alla hjärtans dag






alla hjärtans dag närmar sig. har alltid tyckt att det är
lika svårt att komma på vad man ska köpa. tror dock
att jag hittat något riktigt bra nu faktiskt. hoppas han blir glad, hihi..

lördag i karlstad

lördag idag. gött som fasen alltså. kom hem från träningen med linda för ett tag sedan.. ligger i soffan nu och jäser lite. ska snart iväg och storhandla på willys med linda. vilket jaekla lördagsnöje haha.. träna & handla mat.. resten av dagen blir det plugg.

skulle egentligen hängt med hem till pauline och sedan blue moon bar med hennes kompisar ikväll.. men fick lämna återbud igår då skolarbetet gjorde sig påmind med buller och brak .. inte så roligt men vad ska man göra liksom. det gäller att sköta sig.. hehe..

har fått så jäkla ont i ryggen idag, precis så som jag hade när jag var skadat. känns inte bra alls alltså.. känner mig som en pensionär. kan inte böja ryggen alls utan att det gör ont. orkar inte med detta.. blir ledsen..

igår vart jag hemma hos linda och myste lite framför let's dance. jättemysigt att umgås sådär! det var längesedan..

torsdagskvällen återkommer jag med info om, haha!

torsdag i karlstad

träningsvärken gör sig påmind idag må jag säga. körde styrka/pump med camilla igår och det var förjävla skönt att få svettas lite igen efter en hel månad på slapp-sidan haha. ikväll är det powerstep som gäller, nu kör vi på som fasen här! styrka igen på fredag med linda och sedan med henne igen på teamcycle-core på lördag morgon. GÖTT!

sitter och lyssnar på BWO - barcelona nu. så jääääkla bra låt alltså!

idag blir det fika och plugg med camilla och lina här hemma hos mig på frödingshöjd. ska jobba lite med instuderingsfrågorna och så. känns som att det kommer ta tusen år om man inte samarbetar. som tur är har jag kvar mina ordböcker från när jag pluggade engelska. kursboken är på engelska liksom. kul.. näj..

efter pluggisch blir det staden med camilla och linda en sväng. tror dom skulle kolla på träningsskor.. hittar nog nått jag med hehe.


rin on the rox - i hate this part

rin on the rox-tjejerna sjunger en av få höjdarlåtar på
pussycat dolls' senaste album.


beyonce - halo

VIDEON!

oh, happy day

nu sitter jag hemma framför min egna dator. kan inte beskriva hur jaevla gött det känns alltså, underbaaaart! ALLTING var kvar på datorn när jag fick tillbaka den, så den är som om inget har hänt. behövs bara göra lite uppdateringar av programmen eftersom de varit avstängda i över en månads tid.

det enda negativa, är en bagatell egentligen, är att teknikerna plockat bort mitt extra RAM-minne som jag satte i efter jag köpt datorn. så jag får gå till databutiken här på frödingshöjd och höra om dom kan sätta i minneskortet igen. hoppas det inte blir några problem.. annars går jag till datatema i åmål igen när jag ska hem nästa vecka.

tisdag i karlstad

sitter i skolan nu, som vanligt när jag behöver en dator. dock väntas min egna dator komma tillbaka lagad idag eller imorgon, så det är bara att klistra fast mobilen i handen eftersom UPS ringer innan dom kommer med datorn. åååh vad jag har saknat den alltså.. i början gick det bra, men nu har jag vart utan dator i över en månad och det får fanimej räcka nu. verkar dock som att det inte var något större fel på den alls, de hade bara gjort en så kallad uppdatering. hmm.. den såg fan riktigt sjuk ut senast jag såg den så jag hoppas verkligen att dom har rätt.

idag har det vart lektioner för hela slanten, dock labb under varje lektion så det har ändå vart slappt liksom.

väntar på kursbetyget på förra kursen också, spännande spännande!

ska bort till posten senare och hämta min MYCKET försenade kursbok. så kan jag lämna tillbaka den sletna jag har lånat från bibblan i skolan..

sen ikväll blir det bio med rickard, ska kolla på "yes man", äntligen haha! ska bli så jävla kul att se den!

sen blir det förhoppningsvis en sväng till tjejerna också, om de är kvar då vill säga. men det tror jag allt!

imorgon hoppas vi på att sofia får sin dator tillbaka, ok? * skrattar *

blir plugg i skolan imorgon innan lektionen kör igång. MÅSTE komma igång med instuderingsfrågorna. den ena tentan vi ska ha i den här kursen är på de instuderingsfrågor som finns i boken. och dom är många.. men att jobba med sånna frågor är jag van vid och sjukt bra på så det känns gött som fan att de kör med detta systemet.

nervös som faen

mmm. idag börjar dansen för min del. kan inte med ord beskrivas hur nervös jag är.. visst, jag litar på min egen förmåga. men det är liiite skillnad när man inte dansat på närmare 5 år. det är länge det..

ska träffa tjejerna ikväll efter dansen, vilket är bra för jag lär behöva terapi.

utgång @ nöjes 17/1

blidde en liten utgång i lördags för min del. lite halvspontant sådär, och det är ju alltid lika trevligt hehe.. var hos lina vid cirkus 19.oo och hängde där en stund med henne, petra & li. spelade nått jäkla ölspel som jag inte fattade nått av trodde jag, men misstänker att jag fattade lite ändå för full blev man haha.

bussen in till stan.. träffade lite intressant folk på bussen, haha kan fortfarande inte fatta vilket sammanträffande med lina hehe. hem till någon tjej som hette ellen där det var en jäkla massa folk som jag aldrig sett förut. men jag & petra hade så roligt där på golvet ändå haha.. och lina med! hihi.. sedan vidare till en annan förfest ännu mer centralt. också där en massa folk jag aldrig träffat förut men det är ju också nice liksom!

sprang in på nöjes vid 23.oo redan vilket är sjukt tidigt för att vara mig. jag & lina hinner gå cirkus tio meter från garderoben innan lina inser att hon har rört bort garderobslappen. haha, så jaevla kul!

lite shotar & drinkar i baren sedan dansgolvet för fulla muggar. träffade min kusin i baren, roligt! träffade på camilla och isabell också.. jag ramlade typ ner från den där upphöjda delen på stora dansgolvet så jag slog i rumpan, haha. sedan måste jag ha slått mig någon mer gång också för när jag vaknade igår morse hade jag så jaevla ont i benet, värsta blåmärket. typiskt mig att slå mig när jag är full.. så himla jag liksom.

hem på en överfull buss och sedan ramla i säng hemma hos rickard. vaknar vid elva dagen efter och vet knappt vart jag är haha.. resten av dagen innehöll massa snack med brudarna, pizza och en film på kvällen.

kvällens outfit: svarta pumps, mörkblå chinos och vitt linne.
kvällens drink: jag frälste lina med en blåbärs-rosa pantern. NOSTALGI eller vad liksom.
kvällens låt: lena ph - det gör ont (för det är den enda låt jag kommer ihåg att vi dansat till hihi..)
kvällens roligaste: uppdragen vi hade att utföra, jag kom typ sist. fegis..

måndag i karlstad

tillbaka till vardagen igen då för min del.. idag började den nya kursen som jag ska läsa. hade kursstart imorse och nu sitter jag och väntar in nästa punkt på schemat. har gjort lite ärenden under lunchen nu så nu sitter jag vid en dator i skolan.

min egen dator har det börjats jobba på nu, turligt nog kan jag kolla på internet vad det är för något dom gör med datorn och vad som är problemet med den. ingen sådan information än dock men det kommer i slutet av denna veckan. hoppas verkligen att det inte är fukt eller någon anna skada som tydligen kommer vara mitt fel, för då får jag betala. sedan hoppas jag på att det inte blir så att dom måste tömma hela datorn.. då blir jag ledsen.

lektion i eftermiddag då. sen ska jag till posten och hämta ut sista kursboken, får sällskap av lilla linda hihi. sedan ska jag spendera resten av eftermiddagen med näsan i den boken.

rickard skriver matte-tenta just nu, hoppas det går bra, håller tummarna!

träning ikväll också, powerstep med linda och camilla. najs! ska köra ett par pass den här veckan nu så jag inte är helt död när dansen börjar på måndag. stretcha måste jag också.. är så jaevla stel.

skitnöjd med naglarna jag fixade hos pauline förra veckan. vackert..

resten av veckan innehåller skolan, plugga, träna och umgås med alla underbara jag har i min närhet. fest på lördag också med rickard och hans vänner, ser jag fram emot!


priset jag betalar

hmm, det blir inte många blogginlägg nuförtiden från den här damen. men ni vet ju problemet; jag har fortfarande ingen dator. att det ska ta sådan tid liksom.. datorn är säkert helt kaputt bara för det. har lust att skita i allt och bara köpa en ny för pengar som jag inte har.. såg en så FIN dator på expert i åmål för ett par veckor sedan. billig var den med.. åh, vackra skapelse.. jag som inte ens tyckte om att köpa teknikprylar för ett tag sedan.

sitter i skolan nu iaf och lånar en dator.

ska sitta här en stund innan jag drar ner på staden ett tag. rensa tankarna lite.. har så mycket skit som snurrar i huvudet nuförtiden, ibland har jag bara lust att stänga av liksom.

känner mig så ensam.. men jag antar att det är ett pris jag måste betala.. varför blir det såhär? jag har sån lust att bara skrika rakt ut för jag är så arg.. jag hatar allting just nu.. ingenting är roligt. jag är inte inkluderad.. DET GÖR SÅ ONT.




ledsen att jag skriver i gåtor.. patetiskt jag vet.






uppdatera naglarna hos pauline ikväll också, trävligt.

...

tårar.

alldeles för tidigt

igår fick jag nyheten om att en tjej som jag dansat med under gestaltningsveckan har tagit sitt liv.
kan inte beskriva hur konstigt det känns. och tragiskt..

jag skickar en varm tanke till alla människor som stod henne nära.

torsdag i karlstad

sitter i skolan nu, idag igen, och har precis skrivit ut arbetet.. rickard sitter också någonstans här i närheten och jag är så sugen på att gå dit hehe, men jag ska inte störa när han har två tentor alldeles snart. stackare..

ska sitta här en stund sedan och svara på mejl och kolla upp lite framtidsplaner och så, sen tar jag bussen ut till bergvik. behöver handla lite mat och lite annat smått och gott.

spenderade gårdagskvällen hos linda. det var så himla härligt att träffa min skrutta igen! vi hade en hel del att prata om, som vanligt hehe. du är guld värd min sköna! * ler *

idag har jag sovit läääänge, välbehövligt hehe. så jag har vänt på dygnet litegrann nu men det ställer man om igen lätt. ikväll blir det spelkväll hos linda med isabell, camilla och erika (kurskompis). jag hoppas på att vi ska spela TP för då kommer jag kicka ass alltså! hihi..

tänkvärt ..

kollade på ett avsnitt av one tree hill igår.

"the truth is the truth. you can twist it and turn
it however you like, so i matches your thinking.
but the truth is always the truth.. there is one
right.. and one wrong.
i did wrong.."



jo, så är det verkligen.. * suck *

finished!

japp. nu är jag äntligen klar med arbetet som ska vara inne imorgon eftermiddag. dock får jag gå hit och skriva ut det imorgon för idag örkar jag inte haha.. sitter så bra här vid datorn i biblioteket. har fortfarande ingen egen dator så vad ska man göra liksom.. väntar på nån jävla returetikett innan jag kan göra något mer.. jobbigt värre..

igår och i måndags har jag varit en himla massa med rickard, underbart! känns dock som man är i något sorts koma liksom.. kan detta bero på att vi aldrig lyckas lägga oss vid en rimlig tid? haha, jag tror det. men har man så mycket att prata om så har man det. hihi.

annars rullar dagarna på. har pluggat en del sen jag kom hit. i eftermiddag ska jag äntligen få träffa lilla linda igen också förhoppningsvis, weeii! ska hjälpa henne att leta upp billiga kursböcker eftersom jag själv är så bra på det, haha. skämt åsido, varför lägga ner mer pengar än nödvändigt?

sugen på party till helgen också. men vad ska man göra.. jag ska ju hem till åmål och jobba på lördag & söndag. jaja, that's life you know..

...

second chances, they don't really matter.
people never change..

back in town

mmm, nu är jag då tillbaka i karlstad igen. först av alla tjejerna att vara tillbaka, typiskt mig haha.. men jag har ju en liten person till här i staden som jag saknar alltför mycket så det var bara att sätta sig på bussen hit. har ju ingen egen dator så sitter på skolan nu och jobbar på mitt arbete. väntar dock på två kursböcker (en som jag ska hämta på bibiliotket i stan på onsdag, och en som jag hoppas få låna av linda, please? * ler * ) innan jag kan skriva klart det.

nej nu får jag fortsätta med detta..

söndagssysslor

sista dagen hemma i åmål är här. thank god! var redo att åka tillbaka till karlstad efter en vecka här typ.. det får räcka.. idag håller jag på och packar och gör lite andra nyttiga saker. betalar räkningar, beställer kursböcker. för över all min musik från denna datorn till mitt nya USB-minne.. kan va kul att ha tillgång till alla gamla godingar haha. ska föra över mitt arbete också eftersom jag ska fortsätta jobba på det i karlstad.

imorgon blir det alltså att sätta sig på bussen tillbaka igen.. 07.05 går den härifrån. sedan ska jag bara hem till lägenheten och lämna grejer + hämta post. sen ska jag spendera ett par timmar på skolan och jobba med arbetet som ska va inne på torsdag. lär göra samma sak på onsdag & torsdag också.

på eftermiddagen kommer mamma & pappa en sväng och sen ska jag umgås med rickard igen, LÄNGTAR ihjäl mig typ.

annars vet jag inte vad som händer kommande vecka. träffa tjejerna igen såklart, weeii! hem och jobba nästa helg också.

oväntad ledighet

finally.. lyckades byta bort halva mitt pass idag till en annan på jobbet. orkade verkligen inte jobba ända till stängning ikväll.. hälsan är fortfarande inte på topp och skolarbetet ligger och väntar på mig så det fick bli ett kortare pass idag.

sitter här och grejar med lite smått. ska snart hoppa in i en jävligt varm dusch. sen blir det hårinpackning och ansiktsmask och hela baletten innan jag återgår till skolböckerna som förmodligen saknar mig vid det här laget.


pluggisch

mmm, igår spenderade jag HELA dagen här framför datorn och skrev på mitt arbete.. har väl kommit halvvägs på den längsta delen av det, hade väl hoppats på att jag skulle hinna längre men märkte rätt snart att det är många kriterier som ska finnas med. lärarna säger att det inte finns nästan några krav men om man verkligen läser intruktionerna så är det indirekt allt ett par sådana. hmpf..

ska iaf fortsätta med arbetet nu ett par timmar tills jag ska iväg och jobba vid 16.00. imorgon blir det ett kärt(?) återseende med mitt älskade pass mellan 11 - 22.15. haha, det var längesen jag körde det passet! låt oss hoppas att det går fort som attan.

på söndag är jag ledig dock vilket är skönt. åker till karlstad tidigt på måndag morgon eftersom jag behöver vara i skolan under dagen och jobba vidare examinationsarbetet. sedan kommer mamma & pappa upp med min packning och den nya tv:n på eftermiddagen någon gång. tror det får bli en sväng till ikea med dom också, måste ha en ny tv-bänk. sen ska jag umgås med rickard resten av dagen, underbart.

från oss alla ..

.. till er alla. TITTA & NJUUUUT!

2008 - året som gått

2008
jag kör med samma lista som förra året.. here it goes:

1.gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
det hände mycket nytt det här året kan jag säga..


2. höll du några av dina nyårslöften?
tror inte jag gav några löften förra året, så nej.

3. blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
nope..

4. dog någon som stod dig nära?
nej, inte detta året thank god.

5. vilka länder besökte du?
bara sköna sverige.

6. är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
ja.. det finns mycket sådant, dock känns det lite för privat för att ta upp här.

7. vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
25 augusti. dagen då ett helt nytt liv började - i karlstad.

8. vad var din största framgång 2008?                         
att jag till slut vågade ta mig bort från åmål.

9. största misstaget?                                                                                                                                                                          
ett väldigt stort misstag jag gjorde nyligen som jag ångrar från djupet av mitt hjärta.. det ska -du- veta!

10. har du varit sjuk eller skadat dig?
nää..

11. bästa köpet?
köp och köp, min lägenhet är ju charmig den. haha..

12. vad spenderade du mest pengar på?
kläder. smink. fest.

13. gjorde någonting dig riktigt glad?                                                                                                                                               
jaa mycket.. att flytten till karlstad gått så himla bra. att jag har träffat linda & camilla + alla andra underbara prickar i solstaden. att jag har träffat rickard. att jag hittat en utbildning som jag känner passar mig perfekt.

14. vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2008?
hmm.. denna är svår.. lady gaga - just dance, michael jackson - black and white. och grand slam-låten haha.. charlotte perelli - hero.

15. var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
jag får nog säga gladare, men tyvärr bara lite.

16. vad önskar du att du gjort mer?
mått bra..

17. vad önskar du att du gjort mindre?
stressat, på alla sätt och vis.

18. hur tillbringar du julen?
hemma med familjen i åmål.

19. blev du kär i år?
jaaa.. det får jag nog säga.. * ler *

20. skaffade du något husdjur?
nää..

21. favoritprogram på TV?
sex and the city, forever and always!

22. hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
jag hatar inte någon.

23. bästa boken du läste i år?
bortsett från sista harry potter-boken så är det jens lapidus - snabba cash.

24. största musikaliska upptäckten?
tror inte jag haft någon sådan faktiskt..

25. något du önskade dig och fick?
önskade mig ett nytt liv, och det fick jag.

26. något du önskade dig men inte fick?
mycket.

27. årets bästa film?
nej, jag tänker faktiskt inte svara sex and the city här, ni vet ju att jag inte gillar den nått större. the notebook har ju ett par år på nacken, men den är ju för jävla bra. juno var också en höjdare..

28. vad gjorde du på din födelsedag 2008?
jag firade den i lugn och ro med tjejerna hemma hos linda.

29. finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
kanske det där misstaget jag gjorde, det skulle jag inte gjort.

30. hur skulle du beskriva din stil år 2008?
klär mig väl som dom flesta andra som mig. andra året som brunett. nu börjar jag dock tröttna lite..

31. vad fick dig att må bra?
mamma. isabell. andreas. linda. camilla. rickard. stina.

32. vilken kändis var du mest sugen på?
alltså jag tycker ju att

33. vem saknade du?
alla vänner som man inte hunnit träffa under året.

34. de bästa nya människorna du träffade?
linda & camilla är mina hjärtegull! rickard..