tjejkväll @ lina & li's + studenttorsdag 12/3 - '09

var iväg på en liten tjejkväll hemma hos lina & li igår kväll. spelade spel och drack god dricka. käkade chips och popcorn, och skrattade en hel del. spelade rappakalja och pratmakarna. och yours truly kammade hem vinsten i rappakalja, hehe! träffade några av li's kompisar också; jenny, elena & desiree. trevliga töser det där!

vid halv tio snåret bestämde sig jag & camilla för att vi skulle ta bussen ner till stan och gå in en sväng på arena. sagt och gjort.. tjatade till oss lina också hehe! efter mycket om och men. bussen ner till stan var totalfull, fick stå framme vid busschauffören liksom. mindre kul.. jaja..

in på arena. så himla dålig musik denna kväll så det blev bara en massa fuldans hehe. men kul som faan vart det i alla fall! drog dock hemåt vid ett då man tröttnade lite.

kom hem vid halv två cirkus och spenderade sedan ett par timmar i telefonen, alltid lika trevligt. kanske inte mest för mig hehe eftersom det är jag som står för underhållningen. men gött att få nyktra till lite innan man lägger sig, hehe.


här gäller det att lyssna noga! desiree och li hänger med.


elena och lina som inte ville va med denna gång hehe.


jenny & desiree.


sötaste bruden denna kväll. linas lilla blandraskatt lowis, gulligast på
denna jord!


lina & camilla som är inne i spelet.


elena & jenny!


camilla & lina på dansgolvet inne på arena, med två herrar som vi
inte vet vilka dom är hehe..


oskar med vän på dansgolvet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback