Status - torsdag

ghfh
Dagens humör:
Ångest inför helgens långa jobbpass..
Dagens låt: Celine Dion - Alone.
Dagens vill ha: Jag vill ha en pulsklocka faktiskt. Funderar seriöst på att skaffa en.
Dagens måste: Träna om en stund, sen städa hemma (som jag fortfarande inte gjort), hämta nya VIP-korten på HC.
Dagens tråkigaste: Vädret - need I say more?
Dagens roligaste: Tycker att jag verkligen fått kontroll över livet igen, för stunden iaf.
Längtan: ANDREAS. Som fan..
Klädsel: Myskläder i stort sett.
TV: Någon dokumentär om J.K Rowling.

Inspiration

inspo
♥ Vit topp med knytdetalj från DOROTHYPERKINS.com, 10 pund
Kilklacksskor med ankelknyt och öppen tå från ASOS.com, ca 433 kr
Svart/ljusbrun/mörkbrun väska från Fendi/ELUXURY.com, 1910 dollar
Brun jacka i stentvättad bomullstwill från LAREDOUTE.se, 429 kr
Svarta bomullskjorts från HM.com, 98 kr
Svarta bomullstights från HM.com, 69:50 kr

Lashes!

jhgjhg
Budade hem ett par lösögonfransar på Tradera i förrgår och fick dom med posten igår. Tycker det är så jäkla snyggt med täta, tjocka & långa fransar och då är väl lösfransar den enda vägen att gå egentligen. Mina egna fransar är typ sju mil långa, rätt täta men däremot tunna som fan så det blir ju inte riktigt den effekten jag vill ha.. Har haft sktisvårt att hitta ett par som verkligen passar utan att jag ser ut som en transa när de väl sitter på. Men DESSA är verkligen hur snygga som helst! Tipsar er verkligen om DENNA tjejen på Tradera som sålde dessa fransar till mig, hon har såklart fler auktioner än just den jag budade på, alla med skitläckra fransar till ett väldigt överkomligt utropspris.

Just wondering

Borde inte den HÄR tjejens pengar vara slut snart?
Och borde inte DENNA tjejen kanske lägga ner sin blogg snart?
Om hon nu mår så DÅLIGT verkar det vara ett himla onödigt sätt att
spendera den lilla tid hon tydligen har.

Status - onsdag

ggfDagens humör: Relativt bra. Har varit pigg hela dagen på jobbet och så.
Dagens låt: Miss Li - Got to leave my troubles behind (eftersom jag gått och nynnat på den hela dagen)
Dagens vill ha: Just nu är det bara den svarta klänningen från ASOS.com som jag beställt. Hoppas den passar!
Dagens måste: Har faktiskt inget måste idag, kul för mig haha..
Dagens tråkigaste: Tråkiga kommentarer på en väns blogg. Fy vilka människor det finns..
Dagens roligaste: Lyckades hålla mig från att ta en bit tårta på jobbet idag, yey!
Längtan: ANDREAS. Som fan..
Klädsel: Hela dagen har det vart svarta Fristads-brallor och svart fleecejacka - a.k.a jobbkläderna.
TV: Årets Kock/Fråga Olle.

Wear your wife

Ja, det är inte alla KILLAR som går runt med frugan/flickvännen på tröjan. Haha.. T-shirten är från Victoria Beckham-kampanjen hos Marc Jacobs.

Klänning på väg

Kollade lite spontant inne på ASOS.com efter någon snygg klänning. Hitta DENNA som jag även kollade på innan Jul, och nu var den passande nog nedsatt från 649 kr till 288 kr. Tycker att det var ett riktigt kap!

Photoshop eller vad?

Någon mer än jag som ser att det DÄR inte är Brittan?

Status - Måndag

Lånar denna listan av Pauline. Med några modifikationer.

hh
Dagens humör:
Vill-inte-vill-inte -tankar inför kommande lång jobbhelg. Usch..
Dagens låt: Leona Lewis - Take a bow.
Dagens vill ha: Ett par snygga Dune-pumps. Världshistoriens bästa skomärke!
Dagens måste: Ut och gå ikväll i kylan, röja upp i rummet.
Dagens tråkigaste: Fortfarande nada dansinspiration. Trävligt
Dagens roligaste: Inte mer spännande än att jag får sluta fyra istället för 22.15 på fredag.
Längtan: En rolig utekväll med tjejerna!
Klädsel: Dansbyxor och HelloKitty-huvtröja (min vardagsuniform numera typ haha..)
TV: Prinsar & Prinsessor/Cityakuten/Stridspiloterna.

Inspiration

insp







































♥ Svart blus med rosett från RIVERISLAND.com - 24,99 pund
♥ Mellanbrun kofta i organisk bomull från HM.com - 249 kr
♥ Svarta stretchjeans från TOPSHOP.com - 40 pund
♥ Svarta ballerinas med detaljer från TOPSHOP.com - 35 pund
♥ Svart clutch med gulddetaljer från ASOS.com - ca 260 kr

Leona Lewis - Take a bow

Kritiker har dissat Lewis' debutalbum. Jag håller inte med.

1 februari är datumet

fdg




Har väntat ett tag nu på att det ska komma någon info om när nästa avsnitt av Grey's Anatomy kommer sändas. Och 1 februari kommer ett nytt avsnitt! Jag hoppas att den här strejken inte fortsätter så länge till (för den håller väl fortfarande på?) och att de kommer fram till nått bra. Anyways, 1 februari it is!

Ny bilaga från Aftonbladet

Sofi Fahrman har fått en egen tidning, Aftonbladet har gjort en ny bilaga - Sofis Mode.. Figgigt namn, haha! Nädå, denna BILAGAN kommer säkert va minst lika bra som Aftonbladets alla andra bilagor. Verkar som att den ska komma ut på måndagar eftersom den har premiär imorgon. Jag kommer då i alla fall läsa den.

Shoppashoppa!

Sådärja. Då var shoppingen i Göteborg avklarad för den här gången då.. Var där med Isabell och hälsade på i lilla Stina & Lindas tillfälliga lägenhet, det var kul! Sedan hängde Stina med oss ut på stan för lite shopping. Fanns inte så mycket fint alls tycker jag, bara massa slutreor överallt. Reor är ju bra i all ära, men det är ju så sjukt jobbigt att behöva leta skitnoga för att man ska hitta nått. Allt hänger ju huller om buller.. Jaja, fick allt med en del hem till mig ändå.

- Kleinblå skjorta i större modell (som blir skithet med ett brett svart bälte i midjan, svarta jeans och svarta stövlar) från Sisters. 500 jävla spänn för en bomullskjorta!! Jag har blivit snål på äldre dar..
- Födelsedagspresent till lillebror.
- Två st tvålar från Lush. En med citrus i och en exfolierande sak, båda för ansiktet.
- MAC Fluidline i färgen Blacktrack (en eyeliner i kakform som även ska vara grym som bas när man ska göra smokey eyes).
Sen blev det lite mer smink och lite mer kläder. Kom undan relativt billigt ändå tycker jag..

Sitter hemma hos Andreas nu och blir här till imorgon eftermiddag. Ska alldeles strax kika på film, I think I love my wife.

Himla snålt tycker jag

Jag tycker det är lite dumt att man inte kan se hela SHOWEN på tv jag.. Lite snålt! Nu när det är ett Åmåls-band som får pris (!) och allt vill man ju gärna se liksom. Men inte då, här måste man sitta vid datorn om man ska få en chans att kolla.

Eliteladies.se

SNYGGT som fan!

Gamla vanor

Tog tag i allt idag. Tänker försöka ändra mig som fan.. Helt nya vanor och ett nytt sätt att leva. Hoppas att det går bra för mig. Hoppas hoppas! Lite komiskt är ju att jag åkt på ännu en förkylning som kan försvåra mina planer, men bor man i ett hus där 75% av alla som bor där är förkylda så var det väl bara en tidsfråga innan jag själv skulle bli det. Jisses..

Best song ever

Har totalt missat denna låten av någon anledning. Men tycker den
är så fin.. Man får nästan ont i hjärtat av den..




Tell me why

Jag fattar inte vad som är grejen med att göra SÅHÄR när man är med på kort. Vad vill man få ut av detta? Är det inte typ bara högstadiechicks som gör så?

Jag vill ha ..

Vill desperat gärna ha en svart trenchcoat/tunnare trenchcoat till våren.. Något i DENNA stilen fast kanske inte då med riktigt samma prislapp hehe. Köpte mig en vit trenchcoat från LaRedoute i somras(?) som jag äääälskar. Det är sällan man hittar kläder som är sådär mitt i prick. Jag kan ju alltid hoppas att de får in nån liknande igen.

ASOS.com

fdgfd







Tycker denna koftan ser så himla mysig ut, men kanske inget man bör köpa just nu när alla vårkläder börjar ramla in. Men fin är den.. 320 kr.

Göteborg på lördag?

lindsay
Blir kanske en tur till Göteborg för mig & Isabell på lördag för att hälsa på lilla Stina och även handla litegrann. Är väl inte riktigt bestämt än men jag hoppas i mitt hjärta att det blir av för jag måste verkligen aktivera mig själv lite mer nu.. Tänker dock inte handla mer än det allra nödvändigaste, av någon anledning tycker jag knappt att det är roligt att shoppa längre. Har ingen aning om varför men.. Aja, skulle i alla fall va kul att få se hur Stina har det nuförtiden också i den stora staden, tänk om jag också hade modet och motivationen att packa mina väskor och dra.

Ja, vi är ju inga mästerkockar direkt

Spenderade som sagt lördagen tillsammans med Isabell. Hon mötte upp mig på jobbet efter jag slutat så gick vi och handlade lite sen. Maten som vi sen skulle göra hemma i hennes brors lägenhet tog typ 2 timmar haha.. Nu ska det dock poängteras att varken jag eller min vän inte är någon mästerkock så vi gissade väl mest på hur man skulle göra med all mat hehe.. Vi ställde fläskfilén typ längst ner i ugnen och då kan ni ju tänka er att det tar en liten stund innan det blir klar. Ja herregud haha..

Det blev helt underbart gott i alla fall med fläskfilé, persilje-sås, klyftpotatis och varma smörgåsar. Åt som en häst kändes det som så det passade alldeles utmärkt att få jäsa lite framför en skitbra film senare.. Gött! Vi såg American Gangster, och det mina vänner är verkligen den typ av film som jag normalt sett inte visar det minsta intresse mot.. Men det var tur jag gjorde det den här gången, för shit vad bra den filmen var. Handlade typ om knarklangare och korrupta poliser i USA vid slutet av 60-talet. Helt sjukt var det att se hur accepterat det var med narkotika på den tiden..

Igår jobbade jag ett par timmar och idag är jag ledig. Har förberett eftermiddagens danslektion (faaan, jag har absolut INGEN inspiration vad gäller dans just nu.. det är irriterande) och lite annat smått & gott. Om mindre än en timme blir det dans och efter ska jag försöka komma ut på en liten powerwalk i en timme.

Wow..

Den HÄR tjejen är riktigt duktig!

Wind it up

stormKom hem från jobbet för en liten stund sedan och nu ordentligt trött i både kropp & sinne. Usch.. Det suger att man inte kan gå och sova med en gång heller eftersom jag måste varva ner först, annars lär jag bara ligga och vrida på mig. Träningsvärk har jag också efter gårdagens pass på Friskis. Som fan.. Men det är gött ändå, träningsvärk är ett tecken på att man gör rätt i alla fall.

De säger att det ska bli storm imorgon.. Tur att man ska spendera hela förmiddagen + eftermiddagen inomhus då i en byggnad som INTE riskerar att blåsa omkull, haha! Tror dock att det som vanligt är tidningarna som skruvat upp hela den här grejen så att alla ska bli oroliga. Kommer säkert va hellungt imorgon. Hoppas jag inte får äta upp mina ord hehe..

Excuses, excuses

Idag skäms jag lite faktiskt.. Gick inte upp ur sängen förrän efter klockan slagit 11.00 med ursäkten att jag var så trött efter gårdagens Friskis-pass. Haha, så farligt var det inte igår att jag skulle bli tvungen att sova till 11.00 idag, så det var väl bara av lathet antar jag.

Idag börjar jag inte förrän 16.00, gött! Har precis smaskat i mig en avocado (har fått lite dille på sånna tror jag..) och gjort mig iordning och ska strax prova de kläder som kom med posten i tisdags, ska bli spännande att se om dom passar mig. Efter det blir det att byta om till jobboutfiten och skutta till jobbet. Funderar på om jag ska promenixa dit & hem idag kanske..

Imorgon blir det mera jobb och efter det ska jag möta upp Isabell på jobbet och handla lite mat och så till kvällen. Sen blir det film och bara allmänt softande resten av lördagen. Upp igen tidigt på söndag för att jobba lite mer, slutar 12.30 och sen är jag ledig fram till 07.00 på tisdag. Där har ni min helg väldigt sammanfattad!

Aningens försenad lista

2007

1.Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag fyllde 20.. Hehe!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Tror inte jag gav något nyårslöfte förra året, så Nej.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nä..

4. Dog någon som stod dig nära?
Min älskade morfar.

5. Vilka länder besökte du?
Storbritannien är så långt jag kom hehe.

6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
Ett år utan massa hemska saker som händer.

7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
2 december.

8. Vad var din största framgång 2007?                                                                                                                                          Hmm, det var nog att jag fick min första fasta anställning.

9. Största misstaget?                                                                                                                                                                            Att jag inte var uppmärksam  mot hur jag mådde och sånt där.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Nej, inte direkt.

11. Bästa köpet?
Min mobiltelefon som jag älskar, älskar, älskar.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder, London-resan, hår och smink.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?                                                                                                                                                Att jag hittat ett jobb som jag verkligen, verkligen trivs med på alla sätt och vis. Och att jag hade så himla underbara kompisar och pojkvän.

14. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2007?
Cascada - Everytime we touch.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare.. Tyvärr.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Mått bra!

17. Vad önskar du att du gjort mindre?                                                                                                                                           Inte bry mig om att ta hand om mig själv.

18. Hur tillbringar du julen?
Tillsammans med min familj först vid Holms kyrka, sen i Mellerud och sista i Åmål.

19. Blev du kär i år?
Jag är redan kär!

20. Skaffade du något husdjur?
Nepp..

21. Favoritprogram på TV?
Sex and the City-boxen sviker jag aldrig.

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Haha, tror inte det.

23. Bästa boken du läste i år?
Jadu, tror inte jag läst någon faktiskt.

24. Största musikaliska upptäckten?
Ingen aning..

25. Något du önskade dig och fick?
Gud vad materialistisk jag är nu: fick en ny hårfön i födelsedagspresent. Det hade jag ju önskat mig hehe!

26. Något du önskade dig men inte fick?
Nä..

27. Årets bästa film?
Harry Potter 5!

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
Jag jobbade och var sedan hemma med familjen och firade. Dagen efter åkte jag till Göteborg.

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Mycket.

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
Vad gäller klädstilen så är den väl som den alltid varit. Ny hårfärg.

31. Vad fick dig att må bra?
Andreas, Isabell, Stina & Linda.

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Vilken fråga.. Den tänker jag inte svara på * skratt *

33. Vem saknade du?
Linda som flyttade till Göteborg. Lisa som jag typ aldrig träffade..

34. De bästa nya människorna du träffade?
Marielle på jobbet, Ida E på jobbet, och får väl säga Stina också eftersom jag typ
inte känt henne direkt innan.

Jultomterött vart det här

Beställde DENNA söta toppen från Ellos.se förra veckan. Hämtade ut den på jobbet i förrgår.. Jag börjar bli lite irriterad över att vissa nätshoppingsajter publicerar bilder på plagg som inte stämmer överens med verkligheten. Jag pratar såklart inte om att ett plagg kanske inte ser lika snyggt ut på mig som på de där retuscherade modellerna på sajternas bilder, jag pratar bara om själva färgen. På bilden ser den här toppen vinröd ut, eller hur? "Okej, då gör den säkert det i verkligheten också." tänker man då och hoppas att det stämmer. Gör det det? Nej, verkligen inte. Den här toppen är inte vinröd, den är lika röd som tomtens åretrunt-pyjamas! Och det är en färg som tyvärr inte riktigt funkar på mig.. Om det nu ens gör det för någon annan än just jultomten.

One day off

nbnbvOjämn torsdag idag alltså vilket innebär att jag är lediiiig från jobbet! Sov rätt länge, tyckte att det behövdes. Men då blev ju dagen direkt ordentligt kortare.. Menmen. Har inte hunnit med så himla mycket än så länge idag, men det är väl meningen att man ska ta det lugnt när man är ledig. Jag har i alla fall hunnit med att baka (!) haha! Är så trött på att alla fullkornsbröd smakar grus så jag tänkte att jag skulle göra egna istället, då kan jag i alla fall inte klaga över hur det smakar.. Tss..

Sen har det blivit mat och så har jag brottats med min dator, försöker få hem en film som jag & Isabell ska se på lördag tillsammans med lite vin (japp, jag ska testa rödvin.. och jag är ytterst skeptisk eftersom i alla fall vitt vin smakar skit..) och lite god mat. Men det har gått sådär med att få hem filmen.. Nu verkar det dock som att det kommer lyckas.

Jaja, nu är det nog med tråkig crap om vad jag gjort idag.. Ikväll blir det i alla fall Friskis med Isabell i en timme. Sen hem och slökolla lite på tv:n. Börjar inte jobba förrän 16.00 imorgon.

Jo, förresten

Hittade spindelnät på cykeln imorse.. Kanske är det dags att börja cykla till jobbet lite mer istället för att kräva skjuts av min stackars mor & far. Bara en tanke.

Trött, tröttare, tröttast

jhgjHåhåjaja! Jobbade fram till klockan 12.00 idag och har sedan dess vart hemma och vänt en stund innan jag & mamma åkte till Mellerud. Kunde knappt hålla ögonen öppna för jag var helt slutkörd.. Det är väl inget mysterium varför direkt, går man inte och lägger sig förrän efter sena C.S.I Miami som går på Kanal5 varje kväll, för att sedan stå i startgroparna för att köra varor 07.00 morgonen efter, ja då blir man väl trött antar jag. Haha.. Jag har sån dålig karaktär när det gäller sånna saker.

I Mellerud var jag, mamma & mormor och kollade på den där ringen jag skulle få. Fick välja bland massa fina ringar men fastnade för en guldring med såndär "frostad" yta eller va man kallar det, med en rund vit(genomskinlig) sten i. Jättefin var den! Gick på 1600 kr vilket är ett ruskigt pris tycker jag, men jag kanske är snål vad vet jag hehe. Tar 4 veckor att få den, ska det verkligen behöva ta så lång tid va?

Nu ska jag pyssla med lite andra grejor innan det blir I huvudet på Gynning ikväll kl:21.00, missa inte det!



Grey's Anatomy EP11SE04

Sedärja. Medans jag hade min lilla period av att inte ägna datorn mycket mer tid än några timmar i veckan har det tydligen lagts upp ett nytt avsnitt av Grey's Anatomy, säsong nummer fyra kan alltså fortsätta. Nu återstår det bara att se när/om det kommer sändas något mer avsnitt innan våren, efter den där strejken de hade för ett par veckor sedan. Hoppas det inte dröjer allt för länge.. Tror att detta kommer bli den sista säsongen om jag ska vara ärlig. Och om det fortsätter så lär nog inte Katherine Heigl (Izzie) fortsätta i alla fall. It's a shame..

Klicka HÄR för att se en lite sneak-peak av EP11SE04!

American Pie 6


By the way; skrev ju om att jag skulle kolla på nya American
Pie-filmen och om hur dålig jag trodde den skulle va. Tänk
vad fel jag hade haha.. Den var verkligen skitrolig, se den!
Den bästa av film 4-6 i alla fall.

Väljer och vrakar

outfit
Stiletto tie back ankelstövlar i svart, ca 433 kr från ASOS.com
Gebardine trench jacka i svart, 586 euro från Moschino/NETAPORTER.com
Large fabric tote-väska i svart, 1725 dollar från Versace/ELUXURY.com
Beiga byxor med fickor, 298 kr från HM.com

Ännu en helg förbi då..

Jaha, så vart även denna helgen över.. Tycker det går så otäckt fort hela tiden. Jag undrar varför.. Fast egentligen klagar jag inte eftersom jag tycker att Januari är en otrooooligt onödig månad som faktiskt inte borde få finnas. Vad gör man egentligen i januari liksom? Om man inte gillar att åka skidor, alternativt har flera mille på kontot trots att vi befinner oss i årets fattigmånad nummer ett.. Ja, det tål att tänkas på i alla fall.

Denna helgen har för min del inneburit lite tid i Bengtsfors, filmtittande, godisätande (mmm, nu är jag inne i min CocaCola & godis-period igen), massa lyssnande på Alejandro Manzano's Umbrella-version och lite pill med datorn. Inte mycket mer.. Jag skrev ju att jag var tråkig nuförtiden.

Måndag igen imorgon. Denna veckan blir det såklart jobb.. Har terminens första danslektion med mina tjejer imorgon också, ser jag fram emot. På tisdag blir det en tripp med nya bilen till Mellerud för att förhoppningsvis få välja ut en ring, den jag skulle fått när jag fyllde 20 men som olika omständigheter försenade. Men nu kanske.. Till helgen blir det filmkväll med Isabell hemma hos henne.. Så ser det ut än så länge i alla fall. MAn försöker aktivera sig litegrann ändå.

För övrigt är jag som ni säkert märker otroligt uttråkad just nu av precis allting. Jag är ingen rolig person att umgår med nuförtiden. Haha.. Men det vänder väl snart får vi hoppas.

Bäst just nu

Förmodligen den absolut bästa låten just nu!


En till Umbrella

Finns ett antal olika versioner på Umbrella nuförtiden, men den HÄR är definitivt den bästa.

I am Legend


Såg denna filmen med Andreas igår.. Blev så himla besviken,
trodde den skulle va lika obehaglig som typ 28 veckor senare
eftersom det handlar om liknande saker. Men inte.. Den är
så himla datagjord att det blir pinsamt. Verkar inte ens som
de hade ens försökt att få den att se så verklighetstrogen
ut som möjligt..



Världens sämsta bloggare..

.. Ja, det måste vara jag det. Tjena.. Har nog inte uppdaterat på flera veckor nu känns det som. Men vad ska man göra va?..

Allt rullar på som vanligt i stort sett. Har hänt lite grejer i vardagen och så som gjorde att första natten efter var sömnlös av alla tankar och funderingar. Nu vet jag inte alls hur det blir det närmaste halvåret. Kanske dags att pröva sina vingar någon annan stans? Ja, det tål att tänkas på i alla fall.

Spenderade Trettondagsafton på jobbet och sedan med Isabell & Stina på kvällen. Vi hade bestämt oss för att festa till det även om det sunda förnuftet talade om för oss att det antagligen inte skulle vara så himla mycket folk ute med tanke på det katastrofala väder som rådde utomhus. Men vi gav oss sjutton på att vi skulle ut, och klart skulle vi (eller i alla fall jag) få ångra det senare när det var snöstorm värre än under hela dagen när vi skulle iväg till HC. Vi kommer fram och får höra att det var 60 pers där inne och då rann bägaren över för min del haha. Näpp, tänkte jag, så jag åkte hem. Sen hade håret mitt blivit totalförstört av all snö och jag är ledsen att erkänna det men då känns fan ingenting kul. Haha.. Är man fåfäng så är man. Tsss..

Annars har det väl inte hänt så mycket annat än att man jobbat de flesta dagar. Jag är verkligen skittråkig vid den här tiden på året. Januari och februari är årets tråkigaste månader. Fy..