DAGENS SNYGGASTE!


Metallic Square toe flat
RIVERISLAND.com - 34.99 pund


PREMIÄR: GREY'S ANATOMY SÄSONG 4

vbcbvc





Yeeah! Såg premiären av Grey's Anatomy's fjärde säsong i förrgår och Guuud så bra det var! Kan knappt vänta tills nästa vecka nu och nästa avsnitt.



Izzie: "You're right. I'm not helping him, I'm helping Bambi!"

DAGENS SNYGGASTE!


Blouson Frill and Pintuck top
ASOS.com - ca 303 kr




SJUKT snygg tröja! Synd att den
inte finns i fler färger.


SOMEBODY'S HAVING A BAD DAY?

Förlåt då.

EFTERMIDDAG MED MIN PRINS

Torsdag idag vilket har betytt ledighet för min del. Igår var jag väldigt sugen på att jobba idag, men när dagen i fråga väl kommer så trivs man bäst hemma i soffan/sängen hehe. Har inte aktiverat mig det minsta idag, var ju ute och promenixade väldigt långt med Isabell igår i kylan så stannade hemma i värmen idag hehe. Men vi får nog se till att det blir mer sånna promenader, man måste ju tänka på hälsan * ler *

Andreas var här en sväng förut, så åkte med honom och kikade på en ny datastol till honom. Jag var måttligt road och på alldeles för dåligt humör tror jag hehe.. Synd om honom ibland när han får dras med sin cranky flickvän ibland, tss.. Åkte sen och köpte korv & mos på korvkiosken innan vi åkte hem och kikade på reprisen av gårdagens Idol. Måste säga att jag inte är så förtjust i någon av killarnas artisttalanger faktiskt, men vad vet jag om den saken? * skratt *

Har fått börjat använda mina glasögon när jag sitter framför datorn igen nu också. Blir så nedrans yr av att sitta här för länge och det tog ett bra tag innan poletten ramlade ner och jag insåg att jag ser dåligt haha! Tycker det är inte så himla kul att ha glasögonen, tycker att jag ser ut som min mamma (och det är inget personligt åt henne hehe..) men jag vill ju se ut som jag själv. You know the deal! Hehe..

NOSTALGI

Denna har man ju dansat till för ett par år sedan. Nu har den kommit ut på svenska. Skitbra!


DAGENS SNYGGASTE!


Lace fron Court shoe
KG/ASOS.com - ca1365 kr




Dagens snyggaste är väl lite
att ta i kanske. De är inte direkt
snygga, men fascinerande. Platå
+ 12 cm klack. Den som kan gå i
dessa utan att ramla förtjänar en applåd.


ICING ON THE CAKE

Sådärja, satt hos frisören ett tag igår eftermiddag och nu sitter mina extensions i igen. Gött som fan! Har 4 lager med helt nytt hår också så det är görfint. Tycker jag i alla fall * ler * Fick med mig massa nya produkter också på köpet. Nice! Schampoo, balsan, serum, värmeskyddande och jag vet inte allt. Doftar hallon av alltsammans också, icing on the cake!

Idag blir det jobb för min del. Men innan det möter jag upp Isabell, vi ska gå och hämta ut + betala våra biljetter till Magnus Betnér och sen blir det till att köpa en sån där reseadapter man behöver i Storbritannien. Dyr som fasen tycker jag, men ska tydligen va billig. Jaja, får se om den funkar också. Förra gången jag var i London funkade inte min plattång där på grund av reseadaptern. Och ja, jag erkänner att jag är fåfäng så en icke fungerande plattång var nästan katastrof! Haha, men det gick ändå.

carrie & mr.big/how to save a life

Fy fasen vad jag längtar till filmen har premiär. Filmen med stort F.

dagens snyggaste


Naja jacka
Modströms/NELLY.se - 2499 kr




Det gäller att våga bära en sån
här jacka tror jag. Galet snygg!


jaha.. ?

sfds






Say WHAT? Och vad exakt ska hon göra för nått då?

tjejsnack v. 37 - sommaren 2007

fgdf
♥ Vad minns du mest (förutom regnet) från sommaren 2007?
Stinas, Isabells & Lindas student var verkligen en grej som jag inte kommer glömma. Jätteroligt! Sen var det väl det att vi var ute i genomsnitt två gånger i veckan HELA sommaren haha, helt jävla hysteriskt! Fattar inte riktigt vad vi höll på med, men jag antar att vi är lättroade själar! * skratt *

♥ Har du haft en skön sommar?

Ja, jag har ju inte haft tråkigt i alla fall det kan jag säga. Har nästan blivit för mycket ibland hehe.. Allt som allt var det en mycket bra sommare, men den kunde ju om möjligt blivit ännu bättre som inte vädret vart så himla dåligt. Menmen, så är det i Sverige!

♥ Har du rest något, var? eller stannat på hemmaplan?

Var ju en sväng på kusten med Andreas ett par dagar, men annars har jag stannat hemma i Åmål.

♥ Är det viktigt för dig att ligga på stranden och få fin färg?
Med tanke på denna sommaren så är det nog inte det, nej.

♥ Vad är din favoritsyssla på sommaren?
Hmm.. Vara ute och ha roligt med kompisarna. Vara hemma och bara ta det lugnt. Äta glass. Inte frysa. Grilla/äta god mat. Och vara ledig. Kan inte välja!

rihanna & ne-yo - hate that i love you

Sjuuukt tråkig video.. Men låten är ju bra i alla fall.


vecka efter vecka

Så  var det måndag igen då och en vecka närmare London, gud vad fort det går! Snart en månad sedan vi bokade nu. Vi har verkligen haft hur mycket krångel som helst med tunnelbanekort & hotellbokning och ja, you name it! Frustrerande är en underdrift alltså. Som tur är inget krångel med pengar och dylikt, utan med mer praktiska saker - och det är ju tur det. Hehe..

Inatt sov jag nästan 12 timmar då jag slocknade runt halv tio igår kväll, tjena då är man trötter!

Har haft danslektion idag som vanligt, gick väl som det brukar gå ungefär. Inte så jädrans lätt att försöka tygla & få uppmärksamhet från 14 st 7/8-åriga tjejer. Puuh.. Men kul med lite utmaningar däremot!

Den här veckan händer det väl inget större direkt. Ska FINALLY sätta i mitt löshår imorgon igen, har saknat det! Sen blir det väl fika med Isabell och eventuellt utgång i helgen. Men det får man se vad det blir det.. Har ju nästa lördag & söndag att se fram emot om inte annat händer! Som sagt, Magnus Betnér, party och lite shopping med mina favoriter. Jag misstänker att min kära pojkvän visst är liiitelite avundsjuk att jag ska på Magnus Betnér och inte han, haha!

drömma går ju ..

cbcvb

Nail polish Licorice - Essie/BLUSH.se - 110 kr
Svarta pumps - La Redoute Creation/LAREDOUTE.se - 429 kr
Bobby jeans - True Relgion/MY-WARDROBE.com - 268.25 euro
Rosa större tröja - RIVERISLAND.com - 29.99 pund
Svart linne - HM.com - 59.50 kr
B lush wing bag - Blush/ASOS.com - ca 2653 kr

dagens snyggaste


Printed square neck top
RIVERISLAND.com - 21.99 pund


magnus betnér - inget är helig

gdfdgf


Linda kom med en rätt rolig idé för några veckor sedan. Nu har jag, Linda & isabell bokat biljetter till Magnus Betnérs egna stand-upshow Inget är heligtStoran i Göteborg. 6 oktober går den och jag ser verkligen fram emot det! Slår två flugor i en smäll när vi hälsar på Linda, går på Inget är heligt och testar ett annat uteliv än det som finns i Åmål för en gångs skull hehe. Gött kul ska det bli!

sex and the city -

Tänk om jag fick en krona för varje gång jag grinat när jag sett
de här sekundrarna. 00.00 - 00.45.




dagens snyggaste


Oyster print silk Ohff Shoulder kaftan
Ted Baker/ASOS.com - ca
1137 kr



Snygg och annorlunda är den. Men
alldeles för dyr, jisses.


stabilare kan man ju vara

Inget möte idag. Det var igår istället.. Hade totalt blandat ihop datumet med något annat, guud vad pinsamt. Får ringa och be om ursäkt imorgon eftermiddag. Haha.. Så kan det bli.

Åkte hem från Andreas helt i onödan då alltså. Kul.. Nä, nu ska jag hoppa in och ta mig en lång dusch. Peela + inpackning i håret. Välförtjänt! Sedan blir det nog ett filmmaraton tror jag, Andreas var gullig och brände alla HP-filmerna till mig. Så nu ska här kollas på film. Haha!

follow the leader

Jaha, så nu har man skaffat sånt där Facebook eller vad det kallas. "Vuxen-Lunarstorm".. Hmm. Fattar ingenting. Verkar dock som att precis ALLA har det där så man får väl följa strömmen då.

time off to do nothing

Sitter hos Andreas just nu med mobilen/mp3:n i öronen medans han kollar på fotboll - det är hur vi kombinerar olika viljor, haha! Men det funkar * ler * Har inte direkt gjort något alls idag, käkat godis och kollat på film typ. Gjort absolut ingenting med andra ord, men det är så jag vill ha det. Sms:at med Isabell har jag gjort också, om hennes mycket intressanta grannar. Hehe.. Stackare!

tjejsnack v. 36 - yrken/karriär

♥ Vilket yrke har du/studerar du till och varför valde du just det? Om du inte, vilket skulle du välja?
Just nu är jag väl inne på att kanske testa att söka in på Psykologprogrammet i Göteborg. Tror inte jag kommer komma in men kan ju försöka liksom.. Annars har jag faktiskt inte en jädra aning om jag ska vara ärlig. Ett KY-program kanske?

♥ Trivs du med ditt yrkesval/att du inte valde alls? Varför/varför inte?
Just nu trivs jag jättebra med att jobba på ICA. Det är bra arbetstider, bra kollegor och massa annat posetivt. Fast jag vet ju samtidigt att jag förmodligen inte kommer hålla på med det här så jättelänge till. Men det duger för tillfället i alla fall.

♥ Trivs du på din nuvarande arbetsplats/med dina nuvarande arbetsuppgifter, eller vad du än gör? Motivera!

Se ovan.

♥ Vilket yrke drömde du om att ha när du var liten? Varför just det?
När jag var liten ville jag bli dansare, den drömmen "gav jag upp" för ett par år sedan då jag upptäckte att min kropp inte riktigt pallade med trycket. Sen ville jag bli jurist, och det programmet hade jag mycket väl kunnat få betyg till att komma in på.

Har du möjlighet att göra karriär/vidareutbilda dig inom ditt yrke, och är det viktig för dig att kunna göra det? Varför/varför inte? Är du utan yrke osv, skulle du kunna tänka dig att klättra på karriärstegen?
Där jag jobbar nu finns det möjligheter att vjdareutbilda sig, ja. Och det tycker jag självklart är viktigt och jag skulle gärna vilja göra det.

ser fram emot en ledig helg

Jobbade till sex igår och mötte sedan upp Isabell för vår vanliga torsdagsfika på 3D. Träffade Elin Jarnryd där inne också och hon var inte förvånad över att se oss två där haha.. Satt i alla fall och fikade en stund och sen blev det kvällsmat framför Idol hemma hos Isabell. Jobbet skulle ju vart med på TV igår också men det verkar som att vi missade, attans jag ville ju se!

Idag är det fredag vilket betyder veckans sista arbetsdag för min del. I helgen är jag ledig vilket ska bli äckligt gött faktiskt! Förmodligen åker jag hem till Andreas och kommer hem igen på söndag då jag har tränarmöte med dansen.

dagens snyggaste


Address Black and white lea
STEVEMADDEN.com -
59.95 dollar









väl spenderade timmar

Var som sagt ute med jobbet på äventyr hela dagen igår. Var verkligen hur roligt som helst alltså! Vi åkte till Steneby och gjorde en massa roliga grejer. Typ hinderbana, samarbetsövningar och så åkte vi Europas längsta linbana på 600 meter. Det var ett fall på 65 meter, hur fränt som helst! Rekommenderar alla att pröva den om ni har möjlighet. Kittlade i magen som fasiken haha.. Kul vart det!

Dagen avslutades med trerätters grillmiddag inne i en sån där stor lappkåta som de har satt upp där nere med öppen eld och grejer. Var verkligen görmysigt!

Vi åkte hemifrån vid kvart över ett typ och var inte hemma förrän närmare halv tolv, gött kul!

annorlunda dag

ewrwe



Idag blir det inte jobb som det brukar vara varje torsdag. Ska istället ut med arbetskompisarna i skogen under hela eftermiddagen och kvällen. Vet inte riktigt vad det är vi ska göra men det ska bli spännande att se vad cheferna hittat på haha.

tillbaka till långt + hög smärtrisk

Slutade tidigt idag så skuttade iväg till frisören och bokade tid till att sätta i mina extensions igen. Är väldigt skönt att slippa det just nu men saknar det görmycket så kunde inte vänta längre hehe. Så om en vecka blir det tillbaka till långt hår igen alltså.. Gött!

Gjorde även en lite impulsgrej och bokade tid för att pierca/ta hål i näsan om två veckor. Iiiih.. Har funderat på det serioso sedan Lisa gjorde det för ett par år sedan och tänkte att "nu bokar jag tid för det här, annars kommer det aldrig bli gjort". Så nu får vi se hur det går med den saken.. Har som känt vääääldigt låg smärttröskel så kommer säkert tycka att det gör svinont och börja grina eller nått, haha. Dock är jag inte lika modig som Rebecca & Isabell som piercat den där lilla grejen som står ut bredvid hörselgången. Jesus, det skulle jag ALDRIG våga göra!

väntar med spänning

Kan meddela alla er som gillar Grey's Anatomy att den nya säsongen smygstartar lite nu på onsdag. Det kommer då visas ett vad jag tolkar som "inför" program, eller spin-off som de säger där borta. Interesting.

[SPOILER VARNING!] Och HÄR kan ni läsa som vad som kommer hända i säsong fyras allra första avsnitt, A Change is gonna Come.

Sneak Peak på allra första avsnittet: Nummer 1 och Nummer 2.

50 Cent dissar Beyoncé

Haha, rätt kul..

snyggast på röda mattan

ds
Emmy-galan ägde rum inatt och snyggast var såklart Katherine Heigl.
Hon vann förresten en Emmy som Bästa kvinnliga birollsinnehavare i
en Dramaserie
, för sin roll som Isobel "Izzie" Stevens i Grey's Anatomy.


goodnight - sleep tight

Nä, nu får det nog räcka för idag. Säger godnatt nu och hoppas att alla har haft en superbra helg! Kom ihåg - det är bara måndag en gång i veckan. Night.

dagens snyggaste


Black Chiffon pussybow
MISSSELFRIDGE.com - 25 pund


softsöndag

Sådärja, så vart den långa jobbhelgen över. Jag är äckligt trött och borde väl egentligen bara ligga och sova nu resten av eftermiddagen. Men finns mycket spännande som lockar vid datorn hehe. Har börjat kollat på säsong 2 av Desperate Housewives och säsong 2 av The Hills. I know, jag är aningens efter i tidsschemat hehe. Men måste ha nått att kolla på i väntan på att Grey's Anatomy börjar igen, dit längtar man ju en aning!

Skar mig som fan i fingret på jobbet igår, rakt genom nageln och allt. Satan vad äckligt det var, brukar inte må dåligt när jag ser blod annars men igår höll jag fan på att svimma. Uscha.

Nu har jag nyss ätit och sitter som sagt framför The Hills. Senare blir det läsning i Harry Potter 6 och resten av dagen spenderas i horisontalt läge.

dagens snyggaste


Neon print cami
MISSSELFRIDGE.com - 7 pund


dagens snyggaste


V neck Batwing top with sequin trim
RIVERISLAND.com -
19,99 pund



Den där vill jag verkligen ha!
Tur att man ska dit snart då, hihi.


1, 2, 3, 4 - jag är en arbetsmyra

Det blev alltså pizza & film igår med Isabell. Åt pizza hemma hos henne men upptäckte såklart att filmen inte funkade i hennes dvd, så det blev att ta cykeln hem till mig istället. Hur som haver.. Skitjobbig film verkligen som var mycket hemskare än den första ("28 dagar senare") och man var väl inte så himla lugn när man skulle släcka lampan och sova inatt hehe. Men det var nog lite värre för Isabell som fick cykla hem i mörkret. Stackare, haha.

Väldigt vad tråkigt väder vi har idag då. Då passar det utmärkt att jag ska jobba hela eftermiddagen & kvällen. Och jag ska väl inte göra så mycket annat under resten av helgen heller så. Blir perfekt när det är så trist väder ute.

pizza & film

pizzahh


Torsdag idag alltså vilket betyder fika (fast idag blir det annat) med Isabell i vanlig ordning. Möter upp henne sen när hon slutat jobba vid sex. Ska sen upp till MCD och höra lite med dom om deras gym och träningspass och sånt där. Vi tänkte bli hurtiga jag och hon haha.. Sen ska vi motarbeta våra hurtiga planer med att köpa med oss pizza (det börjar bra detta hahah..) hem till Isabell och sen kika på film - "28 veckor senare" heter den. Exiting! OM jag har varit teknisk nog att få skivan att funka.. Den som lever får se, om en säger.

torsdagens underhållning

nvnb

need no words

Sicket jävla pucko.. Om det är äkta alltså, tror inte att det är det men.



bäst just nu


Daughtry - Home

dagens snyggaste


Loop Mickey Mouse tote
URBANOUTFITTERS.com - 28 dollar


förändring

Ny design på bloggen som Ni ser. Blev lite trött på mörkgrått och rosa hehe.. Kommer nog bli en del ändringar till men.

black & blue

hgj

Nail polish Cafe Forgot - Essie/BLUSH.se
Artois handbag - Yves Saint Laurent/LUISAVIAROMA.com
Lust slim leg jeans - Goldsign/NETAPORTER.com
Stitch detail Knee High boots - ASOS.com
Gold Logon cuff - Fendi/NETAPORTER.com
Skinnjacka - HM.se
Square neck top withsluted sleeves - RIVERISLAND.com

ordinary wednesday

Idag är det onsdag mitt i veckan och jag har min normala jobbveckas längsta arbetspass, inte så långt som en vän till mig har idag hehe. Men ändå liksom. Idag vill jag bara vara hemma ju..

Menmen, det går inte det! Jobba idag fram tills klockan 19.00 och sedan hem och greja lite. Måste lägga i en inpackning i håret, har en massa äcklig överskottsfärg i håret från när jag färgade det igår och den måste bort. Pronto. Sen blir det la en hel del pyssel vid datorn och lite Idol eller nått annat ointressant på tv:n. Usch jag tycker att Idol har spårat ur totalt.

SÅ intressant blir min dag idag.

Jag är på dåligt humör.

Hej.

dagens snyggaste


Snake wrap bracelet
URBANOUTFITTERS.com - 20 dollar


tjejsnack v. 37 - ditt internetliv

jhj Hur länge har du surfat runt/funnits på Internet med en egen sida?
Började blogga i november 2005 tror jag. Så det är väl sedan dess då.

Vilken/vilka webläsare använder du?
Mozilla Firefox is the shit.

Vilken typ av sidor besöker du oftast, vilka är dina favoriter?
Nuförtiden blir det mest bloggar av olika slag. Sen nyhetssidor typ.

Hur ofta kollar du dina mail/din gästbok etc?
Mailen kollar jag varje dag om det går. Gästboken på Lunarstorm kollas ytterst sällan nuförtiden.

Finns du på någon community eller något forum, vilken/vilka? Om inte, varför?
Ja, finns på Lunarstorm som _dansaineon.

hårvård

Kom hem från frisören för cirkus två timmar sedan. Satt där i tusen år kändes det som, tog lite tid att ta ur slingorna tydligen. Men nu är dom borta i alla fall. Ska väl sikta på att försöka sätta i dom igen om två veckor ungefär, måste låta mitt eget hår vila också. Trodde håret skulle vara jätteslitet men det var det verkligen inte, tvärt om nästan. Underbart! Nu är utväxten borta också så ser inte ut som en fjortis längre hehe.. Gött!

frisörbesök imorgon

Usch, imorgon eftermiddag ska jag ta ur mina extentions. Alltså inte ta ur dom för all framtid utan för att de ska fräschas till, tvättas, borstas och inpackas innan de får nya silikonfästen. Ska bli jätteskönt att de kommer vårda håret ett par dagar hehe, kan behövas för nu är det slitet. Kommer väl toppas och kanske bytas ut 3-4 slingor (utav 50) som är för slitna.

Ser fram emot att få ha ur löshåret ett par dagar sådär, sedan ska de i igen och flyttas upp. Mitt eget hår har växt så sjukt mycket de senaste månaderna så det ser förjävligt ut vid fästena rent ut sagt. Usch & fy som sagt.

dagens snyggaste


Pink fleuro mesh Chemise
MISSSELFRIDGE.com - 18 pund


det gäller att hålla igång vettni

Vart en lång helg med både tråkigheter och roligheter. Jobbade i fredags och drog efter lite piffning hem till Isabell och mötte upp resten av tjejerna (Isabell, Linda, Rebecca, Stina, Sofia & Emma L). Satt där en stund och förfestade lite innan vi gick ner till stan. Dock var det som jag trodde att det skulle va på HC: inte folktomt men inte direkt någon trängsel heller. Så jag tänkte förnuftigt för en gångs skull och stannade typ 20 minuter innan jag ringde mamma och åkte hem. Skulle ju ändå jobba hela lördagen + att det blev nytt försök till utgång på lördagskvällen.

Och tacka Gud att jag åkte hem, skulle vart apjobbigt att gå upp så tidigt dagen efter annars. Tjena.. Fick för mig att jag skulle duscha när klockan var kvart i ett typ också, det var en mycket konstig upplevelse. Nu i efterhand kanske det inte var så smart haha, kunde ju om inte annat halkat och slått mig rejält.

Upp nästa morgon alltså för att jobba över + köra dubbla pass. Var inte så jobbigt som jag hade väntat mig, var allt rätt pigg och mådde bra. Kändes gott att spendera dagen på jobbet och tjäna lite extra pengar, det var verkligen värt det! Hem sen igen och göra mig iordning för ännu en kväll ute.

Hemma hos Isabell igen med henne och Linda, de andra bangade tyvärr hehe.. Men men. Den kvällen vart det betydligt mycket mer folk ute och det var faktiskt väldigt kul! Träffade på Rebecca på HC också, hon kunde inte låta bli hehe.. Cosmopolitan, dans & en himla massa prat om absolut ingenting resulterade i en helt okej kväll. Allt fram tills HC stängde och sen bröt helvetet loss. Massa tjafs, skrik, tårar, våldsamheter och ett möte med en mycketMYCKET berusad känd Åmålsbo senare släpade jag mig hem. Var hemma halv fyra.. Och det hör inte till vanligheterna gott folk.. Övertrött som fan somnade man väl runt fyra.

Upp igen igår morse för att åka till IKEA med Andreas och handla lite. Han hittade lite plock till lägenheten och jag handlade sånt som jag verkligen behöver, det är inte ofta det händer haha.

Två trolley-resväskor till London-resan senare i höst.
Två svarta krukor.
Två gröna växter.
Ett naturvitt överkast.
Stort vitt lakan.
Två väckarklockor (yes people, jag är en sån som behöver två väckarklockor för att komma upp på morgonen haha..)

britney @ VMA 2007


Tycker det inte var så dåligt jag. Men det syns ju i alla fall att hon
verkligen inte är van vid detta längre, vadå obekväm?


oh my oh my!

Vilken helg detta har varit må jag säga. Finns inte ord för hur händelserikt det vart alltså.. Typ. Men nu är jag helt slutkörd efter ett tempo på 100 km/h hela helgen lång. Ska lägga mig och kika på Knocked up! nu, gött!

drömoutfit

Såhär skulle jag vilja se ut ikväll:

Hudson Stella skinny jean - ASOS.com
Leather Biker jacket - ASOS.com
Firetrap Multi Stacked leather boot - ASOS.com
Ruffle front halter shirt - ASOS.com

Men det hinns inte med ikväll hehe. Istället blir det
vitt lösare linne, svarta leggings och svarta
kilklacksballerinas.

By the way: Checka in ASOS's nya design på hemsidan. Cool!

helgplaner

vcÄntligen fredag nu då! Vart en lång vecka känns det som.. Idag ska jag jobba i cafét vilket jag sett fram emot hela veckan, har saknat det där stället. Kul med omväxling liksom! Slutar ungefär vid halv sju, sen blir det hem och svida om till något snyggare, och sen hem till Isabell för några Cube, goda snacks och bra musik tillsammans med henne, Emma Lawrence, Rebecca, Stina, Sofia Ericsson (?) och Linda. Sen drar vi väl till HC och spanar in det här nya de har hittat på som heter Äntligen Fredag!. Får la se om det är nått att ha, annars blir det utgång imorgon kväll istället då det är Ljusfesten här i stan.

Upp tidigt imorgon bitta för att jobba igen, jobbar över + kör dubbla pass imorgon så det blir till att jobba hela dagen. Får se om det blir utgång imorgon också, det visar sig.

Söndag åker jag & Andreas och kollar in nybyggda IKEA i Karlstad. Han har lite grejer att köpa till lägenheten och jag hänger mest med som sälllskap alternativt smakråd. Haha!

That's my weekend. Vad ska ni göra den här helgen?

dagens snyggaste


Stripe and Spot sweatshirt
MISSSELFRIDGE.com - 20 pund


dagens snyggaste


Solid extra long shift tee
URBANOUTFITTERS.com - 28 dollar


...

kjhk

dagens snyggaste


Tunika
HM.com - 198 kr


tjejsnack v. 36 - i bakgrunden

TJEJSNACK.

♥ Vad har du för startsida när du startar Internet, och varför just den?
Jag har blogg.se eftersom det är lättast.

♥ Vad har du för skrivbordsbakgrund i din dator, och varför just den?
En vit, ljusrosa och lila med en tecknad prinsessa på. Ja, den är söt!

♥ Vad har du för bakgrundsbild i din mobil, och varför just den?
Jag har en rosa med massa figurer på. För att jag gillar rosa!

♥ Vad ser du om du tittar ut genom närmsta fönster?
Lägenhetshus, skog och himmel.

♥ Vad hör du för ljud i bakgrunden?
Musik.

livslektion

Det HÄR är så jävla sorgligt, ärligt talat. Hoppas hon träffar sitt livs kärlen och det visar sig att han/hon inte har mycket pengar alls och att det kommer vara i stort sett omöjligt för henne att leva det lyxliv hon vill ha. Tycker att denna tjej sägs veta väldigt mycket om livet trots att hon bara är 16 eller hur gammalt barn hon nu är.

tjollahoppsansa!

Den här bloggen tillhör tjejen som hade sönder två stora flaskor med olivolja på lagergolvet på sitt jobb idag. Stabilare personer finns det ju.

lista!

Hittade denna hos Marika.

Höger- eller vänsterhänt: Höger!
Humör just nu: Är väl som vanligt..
Favoritgodis: Choklad!
Kläder just nu: Dansbyxor, vit t-shirt med UCLA-tryck och mörkgrå kofta. Lagom slappt!
Musik just nu: Tystnad.
Vinterplaner: Jobba & resa.
Hur många kuddar sover du med: Två.
Spelar du nåt instrument: Jag hummar på låtar väldigt mycket nuförtiden, räknas det som intrument?
Morgon- eller nattmänniska: Har funderat på det där väldigt mycket.. Men får nog säga nattmänniska.
Vem är viktigast för dig: Kan inte peka ut någon speciell. Pojkvän, vänner & familj.
Bio eller promenad: Beror på tillfälle.
Är du kittlig: Sjukt.
Snarkar du: Nää, det gör jag inte.
Stjärntecken: Skytten.
Äckligaste insekten: Maskar.
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Vara odödlig.
Vad vill du jobba som? Återkommer.
Stökigt eller välstädat? Stökigt, hehe..
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? Bara om jag var typ full eller nått, men då får man väl inte hoppa iaf. Så var det med den saken.. Haha!
Gillar du att sjunga? Jorå!
Anser du att du är stark? Psykiskt stark är jag nog. Men fysiskt vet jag inte hehe..
Vad gör du om du får hicka? Håller andan eller prövar allt som påstås få en att sluta.
Vad längtar du mest efter just nu? Många saker, too personal to mention here though.

musik för hjärtat

Shirley Clamp - När kärleken föds



Sentimental som inget annat, men så
himla fin är den! Svensk version av
Roxette - It must have been love.

dagens snyggaste


Knit Pocket button tunic
Ichi/ASOS.com - ca 521 kr




internet har sina nackdelar

Nu har allting löst sig verkar det som. Mycket mejlande fram och tillbaka och en himla massa missförstånd. Blir så irriterad på sånt där! Det var ju inte vårt fel heller liksom.. Jisses. Men nu ska allt vara klart i alla fall. Gött!

skitskitskit!

Åh, fan vad det ska krångla med planerna nu då för sjutton.. Blir så NERVÖS för att det ska bli fel och skita sig. Får ringa och klaga på dom imorgon. Som sagt, NERVÖS!

no shit sherlock!

HAHA, dom trodde säkert att dom skulle vinna.

hemmalördag

gfhgGårdagskvällen var hur bra som helst! Kändes jätteskönt att bara ha en lugn hemmakväll liksom, och särskilt när jag skulle upp och jobba imorse. För en gångs skull hänger man inte på HC med samma gamla folk haha, pinsamt vad mycket man är där egentligen. Men vi kör på! * ler *

Satt vid datorn med Isabell och grejade lite i över två timmar med en liten hemlis. Blev klara till slut i alla fall så nu är det bara att vänta in The Big Thing! Ska bli så galet spännande!

Jobbat idag alltså, kom hem för cirkus 30 minutos sedan. Blir lugnt resten av denna dagen, ska greja lite & planera lite inför första danslektionen som är imorgon eftermiddag. Kan inte fatta att jag ska börja undervisa igen, trodde jag hade lagt det åt sidan för alltid. Men tjejerna som jag ska undervisa (elevantalet i gruppen är på maxantal by the way, gött kul!) verkade så himla goa så kunde inte säga nej hehe.