hejhej!

jag lever! knappt.. haha.. skämt åsido, har varit totalt utslagen av ännu en förkylning 3000 ända sedan i söndags. usch och fy.. och nej, utgången i lördags blev inte sååå lyckad för min del nej. helt otroligt.. aja, så kan det bli! var hemma från jobbet igår och är ledig idag. imorgon börjar jag inte förrän 16.00 så ska nog se till att bli mänsklig igen tills dess. wish me luck!

the babies

jjg








jennifer lopez och marc anthony har blivit FÖRÄLDRAR till TVILLINGAR; en kille och en tjej. grattis säger man väl då!

fredagsmyser

hgfhgfså var det äntligen slut på denna jobbveckan för min del. i helgen är jag ledig och det ska bli SÅ härligt att det inte går att beskrivas! idag slutade jag 16.00 och efter det mötte jag upp andreas utanför jobbet och så tog vi en runda på systemet. köpte rosévin och meloncider och lite annat smått och gott. åkte hem till mig sen och bara tog det lugnt. fick en ny dvd (ja, min förra dvd-spelare gick sönder på självaste nyårsafton så jag har varit utan en dvd i nästan två månader, ett under att jag klarat mig med sinnet i behåll haha..) av andreas i alla hjärtans dag-present, supergulligt! verkligen vad jag behöver. det bästa var att denna spelare kunde läsa alla olika sorters brända skivor som jag har i min ägo och det är ett jäkla stort plus. men fan vill ha en dvd-spelare som bara kan läsa köpta skivor liksom?

nu har jag nyss tagit mig en dusch och ska gå och sussa om en lite stund. har varit på hörnan med isabell ikväll och ätit lite god mat. vi beställer alltid samma sak när vi är där och äter; pasta italia! bland det godaste som finns på denna jord. pasta, soltorkade tomater, kantareller och kyckling i gräddsås. en himla god röra! satt och småkikade lite på let's dance också medans vi åt.

imorgon blir det utgång för min del på kvällen. ska äntligen få festa loss lite! jag & isabell ska hem till arbetskompisen nina för lite fest. sedan blir det HC!

forever21 + sverige = sant

yes! amerikanska forever 21 har nu ändrat sin policy och shippar nu till sverige. äntligen! det dumma är bara att frakten förmodligen blir snordyr. tullen bör man dock slippa om man mejlar kundtjänsten efter sitt köp och ber dem skriva "GIFT" på paketet. presentpaket tar man tydligen ingen tull för.

status - fredag

ytryr


dagens humör:
dagen har ju knappt börjat än så vet ej..
dagens låt: alicia keys - no one.
dagens vill ha: dom röda diesel-jeansen jag skrev om!
dagens måste: gå en runda på systemet..
dagens tråkigaste: ...
dagens roligaste: att jag får träffa andreas idag!
längtan: andreas..
klädsel: PJ's..
TV: blir nog ingen tv för min del, ska ut och äta mat.

en gammal goding #2


ibland saknar jag dansen så mycket..

spicekids

spice girls-tjejerna tog med barnen upp på scenen vid en konsert
nyligen. cute!

rtret

jessica alba does scary movies

jessica
jessica alba är med i mars-numret av latina magazine. där återskapar hon
scener ur kända skräckfilmer. en rolig idé tycker jag haha! HÄR kan ni se
fler bilder.


en gammal goding

minnen.. haha.. ignorera den dåliga videon.

röda diesel

hhdgf






av någon anledning tycker jag att dessa jeansen är råläckra. och färgade jeans brukar definitivt inte va min grej alls annars.. men dessa.. finns dom kvar lite närmare våren ska jag fan beställa dom alltså. jag behöver dom! röda jeans från diesel/asos.com för ca 1250 kr.

love is in the air

haha, vore för kul om DOM började dejta.

kat deluna - run the show

är lite småbesatt av den HÄR låten just nu. ger en partyfeeling ut i fingerspetsarna.

la lohan to the bare skin

dessa foton har just publicerats på internet, och vem föreställer dessa foton månn tro? ingen annan än fröken lindsay lohan herself. naken. bilderna är ju inte särskilt snyggt tagna, men tjejen ser görbra ut på dom tycker jag. tycker faktiskt att lindsay är en av de absolut hetaste tjejerna som finns på denna jord.

på den sida där bilderna först publicerades ska det tydligen funnits en jävla massa kommentarer som menat att hon är fet. say what? ursäkta? fet? vad är det här?! jag säger som jenny: om jag fick tag på er skulle jag ta er i örat allihopa! ni borde skämmas..
hfhg

hgj

summer feelings

fdgsd








nu börjar det verkligen krylla med riktiga vår- och sommarkläder hos ASOS.com. kolla in den här sockersöta sommarklänningen! peoples market/asos.com för ca 940 kr.

hysteriskt roligt

detta var väl kanske höjdpunkten på gårdagens delfinal haha.
så jävla kul kille alltså..


tack bloggkoll.com

japp, mitt arga mejl till personalen på bloggkoll.com gav resultat. de har nu tagit bort den bloggen som jag länkade till för några dagar sedan. det tackar vi för. nu får man bara hoppas att den inte kommer upp på listorna igen.

if i had a million dollars

ah, så dyr var den ju inte men mycket pengar för en rätt basic tröja. skitsöt dock.. gråmelerad huvtröja från juicy couture/shopbop.com - 198 dollar.

god morgon

god morgon på er alla! igår var det fredag och jag spenderade som sagt eftermiddagen på jobbet. idag är det lördag och för min del blir det ännu mer jobb, 11 - 16 sedan bums hem till värmen igen. hade ju tänkt ta en powerwalk imorse men när jag såg vad många minusgrader det var ville jag inte direkt gå utanför dörren.. satan i gatan.. äsch, det får bli nått liknande i eftermiddag istället huuu..

andreas kommer hit ikväll och stannar tills imorgon. har inte setts på hur länge som helst känns det som så det ska bli kul! för övrigt blir det en lugn helg eftersom jag jobbar båda dagarna.

status - fredag

dagens humör: rätt okej faktiskt. eftermiddagsjobb idag tar ju lite på humöret men..
dagens låt: timbaland ft. keri hilson - the way i are.
dagens vill ha: ledigt!
dagens måste: gå och lägga mig direkt när jag kommer hem ikväll.
dagens tråkigaste: ...
dagens roligaste: att det är fredag!
längtan: efter solsken + många plusgrader. ge mig vår!
klädsel: träningskläder.
TV: blir ingen tv för min del, ska jobba.

bloggkoll.com

många av er har säkert hört talas om och kanske till och med använder sig av tjänsten bloggkoll.com. tycker det är en jätteanvändbar sida som gör att man kan hålla koll på sina favoritbloggar.

dock har jag vart inne på sidan flera gånger och vid alla dessa gånger sett att den HÄR bloggen går att prenumenera på. har mejlat deras kontakt nu och helt enkelt ställt frågan VARFÖR I HELVETE de låter den bloggen finnas med på deras listor.

indiana jones

klicka HÄR för att se den nyss utkomna trailern för den nya filmen om indiana jones. premiär 22 maj.

på kändisvis

har det inte blivit en trend att göra SÅHÄR när man fött barn? finns det någon kändis numera som inte håvar in äckligt mycket pengar på sånt?

alla hjärtans dag

gfg


idag är det alla hjärtans dag och jag vill
skicka lite extra kärlek till min älskade andreas.
min goa familj och mina fantastiska vänner. puss & kram!

rihanna - cry


Status - onsdag

bvb

Dagens humör:
Grinkärring..
Dagens låt: Alicia Keys - No one.
Dagens vill ha: Klänningen jah budade hem på ebay.co.uk igår. Den är schnygg!
Dagens måste: Lägga i en inpackning i håret ikväll. Tvätta.
Dagens tråkigaste: Det är onsdag. Mitt i veckan.
Dagens roligaste: Kanskekanske får mitt paket från HM idag?!
Längtan: Efter ebay-klänningen!
Klädsel: Pj's.
TV: Grey's Anatomy/Fråga Olle.

friskis & svettis

ewr



tisdag idag. har precis kommit hem från ett pass på friskis & svettis på kristineberg. gick på ett medelpuls-pass idag eftersom de hade hyrt in en manlig instruktör från ängelholm. kul som fan! var väldigt annorlunda med en kille som tränade oss, men väldigt roligt. bra musik, roliga rörelser.. sista låten innan nedvarvningen var marilyn manson - beautiful people, väldigt intressant haha. han kommer dit och leder ett pass vecka 11 och vecka 14 igen, tycker ni ska gå dit och prova!

one hot mama

jgjh
rehab verkar ha gjort henne gott. tycker faktiskt att hon är snyggare
än någonsin..


rihanna @ the grammys

klicka HÄR för att se rihanna's framträdande på grammy-galan. fan vad grym den tjejen är!

gisto cardigan

eftersom den svarta klänning jag beställde från asos.com förra veckan inte passade (det är alltid samma sak när jag ska köpa en klänning, de har bra passform och så men de är alltid, alltid för långa) och den inte går att lägga upp utan att förstöra volangerna, så la jag en beställning på den HÄR mysiga koftan från ichi. har gått in och kollat på den i flera dagar nu. tycker den är extra snygg då den är lite längre i modellen sen är det något med färgen. inte lika flashig som en svart klänning men däremot så mycket mer välbehövd.

funny shit


tummelisa

heidivic
vad liten posh ser ut haha..

rich folks

ett par med KLASS.

the spice girls



hade nog vart obeskrivligt kul att vara där..

lite pics från gårdagen


ttt
två födelsedagsbarn öppnar paket!

ytyu
sofia e och rebecca.

gfg
linda och emma f.

emma
detta kallas att ta kort på fotografen, i dubbel bemärkelse haha..

linda
linda!

image281
stina!

image282
isabell och stina på ett nästan fullsatt hörnan.

mat, vin & hörnan

jahaja, det var den lördagen det. igår blev det vinbål och sedan fläskfilé, potatisgratäng och sist chokladmoussetårta till efterrätt hemma hos linda. det var jag, linda, sofia e, stina, isabell, sandra d, emma f och rebecca. var rätt allmänt lugnt och inte direkt något party, utan en lugn kväll i gott sällskap, som man säger.

satt hemma hos linda och tjötade ett par timmar och tog sedan bilen ned till stan för att kolla läget lite. massa folk på hörnan så det blev att slå sig ner där inne. samma vanliga folk så det var inga större överraskningar där inte. där stängde de redan klockan ett vilket var lite synd men jaja, så får det vara ibland. tog mig en blåbärs-Rosa Pantern i baren vilket väckte lite gamla minnen hehe.. var hemma lite efter ett.

idag är det söndag och det är sanslöst soft här hos mig. kommer lite släktingar senare i eftermiddag som kommer för att fira lillebror som fyllde 17 bast i fredags. dock inget större ståhej med den saken så det blir till att ladda för en ny vecka istället. så roligt har jag haha..

kommer ni ihåg dessa?










nu blir det 20-årsfest

nu ska jag iväg till linda och möta upp lite andra tjejer för mat & dricka. tar det dock väldigt nyktert ikväll så lugnt blir det.. tar med mig kameran så får se om det blir några kort, om någon vill va med på bild haha. min lilla stass består av mellanblå jeans från rock & republic, vit lösare top från sunshine/mq och svart sidenjacka från gina tricot.
hgjg

78678
inte världens bästa bilder nej man jag fastnade ju i
alla fall. tsss..


sex and the city

xx<x
maybe some women aren't meant to be tamed.. maybe they need to run free until
they find someone just as wild to run with them.

carrie/sex and the city



en show i min stil, ja

gfhgf
idag är det melodifestivalen 2008.. som jag har väntat! detta är verkligen en show i min stil. allt hypas upp som satan inför varje delfinal och alla deltagare börjar tala ut i pressen om diverse intressanta och fullständigt oviktiga grejer. enda gången på året som jag faktiskt uppskattar sånt.. jag kommer förmodligen missa allt på tv idag, och ja, jag tycker det är katastrof.

la lohan

gdgdf
eller ja, ny hårfärg i alla fall.. tycker hon va betydligt
hetare in blont..


Status - fredag

jjkDagens humör: Mycket bra!
Dagens låt: Michael Jackson - They don't care about us.
Dagens vill ha: Tillräckligt bra karaktär för att stå emot godispåsen jag köpte förut.
Dagens måste: Absolut ingenting, har jobbat röven av mig idag så tänker inte göra nått mer.
Dagens tråkigaste: ...
Dagens roligaste: Att Kenza för tillfället ligger rätt långt ner på Mest Aktiva-listan. Haha..
Längtan: Fläskfilé hemma hos Linda imorgon kväll känns jävligt smarrigt just nu!
Klädsel: Pyjamas, ska strax hoppa in i duschen.
TV: På spåret/Let's dance.

Ett litet tips

Måste bara tipsa om en grej som jag upptäckt som är helt fantastiskt och gott. Istället för att köpa & dricka typ hallonsoda eller andra sånna kolsyrade drycker så kan man blanda koncentrerad Fun Light med kolsyrat vatten. Minimalt med kalorier och inget socker = sjuk mycket nyttigare än typ hallonsoda. Jag blandar Loka's kolsyrade vatten med smak av hallon & grape med Fun Light's hallonsaft. Skitgott!

Det närmar sig slutet

På den här veckan iaf hehe.. Torsdag idag och jag har jobbat mitt hatpass numero uno på jobbet idag. Men idag gick det mot förmodan fort som ögat av någon anledning. Gött i alla fall! Hade ställt in mig på ett soft pass imorgon då jag skulle slutat 16.00 men så blidde det lite ändrat så det blir mastodontpasset 07.00 - 18.00 istället. Men va fan, det är mycket pengar och går skitfort alltihop så det kunde jag inte tacka nej till helt enkelt. Det blir ju inte tråkigare av att det är Isabell jag ska jobba ihop med också, då blir det genast roligare! Fort som fan ska det gå imorgon.

Sen är då min jobbvecka slut för den här gången.. Lillebror fyller 17 imorgon så det bli firande med släkt efter jobbet. Har lite att pilla med också så jag lär vara sysselsatt.

Ledig hela helgen lång och det ska bli superunderbart verkligen. Blir en sväng på staden under lördag förmiddag för att inhandla lite blommor och så till tjejerna som har sin 20-årsfest på kvällen. Lite andra ärenden blir det också, sedan hem och slöa ett par timmar innan finstassen åker på och sedan iväg till Linda.

Nu: Friskis & Svettis med la Isabell.

If i had a million dollars

ytt








Svart läderhandväska med metalldetaljer
, CHLOÈ/NETAPORTER.com - 995 euro

Ord är överflödiga

Vad HEMSKT.

Inspiration

inspir
Ska ju på dubbel 20-årsfest på lördag, om jag fick välja skulle
jag se ut såhär.
Vit tunika/linne med svarta stenar från FOREVER21.com, 33 dollar
Mellanblå utställda jeans med slitningar från HM.se, 398 kr
Svarta platåskor i ormskinnsimitation från ASOS.com, ca 506 kr
Silvriga örhängen med ringar från COCOO.se, 125 kr

Status - onsdag

jess
Dagens humör: Bra! Pigg och kry känner jag mig.. Gick upp tidigt imorse men var ändå pigg. Borde nog gå och lägga mig tidigare mer i fortsättningen.
Dagens låt: En sockerbagare.. Haha! Såg chefen göra semlor igår iförd förkläde vilket ledde till En sockerbagare.
Dagens vill ha: DENNA toppen från Forever21. Så jaevla synd att dom inte shippar till Sverige.. Riktigt synd.
Dagens måste: Ha en liten ta-hand-om-mig-kväll med lite av allt möjligt.
Dagens tråkigaste: Varför går dagarna så himla fort? Ont i magen.
Dagens roligaste: Haha, har inte kommit så långt på dagen än så kan inte svara på det..
Längtan: Helgen! Ska bli gött att vara ledig och hitta på lite kul grejer!
Klädsel: Pyjamas, ska strax göra mig iordning.
TV: Fråga Olle.

Jahopp, där ser man

vcxv


Tänk vad fel jag hade när jag skrev att nytt avsnitt av Grey's Anatomy kommer den 1 februari. Ja, det stämmer i varje fall inte alls.. På långa vägar. Var allt en väldigt dålig källa jag hade där.. I alla fall, för de som är intresserade av att veta så kommer det förmodligen inget nytt avsnitt förrän till hösten (september/october).

One hot mama

nvn
Fast hon ska tydligen va en dryg liten tös..

Heidi Montag - Higher

Heidi Montags video är regisserad av hennes IQ-befriade
pojkvän Spencer.. Både videon och låten är skit. Kolla själva.


If i had a million dollars

fdg







Lila asymmetrisk partytop,
MINT/NETAPORTER.com - 391 euro

Paris Hilton

Oj, vad har hänt med henne?..
iyui

Status - söndag

bdfhgDagens humör: Gott! Har precis ätit också vilket inte är något negativt för humöret hehe..
Dagens låt: Adam Tensta's nya.. Vad den nu heter..
Dagens vill ha: DESSA hyperheta jeansen. Dock har jag ett antal par jeans hemma som inte används på länge.
Dagens måste: Hmm, ingenting direkt.
Dagens tråkigaste: Vädret..
Dagens roligaste: Att jag klarat av helgens jobbpass, duktiga mig! Att det är pinsamt billigt att flyga till London just nu..
Längtan: Efter en megastor godispåse.. Sötsug 3000.
Klädsel: Jobboutfiten. Sen blir det väl nått slappt.
TV: I en annan del av Köping/She's all that.

Ehh?

Idag var DETTA på förstasidan på GT. Det finns väl bättre grejer att ha på förstasidan iaf, typ krig eller världshunger ellet nått sånt. Nej gud, när en tv-tjej har magsjuka då är det tydligen förstasidestoff. Tycker det är lite intressant.

Jobbajobba

ghj
Blää, tyckte att jag gick och la mig relativt tidigt igår för att kunna samla energi till idag. Men inte då.. Är trött som satan och inte det minsta upplagd för att spendera hela dagen på jobbet. Usch, jag gillar inte detta. Men vem skulle göra det egentligen?

Blev i alla fall en timmes promenad igår i regnet. Fan vad det öste ner & blåste alltså. Tyckte att jag var jääääkligt duktig som släpade mig ut i det där vädret. Haha! Belönade mig själv efter det med horisontalt läge i soffan resten av fredagen, det är gott det! Nästa helg blir det förmodligen mer action för min del, har två kompisar som fyller 20 så det blir lite fest för dom under lördagen. Spännande!

Näpp, nu ska jag dra mig till jobbet. Men betoning på "dra".

Out of the shadows

gff
Ja, kolla här vem som visar sig.. Det händer fan inte ofta det haha. Sexigt nog fotade jag med jobboutfiten på och i vårt ännu sexigare badrum, men är man uttråkad så är man, right?

Idag är det fredag och jag skulle egentligen slutat sent ikväll men fick byta pass så nu var jag hemma vid fyra. Har nyss slängt i mig en megasmoothie gjord på frysta jordgubbar, lättmjölk och Yoggi's miniyoughurt med smak av vanilj, persika och passionsfrukt. Man tager vad man haver.. Ikväll blir det lugnt för min del, ska plocka lite här hemma och även hinna med en powerwalk ikväll. Sen blir det väl tv:n resten av kvällen. Jobbar 11-22.15 imorgon och 07.45 - 12.30 på söndag så behöver allt samla på mig lite energi.

Gissa tre gånger

Ni kan få gissa tre gånger, men ni lär nog bara behöva en, på vem som yttrat dessa otroligt kloka ord:

"Du är politiskt aktiv i MUF. Om du fick diktatorisk makt över platsen Stureplan, vad skulle du förändra?
Haha, jag skulle nog införa någon form av spärrar runt Stureplan. Som lite beroende på ålder, stil och det faktum huruvida man bär äkta kläder eller inte, släppte in respektive avvisade folk från Stureplan."

"Det kan inte vara lätt att komma från ett bondsamhälle och slåss från underläge."

"Jag tror inte på bistånd."




En upptäckt

THOSE are some crazy shoes! Djees..