behöver jag säga att jag är avis? hon får ju hälsa på plutten stina också, jag vill med!

status - torsdag

carriea
dagens humör: pretty ok! är ju ledig idag och det skadar ju inte direkt va..
dagens låt: sanna nielsen - empty room.
dagens vill ha: att det vackra & varma vädret håller i sig till valborg. minst.
dagens måste: träna och städa.
dagens tråkigaste: verkar som att vädret INTE kommer hålla i sig längre än till helgen.
dagens roligaste: fika med isabell i eftermiddag!
längtan: dansuppvisningen på lördag ska bli spännande!
klädsel: senare idag blir det väl leggings och något till det.
TV: verkligen ingenting på TV:n idag..

fergie & sex and the city

fergie, från the black eyed peas, har fått den stora äran (ja, det är faktiskt en jävla ära tycker jag!) att få sjunga ledmotivet till sex and the city - the movie som snart har premiär. den heter labels or love och du kan lyssna på den HÄR.

låten är inte särskilt bra direkt tycker jag. jag tycker nästan att den är ett hån mot filmen.. låten handlar om valet mellan jakten på designermärken eller kärlek. hela serien handlar ju om så mycket mer än det. i alla fall kunde de ju ha begränsat handlingen till endast jakten på kärlek, och kanske lycka.

roligt från tjuvlyssnat.se

lyssnat

hey baberiba - kungafamiljen handlar


sad gal ..

idag har verkligen varit en rätt så misslyckad dag. på flera olika sätt. usch.. sånna här dagar önskar man faktiskt att man stannade kvar i sängen. funderar på att köra igång sex and the city-boxen en liten stund, maybe that will cheer me up?

hot pink

pinkskirt







snygg & läcker paperbagwaist-kjol i jordens kanske roligaste färg, chockrosa. från ASOS.com för ca 375 kr.

inspiration

vår






































♥ svarta solglasögon i plast från TOPSHOP.com för 15 pund.
♥ marinblå kilklacksskor från ASOS.com för ca 401 kr.
♥ svart väska i äkta läder från MARC BY MARC JACOBS/NETAPORTER.com för 550 euro.
♥ mellanblå jeans med slitningar från FOREVER21.com för 29 dollar.
♥ blått & vitt blommigt linne i lite längre modell från RIVERISLAND.com för 24,99 pund.

problemen i paradiset

tycker fortfarande att denna är sjukt rolig! och jag vet en som tycker
den är ännu roligare.. this one is for isabell!


hälsosam kan man va imorgon

dåligt med uppdatering den senaste tiden, men ja, mycket som hänt här hemma så det får man ta itu med först. igår var jag som sagt i karlstad med isabell & andreas och det var ju kul att hitta på något när det var så fint väder. dock kändes det som man kunde stannat hemma och gått på marknaden istället eftersom det inte fanns typ något alls att köpa i affärerna. inget som föll i smaken direkt..

om man inte gillar de där porrklänningarna som de har på gina tricot nuförtiden, ärligt talat så kan man ju inte se ut? såg en klänning i naturvit spets som såg ut som en underklänning, inbyggd BH och allt. man får ju har lite självrespekt liksom..

slutade i alla fall med att jag köpte ett par linnen med brottarrygg, sånt kan man inte ha för mycket av. två st var i spets, sen var det vanliga basiclinnen och ett ljusrosa med palmer och solnedgång. man kan ju i alla fall vara lite positiv vad gäller sommaren hehe.. ett par leggings, hårspännen, örhängen och sedan ,efter en runda på systemet, lite alkoholhaltiga drycker. hälsosam kan man va imorgon som sagt hehe.

åkte hem och gjorde mig iordning för kvällen, drog sedan till isabell och förfestade lite med henne och stina. kul var det! drack skitmycket kändes det som men blev inte direkt full så det var en knepig kväll hehe.. fick sedan skjuts ner till HC. till en början rätt tomt på folk men närmare 01.00 var det fullt på dansgolvet och det nöjer jag med mig med iaf! kul!

för en gångs skull såg jag till att äta ordentligt när jag kom hem, som jag aldrig gör annars, och det är jag glad för idag. pigg & kry känner jag mig, härligt!

blev väckt av nina som ringe förut. skickade ett litet skämt-sms till henne igår kväll (en liten insider grej hehe..) och hon ville nog kolla vad som menades. haha, klockrent!
bcvb
dom absolut finaste tjejerna som den här världen har att erbjuda!


funny shit

haha, roliga BILDER som en fransk modell gjort som parodi på victoria beckham's marc jacobs-kampanj. HÄR är orginalet. frågan är vilka som är bäst, hehe..

oh happy day

äntligen fredag, helt underbart! sitter just nu och äter frukost och lyssnar på vakna! med the voice. har blivit en liten vana för mig det där hehe.. annars gillar jag inte the voice-radion så mycket eftersom det alltid är samma musik och otroligt mycket reklam.. nä, heja p3!

ska äta klart här nu och sen städa lite här hemma. göra mig iordning och sedan få skjuts ner till stan. har lite presenter att handla och efter det kör jag mitt premiärpass i cafét.. kul! sedan hem och umgås med min familj.

imorgon blir det som sagt shopping med isabell & andreas, ska bli jättetrevligt!

change of plans

sdd


jag, andreas & isabell struntar i marknaden här i åmål på lördag och drar på lite shopping i karlstad istället. gött! fick ett litet infall igår och som tur är har man en pojkvän som är snäll och kör hehe.. ska försöka hitta en klänning som jag ska ha på valborg, hoppas det går bättre denna gången än min klänningsjakt inför juldagen. sen blir det väl lite annat smått & gott & välbehövligt.

if i had a million dollars

bag









lite större väska med zebra-mönster från jimmy choo/netaporter.com för 2185 euro.

4 centimeter borta

var ju som sagt och klippte luggen idag. gött som fasen att klippa den ordentligt! tror hon klippte bort säkert 4 cm alltså, då kan ni ju tänka er hur lång den var innan. men som jag misstänkte att jag skulle göra så tycker jag att den ser jättelarvig ut haha, men det är väl för att jag vant mig vid en längre lugg i säkert 9 månader.

bokade i alla fall tid för färg & klippning den 22 maj. behöver färga den utväxten som jag inte kommer åt men som tur är inte syns. sen blir det väl toppning och klippa upp lite. lär väl kosta skjortan, men med tanke på vad jag la ut på mina extensions förra sommaren är jag nog inte i position för att klaga haha..

NU: film, the breakfast club. gammal från 1985, älskar den!

tack för det

kom aldrig fram till studera.nu på hela dagen igår.. satt och ringde konstant mellan 09.00 och 16.00 men kom ändå aldrig fram. väldigt dåligt måste jag säga! nu har de i alla fall flyttat fram sista anmälningsdagen fram till midnatt natten till lördag, ja det var fan det minsta dom kunde göra tycker jag.. så nu har jag flängt över halva stan för att leta upp anmälningsblanketter till den skriftliga anmälan. tänker fan inte sitta i den telefonkön från helvetet igen så jag kör på det gamla hederliga sättet.

to the hairdresser

frisör



idag ska jag göra nått som jag inte gjort på evigheter känns det som. bokade tid förra veckan för att klippa luggen, så det blir det idag. och det behövs kan jag säga.. har nog inte klippt den på säkert 9 månader så den är sjuuukt lång och tung/tjock samt ordentligt sliten i topparna efter all plattning. ser verkligen förjävligt ut måste jag säga.

jag får skylla mig själv

en annan sak som jag grejar med denna måndagen: sitter i konstant telefonkö hos studera.nu.. har lite problem med att lämna min webbansökan till lärarprogrammet.. har redan mejlat dom, precis som man ska, men imorgon är det en vecka sedan jag mejlade och fortfarande inget svar.. blir så irriterad. skulle såklart ha ringt i fredags som det var tänkt men jag är ju som jag är, får aldrig tummen ur.

får såklart skylla mig själv men jag blir ändå lite stressad över detta.. sista ansökningsdagen är imorgon och ja.. det är ju inte långt kvar dit direkt va.

måndagspyssel

runsådärja, då vart ännu en helf avverkad och jag har försökt samla krafter till en ny vecka. på jobbet blir den kort, jobbar tisdag onsdag torsdag och fredag. har ju fått byta till mig ett alldeles eget pass i cafét på jobbet förresten. älskar att stå i cafét och jag har gått och hoppats på att ett pass skulle bli ledigt. och så blev det det, känns förjävla bra måste jag säga haha! så där ska jag stå på fredag alltså, kul.

på fredag kommer även mamma hem så den kvällen blir väldigt lugn hemma med familjen, gott!

i helgen är jag ledig, riktigt passande då det är marknad. har ofta jobbat förut när det vart marknadshelg så nu får jag allt ta och pallra mig dit. andreas kommer hit på lördag så vi ska väl gå på marknaden och ta en fika. hoppas på fint väder också! annars är det inte lika kul att skutta runt ute hehe..

på kvällen blir det utgång eftersom det är mârtensdiscoHC. hur jävla bonnigt lät inte det haha? jaja, men så är det när man bor här. det ska bli kul i alla fall, är redan partysugen ut i fingerspetsarna.

idag är jag ledig men har danslektion i eftermiddag. så fram till då gör jag det jag brukar på måndagar som är lite städning och lite filmkollande och lite sånt där. efter dansen ikväll ska jag träna tänkte jag. ska pröva att springa lite.. här bör dock sägas att jag definitivt inte är en spring-typ och jag hatar det egentligen för det är så tråkigt. men jag blev så inspirerad av isabell som var ute igår hehe så jag får väl i alla fall försöka och se hur länge jag fixar det innan jag blir knäpp. haha..

respect yourselves

jag undrar vad det är för tjejer som ställer upp på sånt HÄR. det är ju inte som att killen är värsta stjärnan direkt, det var 1999 det..

energi sökes

nu ska jag strax få skjuts av pappa ner till jobbet. jobbar mellan 11-16, sen är det raka vägen hem igen för min del. är fortfarande helt slutkörd sedan igår trots att jag släckte lampan lite efter tio igår. hoppas på att en film som jag laddar ner är klar när jag kommer hem för då blir det sängen resten av kvällen..

vad är det här för jaevla väder förresten? snö igen.. borde det inte räcka nu? tycker allt att vädergudarna fått en liten knäpp nu sedan årsskiftet, skitkonstigt. får väl bara hoppas att det håller i sig på det sättet att vi får en tokvarm sommar. hoppas kan man ju alltid.

sleten

kom hem från torsby för en liten stund sen, vart där hela dagen verkligen.. tar tusen år att åka dit typ. nu är jag tröttare än tröttast så jag ska bädda ner mig i min säng och kolla på en film alternativt om det finns nått kul på tv:n.. imorgon jobbar jag fram till 16.00 och jag är inte motiverad.

roligare än såhär blir det inte för den här bloggen idag, haha..

torsdag & fredag

ah, äntligen! slutade jobba vid 19.00 igår och nu är jag ledig i två dagar. sen blir det lite småjobb på lördag & söndag innan jag är ledig till på tisdag morgon igen, gött! sånt gillar vi hehe..

har precis ätit frukost och ska snart hoppa in i duschen och sen ge mig ut på en liten promenad i en timme ungefär. känns inte sådär jättemotiverande att det inte ens är 5 plusgrader ute men solen skiner ju i alla fall så man kan ju inte klaga direkt. har fyllt mobilen med ny musik nu på morgonen så nu är jag redo! blir en sväng förbi stan också då jag behöver köpa ett vadderat kuvert att skicka en av mina tradera-auktioner i. kul att den blev såld!

ikväll blir det en film hemma hos nina med henne & iabell, och innan det ut och äta mat någonstans. vet inte vart dock.. men ja, mysigt!

som en dröm

dream








otroligt söt klänning med blommigt mönster av 100% silke, från forever21.com för 29,80 dollar.

nu måste jag få klaga lite såklart. kläder från forever21 platsar snart i if i had a million dollars alltså.. det är ju RUSKIGT dyrt att beställa därifrån. tullen har man i alla fall en chans att slippa betala om man kör på det är med "gift" skrivet på paketet. men man står ju ändå där man frakten som är hiskelig, frakten är oftast dyrare än själva plagget. så ska det väl ändå inte behöva vara? galet är vad det är.

vill du se en stjärna

robyn




perezhilton.com
har den senaste tiden höjt svenska robyn till skyarna, hon HYPAS upp totalt. kul för henne, såklart.. dock undrar man ju om han får betalt från robyn's skivbolag att skriva så positiva saker om henne. det är ju inte konstigt att man undrar liksom..

change of a dress

TACK! för den andra looks like shit..

ny vecka nya tag

hann ej blogga nått igår eftermiddag.. var på jobbmöte på kvällen efter danslektionen. drog ut på tiden. mötet började sju och slutade inte förrän halv tio. fatta vad sur jag var. trött och hungrig. hade inte ätit sedan halv fyra typ så ville bara hem hem hem. höll på att bli knäpp. sen var det svinkallt ute också när jag skulle cykla hem kul.. usch..

idag är det tisdag och jag slutade jobba för en timme sedan typ. otroligt skönt att vara hemma tjugo över tolv ungefär, hela dagen kvar. idag ska jag försöka hinna med lite grejer.. ska skicka in min anmälan till lärarprogrammet, träna, boka tåg/bussbiljetter till karlstad och en hel del annat. får se om jag får tummen ur röven och gör ens hälften.. hehe..

resten av veckan blir lugn. jobbar rätt lång dag imorgon (onsdagar ni vet.. inge kul..) och sen är jag ledig på torsdag & fredag. på torsdag blir det filmkväll med isabell & nina och på fredag blir det en liten resa till torsby. av alla ställen haha. på lördag jobbar jag och även på söndag. kort jobbhelg vilket känns skönt.

if i had a million dollars

bjdress







svart klänning med rund halsringning i småprickigt mönster från betseyjohnson.com för 405 dollar.

nästan läskigt ju

åh, ett par riktigt snygga brudar. HJÄLP..

girls night out

fgdnyss ätit frukost, känner mig duktig. brukar aldrig kunna äta en ordentlig frukost dagen efter jag druckit alkohol utan har direkt kört på vanlig bakismat. men nu har det blivit andra grejer här! vuxenpoäng till mig, haha..

igår var det klackarna i taket. spenderade hela större delen av lördagen i sängen, kollade på film och sov i två omgångar. hehe.. tror jag var lite trött! sen kom isabell vid halv nio-tiden. stämningen var väl lite sådär på våran lilla förfest, ingen av oss var väl direkt sugna på fest så det var lite segt. fick skjuts av pappa till HC sen där det först var rätt dåligt med folk.. riktigt trist! men det vände mot slutet och det hela slutade med en av de roligaste kvällarna jag haft på länge, underbart. gick bananas på dansgolvet när dom spelade charlotte perelli's hero som en av de sista låtarna. ärligt talat, är inte det en SJUKT bra låt? jo, jag tror det va.

blev en jädra massa dans igår iaf, det som jag & isabell gör bäst haha.. träffade massa roliga människor under kvällen/natten och jag var verkligen på toppenhumör. fick mig även en liten dans med andreas mot slutet som pricken över i:et.

stapplade in här hemma vid halv tre och slocknade sedan i sängen.

shop til' you drop

vb
man kan ju undra vad hon ska göra med alla kläder.. tröttnar hon aldrig?
det gör i alla fall jag ibland och jag shoppar ju inte ens en tusendel del av
vad hon gör..


thank god for the weekend

gdfgdäntligen är denna jobbveckan (i princip) slut! jobbar ynka 11-16.00 idag och sedan tar jag helg! med tanke på vad jobbig jag upplevde att förra helgen var i jobbsynpunkt så ska det bli underbart att få vara ledig, från 16.00 idag till 07.00 på tisdag.. göttit!

jobba idag som sagt och sedan handla lite smått för imorgon. sedan möta upp andreas, hem och äta och sen sätta på en film för resten av kvällen. juno tror jag det blir! ska bli kul att se den.

imorgon blir det utgång på hc på kvällen. frida (hon som sjöng gul och blå) kommer till åmål och det kan man ju bara inte missa!! haha, SÅ entusiastiskt är jag inte vad gäller denna tjejens närvaro. men jag resonerar: bättre än att ligga hemma i soffan och inte göra ett skit, när man är ledig. sånt kan man göra andra dagar.

hej.

pretty

dsd







väldigt sött linne med rosett i naturvitt från
nanette lepore/revolveclothing.com för 145 dollar.

sicken idiot

anger management vore kanske nått för HONOM.

mina auktioner #2

tar tillfället i akt och tipsar om mina två auktioner som jag har på tradera. tröjorna är 100% äkta och lapparna sitter kvar. knappt använda plagg i mycket fint skick!

ljusrosa PEAK PERFORMANCE-tröja.
svart TIGER OF SWEDEN-tröja.

båda auktionerna har ett utropspris på 100 kr.

här kommer skatteåterbäringen

fdfs



mina deklarationspapper anlände igår.. det är tredje gången som jag får sånt hemskickat och jag tycker inte om det hehe. men vem gör detta? spännande dock att se om man ska få tillbaka eller om man fått restskatt. jag får tillbaka lite över 650 kr.. ett skämt, om man jämför med förra året då jag fick tillbaka runt 3000 kr. haha.. jaja, det är ju bättre än att få restskatt iaf..

flashy

tänkt om HM-butikerna såg ut SÅHÄR i sverige också. riktigt snyggt inrett tycker jag! HM i nordstan i göteborg har ju fått ett lyft men den är ju fortfarande långt ifrån ovan länkade som finns i hong kong.

tack så mycket

äntligen funkar blogg.se igen.. gött! tog lite väl lång tid det där tycker jag. nu ska det bli spännande att se vad för nya funktioner som kommer dyka upp här.

vad har hänt sen sist då? ja, inte mycket spännande i alla fall.. har jobbat aset av mig känns det som. eller ja, inte mer än vad jag brukar när jag har lång jobbhelg, men det har varit så kopiöst jobbigt. vart skittrött hela helgen och det är inte över än idag. ögonen hänger alltså.. vet inte vad det är med mig riktigt?

så det är väl det jag gjort, jobbat.. och pysslat med lite andra grejor men dom är absolut ingenting som intresserar någon annan än mig själv, så jag utelämnar det för er skull hehe.

mor är bortrest i 3 veckor nu så nu är det bara jag, lillebror och far hemma. gud vad jag ska styra och ställa haha..